Bosch Duin Strand

Jan Verfailleweg 622 .A, 1783 BW  Den Helder, Nederland (Kamers: 10)

Bosch Duin Strand is een kleinschalig, luxe appartementencomplex, gelegen in Den Helder. Het ontbijt wordt 's ochtends bij je appartement bezorgd en zo kun je de dag op een rustige manier starten. De auto parkeer je gratis bij het complex.

De knusse appartementen (45m2) van Bosch Duin Strand beschikken over een moderne badkamer met douchecabine of dubbele stortdouche en een slaap-/woongedeelte met keuken. De appartementen op de begane grond hebben een klein terras. WiFi is op aanvraag.

Bosch Duin Strand ligt op loopafstand van het strand van Den Helder. Het is ideaal gelegen in de mooie bosrijke omgeving van het gebied de Donkere Duinen waar je naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Het centrum ligt op nog geen 5 km en is goed te bereiken met de auto. Een bezoek aan Den Helder kun je op allerlei manieren invullen. Neem de tijd om het maritieme imago te ontdekken in het Marine Museum. Dit museum ligt op Willemsoord, een voormalige scheepswerf van de Koninklijke Marine. Je kunt er tevens een onderzeeboot van dichtbij bezichtigen. Overweeg ook de oversteek naar het Waddeneiland Texel. Vanuit Den Helder ben je binnen 20 minuten op dit prachtige eiland met haar gevarieerde landschappen.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 10 kamers

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis

Belangrijk

 • Aankomst vanaf 15.00 uur / Vertrek voor 10.00 uur. Indien u later als 18.00 uur arriveert, dient u contact op te nemen met het hotel.
 • Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/01/14/persconferentie-14-januari-2022 voor een overzicht van alle maatregelen en versoepelingen naar aanleiding van de persconferentie op 14 januari 2022. Per 15 januari 2022 mogen winkels (tot 17.00 uur), sportlocaties binnen en buiten weer open onder voorwaarden. De horeca (afhalen nog wel mogelijk), pretparken, dierentuinen, musea, bioscopen en theaters blijven voorlopig nog gesloten. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met sluiting horeca.
 • Het hotel beschikt tevens over een aantal appartementen op de begane grond. Deze zijn op aanvraag te reserveren tegen een toeslag van €5,- per kamer per nacht.
 • Huisdieren zijn toegestaan. De kosten bedragen €15,- per verblijf.
 • Je kunt in dit hotel niet pinnen. Gelieve contant te betalen bij aankomst.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Om ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om je te verwelkomen in het hotel verzoeken wij minimaal één dag van tevoren de verwachte aankomsttijd door te geven aan het hotel.

Locatie

We hebben 3 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 23 januari

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 112,80
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 225,60
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 338,40
excl. toesl. €19,80 per reservering
8.7
3 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.7
- Stel (50-) -

8.6
- Gezelschap vrienden/familie -

7.6
- Stel (50-) -Tip: Hotel was Okay maar zou niet snel nog een keer gaan. Ligging tov strand en natuur prima. Ligging tov restaurantjes (behalve steakhouse, maar dat is niet ons ding) wat verder weg en altijd de auto nodig.