Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige strandvakantie België met hotel in Blankenberge aanbieding

Ben je op zoek naar een voordelige strandvakantie aan de Vlaamse kust? Met een hotel in Blankenberge aanbieding geniet je optimaal van deze levendige badplaats! Lees verder

Uitwaaien in hotel in Blankenberge aan zee

Romantisch met zijn tweeën of met het hele gezin; uitwaaien in België doe je in een hotel in Blankenberge aan zee. Je overnacht bijvoorbeeld in een viersterrenhotel op een steenworp van het strand. Een prima alternatief is een hotel in Blankenberge met ontbijt waar je na een enerverende dag terugkeert voor ontspanning in het binnenzwembad of de sauna. In Blankenberge valt genoeg te beleven, zoals op de pier, die 350 meter de zee insteekt. Verder bewonder je monumentale panden uit de belle époque-periode, compleet met art nouveau elementen. Andere blikvangers zijn het 17e-eeuwse stadhuis in Vlaamse renaissancestijl en de vuurtoren uit 1954. Ben je met de kinderen op stap? Ga dan naar het Leopoldpark om te minigolfen of karten. Ook vermaken de kinderen zich uren in de zandspeeltuin. Een ander leuk gezinsuitje is een bezoek aan SEA LIFE, waar je oog in oog staat met ruim 2.500 zeedieren, zoals otters, pinguïns en zeeleeuwen, en een wandeling maakt door een zeetunnel terwijl de haaien boven je zwemmen. De kinderen leven zich hier uit op het grootste klimparcours van België.

Comfortabel overnachten in goedkoop hotel in Blankenberge

Een verblijf aan de Vlaamse kust is zeer voordelig in een goedkoop hotel in Blankenberge. Je overnacht bijvoorbeeld in een hotel in het centrum van de stad, vlakbij alle winkelstraten. De zee is vlakbij wanneer je verblijft in een prijsvriendelijk hotel op 650 meter van het strand. Een goedkoop hotel in Blankenberge is ideaal als je de omgeving gaat verkennen. Kustplaatsen als Oostende en Knokke-Heist zijn goed bereikbaar, net als Brugge, waar je een boottocht maakt door de fotogenieke kanalen die door de stad lopen, de Brugse reien. Zoek je een goedkoop hotel in Blankenberge? Bekijk hier onze deals!

Hotel in Blankenberge aanbieding: maak je keus

Wil je een hotel in Blankenberge aanbieding boeken? Ontdek het gevarieerde aanbod!

Boek jouw weekendje Blankenberge bij Weekendjeweg.nl

Een weekendje weg Blankeberge boek je eenvoudig en snel bij Weekendjeweg.nl. Wij verzorgen al 25 jaar al je boekingen voor de beste en leukste reisdeals. Meer dan 5 miljoen boekers gingen je al voor. Bekijk gelijk onze aanbiedingen, pak je koffer in en ga op reis!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau