Sun Hotel

Rue du Berger 38, 1050  Brussel, België (Kamers: 22)

Het Sun Hotel is rustig gelegen in de Belgische hoofdstad Brussel. Dit budgethotel is slechts 10 minuten wandelen verwijderd van het bruisende centrum van Brussel. Ook kunt u prima gebruik maken van het openbaar vervoer. Dit eenvoudige hotel is voorzien van een ontbijtzaal en een lift en beschikt over goede parkeergelegenheid (betaald).


De kamers van het Sun Hotel zijn voorzien van telefoon, televisie, kluisje en een badkamer met douche en toilet. Let op: er zijn enkele kamers met een WC op de gang.

Breng een bezoek aan de gezellige stad Brussel en haar alom bekende Brusselse wafels en Manneken Pis. In slechts 5 minuten loopt u vanuit uw Sun Hotel naar de befaamde Avenue Louise met haar aantrekkelijke, luxueuze winkels. Of ontdek de geheimen van het Belgische bier in het
Brouwerij museum. In de avond kunt u heerlijk dineren in één van de vele restaurants van Brussel of een film kijken in de grootste bioscoop van de Benelux. Ook een bezoek aan het bruisende uitgaanscentrum rondom het Sint-Goriksplein is de moeite waard.

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 22 kamers
  • Huisdier niet toegestaan
  • Lift

Kamer

  • Geen airconditioning in kamer

Populair

  • Betalen bij aankomst hotel

Belangrijk

  • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn.

Locatie

We hebben 1 aanbieding beschikbaar voor woensdag 27 oktober

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 78,00
excl. toesl. €9,90 per reservering