Grafenberger Allee 36, 40237  Düsseldorf, Duitsland (Kamers: 20)

Hotel Windsor ligt in het moderne Düsseldorf, de hoofdstad van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Het hotel bevindt zich in de wijk
Flingern-Nord, dat ten noordoosten van de bruisende Altstadt ligt. Hotel Windsor heeft een klassieke uitstraling.De mooie kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice, kluis, minibar, airconditioning en badkamer met bad, douche en toilet.
Düsseldorf is bij uitstek geschikt voor de winkelliefhebber. De meest bekende winkelstraat is de Köningsalle, die kenmerkend is door haar stedenbouwkundig karakter en de exclusieve winkels. De levendigste winkelstraat is echter de Schadowstrasse, waar u gemakkelijk een paar uurtjes voor uit kunt trekken. Naast het enorme winkelaanbod is Düsseldorf ook altijd een belangrijk centrum voor de schilderkunst geweest. De kunstliefhebber kan zijn hart ophalen in bijvoorbeeld de Kunsthalle Düsseldorf, de Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen en het Stadtmuseum. Voor een lekkere maaltijd hoeft u ook niet ver te zoeken. In de Altstadt, het oude centrum, vindt u vele restaurants en cafés. Deze wijk van Düsselsdorf is het meest bekende gedeelte. Ook de directe omgeving van Hotel Windsor heeft veel te bieden. Flingern-Nord is zich namelijk aardig aan het ontwikkelen, waardoor u ook hier leuk kunt winkelen en lekker kunt eten en drinken.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 20 kamers
 • Huisdier niet toegestaan
 • Parkeergarage tegen betaling

Kamer

 • Airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel

Gratis extra's

 • Stadsplattegrond

Belangrijk

 • Bij winters weer zijn in Duitsland winterbanden verplicht. Als je geen winterbanden (en/of sneeuwkettingen) hebt, levert dat niet alleen een boete op, maar heeft het bij schade ook invloed op de aansprakelijkheid. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar je autoverzekeraar.
 • In deze accommodatie kunnen geen kinderen ondergebracht worden.
 • In een aantal Duitse steden is het verplicht je auto van een milieusticker te voorzien. Als je door een Umweltzone rijdt zonder sticker, dan loop je risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Kijk voor meer informatie op: http://www.milieusticker.eu
 • LET OP! Aangescherpte maatregelen voor Nederlanders die naar Duitsland reizen: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/duitsland/reizen/reisadvies
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn.
 • Parkeren in parkeergarage van het hotel, EUR 12,50 per 24 uur.

Locatie

We hebben 4 aanbiedingen beschikbaar voor vrijdag 11 februari

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 76,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 152,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 81,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 162,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
7.8
3 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

7.6
- Gezelschap vrienden/familie -

"Winsor was gesloten, geplaatst in ander hotel, kamer erg klein terwijl ik een grote kamer had betaal"

6.5
- Stel (50-) -

"Hotel Windsor Wij hadden geboekt en daarbij bij de opmerkingen vermeld Geen traplopen Wij kwamen daar en moesten 3trappen op van totaal 76 treden mijn vrouw heeft 2 knieprotheses Het hotel had niet van jullie het bericht door gekregen en had geen andere kamer . Wij konden dus geen kant op want 1 x naar boven ging met heel veel pijn maar echt niet om nog meerdere x te doen."

8.7
- Stel (50+) -

"Jammer dat het parkeren niet goed aan geef, het beste is voor het hotel te stoppingen binnen te vragen waar je de auto kan parkeren. Er is namelijk een parkeergarage naar beneden, dat is bijna niet te doen en een plaats boven. "

Tip: Hotel Windsor was op nog geen 200 meter van het centrum. Je kan ook met de metro/tram deze stopt voor het hotel. Een leuk hotel met een Engels antieke inrichting. Personeel super vriendelijk en correct!