Mystery Hotel Den Haag en omgeving

Onbekend 0,   Den Haag, Nederland (Kamers: 160)

Een verrassend verblijf voor een super scherpe voordeelprijs? Boek een Mystery Hotel Den Haag en omgeving! Deze prijzen vind je nergens anders. Van de Koninklijke residentie en het politieke centrum tot de vele boeiende musea en chique winkelstraten: je vindt het hier allemaal. Bovendien ben je zo op het strand van Scheveningen om even lekker uit te waaien.

De hotels die aan deze actie deelnemen zijn speciaal geselecteerde 4 sterren hotels en staan garant voor een heerlijk verblijf. In de kameromschrijving bij de prijs lichten we een klein tipje van de sluier op over de faciliteiten die je kunt verwachten en de afstand tot het centrum van Den Haag.

Zo werkt het:
- kies een aankomstdatum, maak een keuze uit één van de mystery hotels en boek je verblijf
- het mystery hotel blijft nog even een verrassing
- in de reserveringsbevestiging zie je naar welk mystery hotel je gaat

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 160 kamers
 • Hotels met Dinerarrangement
 • Lift
 • Parkeergarage tegen betaling

Populair

 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Restaurant

Kamer

 • Alleen niet roken kamers

Belangrijk

 • Bij aankomst wordt een creditcard garantie of een waarborgsom gevraagd van €50,- per kamer per nacht.
 • De naam en het adres van het Mystery Hotel staan in de definitieve bevestiging vermeld.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Op de definitieve bevestiging staan de juiste kosten met betrekking tot het parkeren.
 • Ter plaatse dien je de toeristenbelasting te voldoen. De exacte hoogte van de toeristenbelasting staat in je definitieve reserveringsbevestiging vermeld.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.
 • Voor deze accommodatie geldt dat de betaling bij boeking direct wordt afgeschreven. Kosteloos annuleren is niet mogelijk, behalve wanneer je een annuleringsverzekering hebt afgesloten en de annulering voldoet aan een in de polisvoorwaarden vermelde reden. Voor wijzigingen of annulering, neem telefonisch contact op, 0900-8079.

We hebben 3 aanbiedingen beschikbaar voor zaterdag 4 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 89,70
inclusief reserveringskosten
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 160,40
inclusief reserveringskosten
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 151,00
inclusief reserveringskosten