Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Center Parcs Mystery Park Belgie

Mystery, Onbekend, Belgie bekijk op kaart

Center Parcs Mystery Park Belgie

Mystery, Onbekend, Belgie bekijk op kaart

Boek nu voor een super voordelige prijs een weekend, midweek of 2 nachts verblijf op maandag, woensdag of vrijdag naar het “Mystery Park” van Center Parcs. Bij het boeken blijft uw bestemming en type cottage nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. Wordt het de Belgische kust of de Ardennen, een standaard type of een luxer type? Eén ding is zeker: Center Parcs staat altijd garant voor volop vakantiepret. Gá voor het Mystery Park, want zo voordelig was Center Parcs nog nooit! Deze bijzondere actie is uitsluitend bij BungalowS.nl te reserveren.

Spring Celebrations bij Center Parcs
Center Parcs zorgt voor een extra lentegevoel. Ontdek kleurrijke bloemen en planten. Bij Center Parcs is de Spring Hotspot de plek om te zijn. Pak een drankje en een snack en kom gezellig een film kijken bij de lente bioscoop. Ontdek handgemaakte producten en unieke creaties tijdens de lentemarkt. Knutsel een eigen Bijenhotel of ontwerp een eigen Mini Boerderij. De speciale lente activiteiten op de parken zijn tot en met 31 mei 2024. Het aanbod aan activiteiten kan per park verschillen.

Summer Vibes bij Center Parcs
Bij Center Parcs beleef je een onvergetelijke zomer tijdens Summer Vibes. Ontspan bij de Zomer Hotspot of neem deel aan een XXL-spel! Bekijk een film in de Zomerbioscoop (niet bij elk park aanwezig). Oefen je danskwaliteiten bij de Stille Disco of speel games op een groot scherm (alleen parken met een Zomerbioscoop). Geniet van één van de verschillende sportactiviteiten. De zomer is een goede tijd voor wateractiviteiten. Zwem in het zwembad of maak een ritje van een waterglijbaan. Speel samen in een van onze buiten thematische speeltuinen. De Summer Vibes duren van 1-6-2024 t/m 31-8-2024. Het aanbod kan per park verschillend zijn.

Hoe werkt het?
• Kies een verblijf in een 4- of 6-persoons cottage.
• Uw bestemming blijft nog even een verrassing! De parken die meedoen met de actie liggen net over de Belgische grens de Vossemeren (28 km vanaf Eindhoven), Erperheide (40 km vanaf Eindhoven), Les Ardennes in de Belgische Ardennen en Park De Haan aan de Belgische kust.

• 1 dag voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat.

Meer over Center Parcs:
De parken zijn midden in de natuur gelegen, van bos tot kust en in heide- en landelijke gebieden. Alle parken bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten en beschikken standaard over:
• Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs, met glijbanen en andere spectaculaire waterattracties en apart peuter- en kleuterbad.
• Tal van portieve mogelijkheden, zoals tennisbanen en midgetgolf; op diverse parken kunt u ook squashen, indoor klimmen en avontuurlijke sporten beoefenen.
• Kidsactiviteiten, zoals het Wannabe programma, waarbij kinderen voor één dag in de huid kruipen van hun idolen (b.v. brandweerman of fotomodel). De kidsactiviteiten kunnen verschillen per park.
• De Market Dome/Square, het gezellige middelpunt van het park, met restaurants, muziek en entertainment. Voor de kleintjes zijn er speciale voorzieningen, zoals gratis babyvoeding in de restaurants.

Acties:
MEGADEAL! Center Parcs Mystery Park België
Summer Vibes bij Center Parcs - 1-6-2024 t/m 31-8-2024
Geniet van een familievakantie op Center Parcs Mystery Park België - Laat je verrassen!
4 of 5 dagen, Logies
  v.a.
322,95
per bungalow
Bekijk Actie

Vakantiepark

  • Wandelen en fietsen
  • WIFI
  • Zwembad binnen
  • Parkwinkel
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Snackbar
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau