Mystery Hotel De Achterhoek

Onbekend 0,   Mystery-De Achterhoek, Nederland (Kamers: 100)

Een verrassend verblijf voor een super scherpe voordeelprijs? Boek een Mystery Hotel Achterhoek! Deze prijzen vind je nergens anders. In de Achterhoek kom je gegarandeerd tot rust, er is ontzettend veel te beleven en te zien. In het groene landschap zie je veel eeuwenoude buitenverblijven en kastelen. Sommige zijn te bezichtigen; een groot aantal is te bewonderen tijdens een fiets- of wandeltocht. Wist je al dat de Achterhoek is uitgeroepen tot beste fietsgebied van Nederland? Als mountainbiker kun je er natuurlijk ook aardig wat kilometers wegtrappen.

Hanzesteden als Zutphen en Doesburg zijn een bezoekje waard. Je kunt er winkelen in authentieke straatjes en genieten van de vele monumentale panden. Deventer is ook een Hanzestad aan de rivier de IJssel, ontdek deze stad eens op een aparte manier en maak een rondrit met de nostalgische paardentram. Je ziet het al: de Achterhoek heeft het!

De hotels die aan deze actie deelnemen zijn speciaal geselecteerde 3 en 4 sterren hotels en staan garant voor een heerlijk verblijf. In de kameromschrijving bij de prijs lichten we een klein tipje van de sluier op over het aantal sterren van het hotel en de faciliteiten die je kunt verwachten.

Zo werkt het:
- kies een aankomstdatum, maak een keuze uit één van de mystery hotels en boek je verblijf
- het mystery hotel blijft nog even een verrassing
- in de reserveringsbevestiging zie je naar welk mystery hotel je in de Achterhoek gaat

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 100 kamers

Belangrijk

  • De exacte hoogte van de toeristenbelasting staat in je definitieve reserveringsbevestiging vermeld.
  • De naam en het adres van het Mystery Hotel staan in de definitieve bevestiging vermeld.
  • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
  • Vanaf 25 september 2021 is alleen toegang tot alle horeca (binnen) mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs. Afhalen uitgezonderd. Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren mbt de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

We hebben 1 aanbieding beschikbaar voor zondag 24 oktober

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 104,70
inclusief reserveringskosten