Hotel Restaurant 't Holt

Hengevelderweg 1, 7478 PE  Diepenheim, Nederland (Kamers: 13)

Net buiten het Overijsselse Diepenheim, temidden van bossen en weilanden, ligt Hotel Restaurant 't Holt. Dit familiehotel beschikt over een restaurant en netjes ingerichte kamers voorzien van douche en toilet. Van hieruit verkent u gemakkelijk het mooie Twente. Tal van fiets- en wandelroutes brengen u langs watermolens, kastelen en prachtige natuurgebieden. Sportievelingen verkennen de mooie omgeving te paard of kiezen voor een middag op één van de golfbanen in de omgeving. Wilt u liever gezellig winkelen en uitgaan? Enschede en Hanzestad Deventer zijn goed te bereiken of wat dacht u van een uitstapje over de grens? Het Duitse kuuroord Bad Bentheim met zijn mooie kasteel is de moeite van een bezoek waard.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 13 kamers
 • Bar
 • Geschikt mindervaliden

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Max. 2 extra bedden mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 2 aanbiedingen beschikbaar voor zaterdag 18 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 88,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 176,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
7.4
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

5.5
- Stel (50+) -

"Ik vind het treurig dat Weekendjeweg 10% van de cadeaubon = € 20 inhield voor eigen kosten. Daarnaast moet de hotelier ook nog bemiddelingskosten betalen. Als je hier rekening mee houdt dan kom je op een totaalprijs die de kamer en de service niet meer waard zijn. Voor bijna 100 euro per nacht verwacht ik gewoon veel meer en veel beter. De klacht gaat dus ook over Weekendjeweg. Ik heb vrienden en familie al verteld dat ze nooit meer met zo'n bon van jullie hoeven t komen aanzetten."

Tip: Bestel niet via Weekendjeweg.

8.5
- Stel (50+) -

"nvt"

Tip: mooie omgeving en mooie fiets routes

7.7
- Stel (50+) -

"Ondanks dat het buiten niet erg heet was, waren de kamers dat wel. Gelukkig kan je een mobiele airco"

Tip: De pitch and put naast het hotel is leuk om te doen

8.2
- Stel (50+) -

"Een aanrader!"

Tip: Door onvoorziene omstandigheden gingen wij weg! Maar het is zo wie zo, een mooie omgeving. Een leuke bijkomstigheid! We kregen van deze lieve mensen een voucher voor een gemiste nacht en dag. Daarvoor hartelijk dank.