Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig weekendje in bruisend Flevoland met hotel Lelystad aanbieding

Zin in een betaalbaar weekendje in het bruisende Flevoland? Met een hotel in Lelystad aanbieding ontdek je prachtige natuur en bijzondere cultuurschatten in de jongste provincie van Nederland! Lees verder

Dichtbij alle hoogtepunten in hotel in Lelystad in het centrum

Cultuur snuiven, uitgebreid shoppen en leuke bezienswaardigheden voor het hele gezin: in een hotel in Lelystad in het centrum geniet je van een afwisselend weekendje weg. In Lelystad ontdek je bijzondere architectuur, zoals het kleurrijke Agora Theater en de panden aan de Zilverparkkade. Zin om te winkelen? Dat kan prima in Batavia Stad, een van de grootste kleding outlets van Nederland, met ruim 150 winkels en horeca. Een van de bekendste attracties is het VOC-schip Batavia. Dit Nederlandse spiegelretourschip uit de 17e eeuw is een replica van een schip dat ooit over woeste zeeën voerde tot het schipbreuk leed bij de westkust van Australië. Het schip bevindt zich op de Bataviawerf. Hier bezoek je ook het museum Batavialand waar je alles te weten komt over de geschiedenis van de provincie Flevoland. Luchtvaartmuseum Aviodrome is ook een leuk uitje voor het hele gezin. Hier neem je een kijkje in een echte Boeing 747, vlieg je zelf in een van de vliegsimulatoren en maak je een rondvlucht boven Lelystad.

Genieten van natuur in hotel in de buurt van Lelystad

Natuurliefhebbers maken kennis met de wonderschone landschappen van Flevoland in een hotel in de buurt van Lelystad. Zo overnacht je bijvoorbeeld vlakbij de Oostvaardersplassen. Dit is een uniek moerasgebied waar konikpaarden, wilde edelherten en talloze vogels leven. Buitencentrum Oostvaardersplassen is het startpunt van verschillende wandelroutes door dit schitterende natuurgebied. In Natuurpark Lelystad spot je met wat geluk Pater-Davidsherten, Przewalskipaarden, wisenten en mogelijk zelfs elanden. Een goedkoop hotel rond Lelystad is ook een goede keuze als je met de kinderen een weekendje naar het populaire attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen gaat.

Goedkoop hotel in Lelystad: ontdek het aanbod

Op zoek naar een hotel in Lelystad aanbieding? Neem een kijkje in het aanbod en maak je keus. Zo geniet je binnenkort van een heerlijk weekendje weg in het veelzijdige Lelystad!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau