Zum Eisenhammer

Zum Eisenhammer 8, D-46049  Oberhausen, Duitsland (Kamers: 22)

Hotel Zum Eisenhammer heeft 22 kamers en verschillende faciliteiten zoals een café/koffiebar en een lobby met gratis kranten. Je kunt in de gezamelijke ruimtes gebruik maken van gratis WiFi en ook het parkeren van je auto is er gratis. De receptiemedewerkers helpen je graag bij het boeken van tickets voor excursies ed.

De kamers van Zum Eisenhammer zijn gedeeltelijk anders ingericht en ook hier kun je gratis gebruik maken van de WiFi van het hotel. Verder beschikken de kamers over een flatscreen televisie, telefoon, kluisje en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Hotel Zum Eisenhammer ligt dichtbij het Theater Oberhausen en is ook nog eens ideaal wanneer je een hotel zoekt na een optreden in het König Pilsener Arena of het Metronom-Theater met zijn geweldige Musicals. Verder zijn in de directe omgeving vele attracties. Denk bijvoorbeeld aan LEGOLAND Discovery Centre, SEALIFE Oberhausen en het Europa's grootste winkelcentrum Oberhausen CentrO. Allen liggen ze op circa 2,5 km vanaf het hotel. Vanuit het hotel loop je met een half uurtje naar de Atlstadt van Oberhausen waar iedere shopaholic zijn of haar hart op kan halen. Fietsliefhebbers kunnen geweldige fietstochten maken door het prachtige Ruhrgebied.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 22 kamers

Kamer

 • Airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Actief & Wellness

 • Golfbaan binnen 10 km

Populair

 • Huisdier toegestaan
 • Parkeren gratis
 • WiFi

Gratis extra's

 • Wandelroute
 • Fietsroute
 • (Stads)Plattegrond
 • Parkeren
 • WiFi

Belangrijk

 • Aankomst vanaf 14.00 uur / Vertrek voor 11.00 uur.
 • Bij winters weer zijn in Duitsland winterbanden verplicht. Als je geen winterbanden (en/of sneeuwkettingen) hebt, levert dat niet alleen een boete op, maar heeft het bij schade ook invloed op de aansprakelijkheid. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar je autoverzekeraar.
 • Bij winters weer zijn in Duitsland winterbanden verplicht. Als je geen winterbanden (en/of sneeuwkettingen) hebt, levert dat niet alleen een boete op, maar heeft het bij schade ook invloed op de aansprakelijkheid. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar je autoverzekeraar.
 • In een aantal Duitse steden is het verplicht je auto van een milieusticker te voorzien. Als je door een Umweltzone rijdt zonder sticker, dan loop je risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Kijk voor meer informatie op: http://www.milieusticker.eu Ja
 • In een aantal Duitse steden is het verplicht je auto van een milieusticker te voorzien. Als je door een Umweltzone rijdt zonder sticker, dan loop je risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Kijk voor meer informatie op: http://www.milieusticker.eu
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn.
 • Verloopt er bij het inchecken of tijdens je verblijf iets anders dan verwacht? Bespreek het dan direct met de receptie van het hotel. Als het niet lukt om een goede oplossing te vinden dan raden we je aan om contact met ons Service Centre op te nemen.

Locatie

We hebben 4 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 25 november

Actieve filters:
1 nacht, incl. ontbijt
€ 62,00
excl. toesl. €4,95 pppn
2 nachten, incl. ontbijt
€ 124,00
excl. toesl. €4,95 pppn
1 nacht, incl. ontbijt
€ 77,00
excl. toesl. €4,95 pppn
2 nachten, incl. ontbijt
€ 144,00
excl. toesl. €4,95 pppn
8.4
5 Beoordelingen
8.2
- Nijmegen - Stel (50-) -

"Zeer goede uitval basis voor Centro Oberhausen en alles wat in de buurt daarvan ligt, net hotel, verders niks te beleven in omgeving waar het hotel staat."

Tip: Centro Oberhausen

8.4
- Rotterdam - Gezelschap vrienden/familie -

"Goed hotel, erg schoon en netjes. Eigen parkeer terrein. Uitgebreid ontbijt. Gebruiken dit hotel als uitvalsbasis voor een bezoek aan centro-o, wat maar een paar minuten daarvandaan is."

Tip: Centro-o is echt de moeite waard. Leuke en grote winkels, lekker veel keus uit restaurants. Perfect voor een dagje fun shoppen en uit eten gaan.

6.6
- K - Stel (50+) -

"Ligging van het hotel, zeer lawaaiig. Achterkant veel treinverkeer, ook 's nachts goederentreinen. Voorkant heel erg lawaaiig door vrachtverkeer. Er valt niet te slapen met de ramen open. Parkeerplaats achter, wordt gedeeld met een autogarage. Vrijdagsavonds bezoek van jeugd met knallende uitlaten aan de auto's. Hierdoor ook al 's avnds vroeg de ramen dicht. Hotel heeft houten vloeren en is daardoor erg gehorig. Wij gaan hier zeker niet meer naar toe."

Tip: Oude stadscentrum van Oberhausen is niet gezellig. Veel leegstand, voor de mooie winkels moet je toch echt naar het CentrO.In het oude centrum van Oberhausen is een super goed Grieks Restaurant, Korali Elsasserstraat 34, hier kun je voor heel weinig geld goed eten. Voor die prijs krijg je er zelfs een ouzo bij. Zeker aan te bevelen. Wij waren er 2 dagen en hebben beide dagen gegeten. Let op !!! Alleen contant te betalen

8.3
- HORST - Stel (50+) -

"Leuk hotel in een industrie wijk. Helaas geen erco."