Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Geniet van een verblijf in Kroatië op een resort nabij Umag

Apartments Polynesia Plava Laguna
Umag, Adriatische Kust, Kroatië bekijk op kaart
Geniet van een verblijf van 4, 6, 8 of 15 dagen in Kroatië op een resort nabij Umag

Ben je op zoek naar een onvergetelijke vakantie aan de Kroatische kust? Dan is Apartments Polynesia Plava Laguna in Umag de perfecte bestemming! Het resort biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Geniet van de zon op het strand of neem een duik in een van de zwembaden. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tal van sportfaciliteiten, zoals tennisbanen en een fitnessruimte. De appartementen zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Elk appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer met zithoek en een balkon of terras. Het resort is centraal gelegen en in de buurt van diverse bezienswaardigheden. Op slechts een korte rit van het resort vind je de Savudrija vuurtoren, de oudste actieve vuurtoren van Kroatië, gebouwd in 1818. Voor een dag vol plezier en avontuur met het hele gezin, bezoek je Aquapark Istralandia, gelegen op een korte afstand van het resort. Dit bekroonde waterpark biedt talloze waterglijbanen, zwembaden en attracties voor alle leeftijden.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Geniet van een verblijf in Kroatië op een resort nabij Umag

Apartments Polynesia Plava Laguna
Umag, Adriatische Kust, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Bed- en badlinnen inclusief
  • Eindschoonmaak inclusief
  • Het resort ligt op 350 meter van het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: Maak een fietstocht langs de haven van Umag
Tips voor je verblijf in Umag

Stella Maris strand
Een prachtig strand dat bekend staat om zijn heldere water en uitstekende faciliteiten, perfect voor een dagje uit aan de zee. Het Stella Maris Stransd is goed uitgerust met diverse faciliteiten, waaronder ligstoelen en parasols die te huur zijn, douches, kleedkamers en toileten. Er zijn ook verschillende bars en restaurants in de buurt waar je kunt genieten van lokale en internationale gerechten. Voor de actieve bezoekers biedt het strand een scala aan watersporten, zoals kajakken, paddleboarding en windsurfen. Er zijn ook speeltuinen voor kinderen, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen.

Coronica Winery
Coronica Winery is een gerenommeerd wijnhuis gelegen in het pittoreske Istrië, een schiereiland in het noordwesten van Kroatië. Dit familiebedrijf, opgericht door Moreno Coronica, staat bekend om zijn uitzonderlijke wijnen van hoge kwaliteit. Met een rijke geschiedenis en traditie in wijnmaken, combineert Coronica Winery moderne technieken met eeuwenoude methoden om wijnen te produceren die de unieke terroir van Istrië weerspiegelen. Het is een uitstekende plek voor wijnliefhebbers om lokale wijnen te proeven.

De verzonken stad Sipar
De verzonken stad Sipar is een unieke attractie die zich in de omgeving van Umag bevindt. De stad werd door een aardbeving in het jaar 365 na Christus verzonken en is voor eeuwen verborgen gebleven onder de golven. Het ligt op een smalle landtong en is alleen met eb te voet bereikbaar.

Apartments Polynesia Plava Laguna
Katoro bb,
Umag, Kroatië
Kaart
Katoro bb, Umag, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Droom jij van een onvergetelijke vakantie aan de betoverende Kroatische kust? Dan is Apartments Polynesia Plava Laguna in Umag de perfecte bestemming voor jou! Dit prachtige appartementencomplex ligt op slechts een steenworp afstand van de Adriatische Zee en biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontspannen verblijf. De moderne en stijlvol ingerichte appartementen van Apartments Polynesia Plava Laguna zijn van alle gemakken voorzien. Je vindt er volledig uitgeruste keukens, ruime woonkamers met comfortabele zithoeken, slaapkamers met heerlijke bedden voor een goede nachtrust en balkons of terrassen met een adembenemend uitzicht op zee of de weelderige tuinen. Apartments Polynesia Plava Laguna biedt tal van faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken. Zo kun je heerlijk ontspannen bij een van de zwembaden, waaronder een groot buitenzwembad met apart kinderbad en een binnenzwembad voor de wat frissere dagen. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tennisbanen, een fitnessruimte en verschillende sportterreinen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeerkosten
€ 1,20 p.d.
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 16,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Piran

Steden
Tartinijev Trg 1

Deze mooie kustplaats is gelegen aan de Golf van Triëste. Met vele bezienswaardigheden en een prachtige oude stadsmuur kijkt u uw ogen uit.

Strunjan Klif

Natuur & Parken
Strunjan

In dit bijzondere natuurpark zijn zoutpannen, wetlands en rietvelden gelegen aan de monding van de rivier Dragonja.

Izola

Steden
Trg Republike 1

Op dit voormalige eiland wordt voornamelijk Italiaans gesproken. Met vele hotels, leuke festivals en een gezellige haven, is het een populaire plaats onder toeristen.

Koper

Steden
Kocjančičeva Ulica 1

Deze bijzondere havenstad is gelegen aan de Adriatische Zee. Bezoek er de St.Nazarethkathedraal en geniet vanuit de toren van een prachtig uitzicht over de stad.

Porec

Steden, Eten en drinken
Zagrebačka Ul. 2

Porec is een levendig havenstadje aan de westkant van het schiereiland Istrië. De beroemde Eufrasiusbasiliek in Poreč staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 16,00 p.d.

Parkeerkosten

€ 1,20 p.d.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau