Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf in hartje Berlijn tijdens een stedentrip

Classik Hotel Hackescher Markt Adults only
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
125,41
totaal: 281,97 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de indrukwekkende stad Berlijn vanuit een centraal gelegen hotel

Duik in het hart van Berlijn met een verblijf bij Classik Hotel Hackescher Markt, waar de bruisende energie van de stad voelbaar is vanaf het moment dat je de deur uitstapt. Gelegen in een van de meest levendige wijken van Berlijn, biedt dit hotel een perfecte uitvalsbasis om de rijke geschiedenis, cultuur en het nachtleven van de stad te ontdekken. De Hackescher Markt, bekend om zijn eclectische mix van boetieks, kunstgalerijen en gezellige cafés, ligt op slechts een steenworp afstand. En met de beroemde Alexanderplatz en het Museuminsel op loopafstand, bevinden gasten zich in het kloppende hart van Berlijnse geschiedenis en cultuur. Na een dag vol ontdekkingen biedt het hotel de perfecte plek om te ontspannen. Geniet van een drankje in de sfeervolle bar, of neem plaats in de prachtige binnentuin, een rustige oase midden in de stad. Voor degenen die Berlijn op eigen tempo willen verkennen, biedt het hotel fietsverhuur aan. Classik Hotel Hackescher Markt belooft een onvergetelijke ervaring in het hart van Berlijn, waar de charme van de stad samenkomt met comfort en stijl.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf in hartje Berlijn tijdens een stedentrip

Classik Hotel Hackescher Markt Adults only
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Optioneel ook boekbaar incl. dagelijks ontbijtbuffet
  • Treinstation op 50 meter van het hotel
  • Het hotel ligt dichtbij bekende bezienswaardigheden
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Bezoek het Holocaustmonument
Tips voor tijdens je verblijf in Berlijn

Boottocht over de Spree
Een boottocht over de Spree is een van de meest ontspannende en informatieve manieren om Berlijn te verkennen. De meeste boottochten beginnen in het centrum van Berlijn en volgen routes langs belangrijke bezienswaardigheden. Je vaart langs historische en moderne hoogtepunten zoals de Reichstag, het Museumeiland, de Berlijnse Dom, de Fernsehturm, en de moderne regeringswijk met zijn indrukwekkende architectuur. Sommige tochten brengen je zelfs langs de East Side Gallery, het langste overgebleven deel van de Berlijnse Muur dat nu als openlucht kunstgalerie dient. Veel boten hebben een bar of café waar je drankjes en snacks kunt kopen, en sommige van de langere tochten bieden volledige maaltijden of zelfs buffetten. Het is een ideale manier om te ontspannen na een dag vol sightseeing, vooral op warme dagen wanneer de zachte bries vanaf het water voor verkoeling zorgt.

De Berlijnse televisietoren beklimmen
De Berlijnse Televisietoren, bekend als de Fernsehturm, is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Berlijn en een must-see voor elke bezoeker van de stad. Met een hoogte van 368 meter is de Fernsehturm het hoogste bouwwerk in Duitsland en biedt het een ongeëvenaard uitzicht over de stad. Je kunt naar het uitzichtplatform gaan, vanaf hier heb je een 360-graden panoramisch uitzicht over de hele stad en, bij helder weer, ver daarbuiten. Net boven het uitzichtplatform bevindt zich het beroemde draaiende restaurant "Sphere". Terwijl je geniet van je maaltijd, draait het restaurant langzaam rond, waardoor je binnen een uur een volledig uitzicht over Berlijn krijgt.

Museuminsel ontdekken
Museuminsel, gelegen in het hart van Berlijn, is een cultureel juweel met vijf wereldberoemde musea. Het avontuur begint bij het Altes Museum, dat je meeneemt naar het oude Griekenland en Rome. Vervolgens biedt het Neues Museum een blik op de Egyptische geschiedenis, inclusief de beroemde buste van Nefertiti. De Alte Nationalgalerie toont 19e-eeuwse kunst van meesters zoals Friedrich en Monet. Het Bode-Museum verrast met beeldhouwkunst en Byzantijnse kunst, terwijl het Pergamonmuseum indruk maakt met reconstructies van historische bouwwerken zoals de Ishtarpoort. Je kunt kiezen voor dagpassen voor toegang tot alle musea of individuele tickets. De musea zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden een onvergetelijke duik in de rijke geschiedenis en kunst.

Classik Hotel Hackescher Markt Adults only
Große Präsidentenstraße 8,
Berlijn, Duitsland
Kaart
Große Präsidentenstraße 8, Berlijn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen in het levendige uitgaansgebied Hackescher Markt, op slechts 10 minuten van de Alexanderplatz, combineert het Classik Hotel Hackescher Markt klassieke elegantie met moderne gemakken. Dit boetiekhotel in het centrum van Berlijn biedt lichte kamers met flatscreen-tv's, laptopkluisjes en gratis Wi-Fi, naast een innovatief zelfbedieningsinchecksysteem en een 24/7 virtuele receptioniste. Op een steenworp afstand van trendy boetieks, kunstgaleries en het UNESCO-erfgoed Museumsinsel, plus uitstekende vervoersverbindingen, is dit hotel de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per dier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Hoogtepunten

Pergamon Museum

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Bodestrasse 1

Het Pergamon Museum is een van de bekendste en belangrijkste musea van Berlijn. Het Museum is onderverdeeld in drie afdelingen: de antiquiteiten, Islamitische kunst, en het museum van het Nabije Oosten.

Altes Museum

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Am Lustgarten

Het Altes Museum is wereldberoemd om zijn uitgebreide collectie van kunst uit de oudheid. Oorspronkelijk werd het museum gebouwd om onderdak te verschaffen aan de kunstcollectie van de Koninklijke familie van Pruisen.

Berliner Dom

Bezienswaardigheden, Cultuur
Am Lustgarten

De Berliner Dom is een barokke kathedraal gebouwd in opdracht van keizer Wilhelm II tussen 1894 en 1905. Het is gelegen op een eiland in de Spree, best gekend als het museumeiland. Het is de derde kerk die op deze plaats werd gebouwd.

Berlijn

Steden
Berlijn

Deze bruisende metropool in Oost-Duitsland kent vele gezichten. Overal laten interessante bezienswaardigheden het rijke verleden van de Duitse hoofdstad zien.

House of Small wonder

Eten en drinken
Auguststraße 11-13

Betreed het betoverende House of Small Wonder, een charmant restaurant met een unieke sfeer en een menu vol verrassingen.

Nolle in Berlijn

Eten en drinken
Georgenstraße 203

Stap terug in de tijd bij Nolle en ervaar de sfeer van de jaren twintig onder de historische spaarbogen. Te midden van een gezellige ambiance geniet je hier van lokale gerechten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per dier per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau