Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotel Terschelling aanbieding? Bekijk de top deals van Weekendjeweg.nl

Ervaar de rust en ruimte van de Waddeneilanden tijdens een verblijf in het strandhotel Terschelling. Waar je ook bent op dit uitgestrekte eiland, de rijke natuur vlakbij zee is altijd dichtbij. Maak vanaf het hotel op Terschelling lange strandwandelingen, strijk neer op een van de gezellige terrassen bij het hotel op Terschelling West of ga wadlopen vanaf je last minute hotel Terschelling boeking; de keuze is aan jou. Lees verder

Strandhotel Terschelling om heerlijk uit te waaien

Een hotel Terschelling voor 2 personen is in ieder jaargetijde een succes. Gedurende de warme zomermaanden stap je vanaf het hotel op Terschelling met blote voeten door het zand om een verfrissende duik in zee te nemen, terwijl je tijdens de frisse herfstdagen geniet van de zilte zeelucht tijdens een strandwandeling. Bij het last minute hotel Terschelling vind je bossen, kwelders, duinvalleien en een uitgestrekt strand van meer dan dertig kilometer in Baai Dellewal: de enige natuurlijke baai van ons kikkerland. In het oosten van Terschelling trek je door natuurreservaat De Boschplaat, wat een uniek natuurgebied binnen West-Europa vormt. Hier broeden talrijke vogels en verblijven grote groepen zeehonden. Met bijna honderd kilometer aan fietspaden maak je eindeloze fietstochten door de polders en duinen vanaf het hotel Terschelling West.

Voordelig hotel Terschelling voor 2 personen

Niet alleen de rijkdom aan natuur, maar ook andere bezienswaardigheden zijn de moeite waard tijdens je verblijf in een hotel op Terschelling. Bezoek bijvoorbeeld de vuurtoren de Brandaris, welke de oudste vuurtoren van Nederland is. Op het plein vlakbij bevinden zich een aantal gezellige restaurants en een ijssalon. Daarnaast wordt Terschelling in de maand juni voor tien dagen omgetoverd tot het centrum van de kunsten met het Oerol festival. Op circa zeventig locaties bij het strand, duinpannen, bos en schuurtjes vinden allerlei optredens plaats door kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Friesland ontdekken bij hotel Terschelling aanbieding

Verblijf in het kleinschalige hotel in Harlingen om een mooie overtocht naar Terschelling te maken (circa 110 minuten). Op het vasteland maak je kennis met de Friese taal en cultuur. Je bezoekt de oude Hanzestad Bolsward, het pittoreske Makkum of de stoere havenstad Harlingen met statige pakhuizen.

Daarom Weekendjeweg.nl

Een weekendje weg Terschelling boek je eenvoudig en snel bij Weekendjeweg.nl. Wij verzorgen al 25 jaar al je boekingen voor de beste en leukste reisdeals. Meer dan 5 miljoen boekers gingen je al voor. Bekijk gelijk onze aanbiedingen, pak je koffer in en ga op reis!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau