Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
dagen

4*-hotel nabij Haarlem en het strand incl. diner

Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude
Velsen-Zuid, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
2 overnachtingen nabij Haarlem en het strand van IJmuiden incl. 2-gangendiner

Midden in het rustige natuurgebied en op korte afstand van de bruisende stad Amsterdam, vind je Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude. Het hotel is gelegen in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Ook zijn er volop mogelijkheden om wind- of watersporten uit te oefenen. Ben je een echte shopliefhebber? In de gezellige steden Haarlem en Amsterdam kun je uitgebreid winkelen en een lekker drankje drinken in één van de gezellige cafés. Wil je liever een dagje uitwaaien? Dan ben je zo op het strand van IJmuiden aan Zee. Het hotel biedt verschillende faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kun je heerlijk dineren in het sfeervolle à la carte restaurant of ontspannen in het Wellness Center met onder andere een overdekt zwembad en Turks stoombad (tegen betaling).

Fletcher Specials
dagen

4*-hotel nabij Haarlem en het strand incl. diner

Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude
Velsen-Zuid, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner t.w.v. € 34,50 p.p.
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Binnen 20 minuten in het centrum van Haarlem
  • Hotel op 10 km. van het strand van IJmuiden gelegen
  • Tip: bezoek de culturele hoofdstad: Amsterdam!
Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude
Oostbroekerweg 17,
Velsen-Zuid, Nederland
Kaart
Oostbroekerweg 17, Velsen-Zuid, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De kamers van Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude zijn van alle gemakken voorzien. De kamers beschikken standaard over een televisie, telefoon en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. Begin je dag goed met een uitgebreid ontbijt in de ontbijtruimte. Voor een smakelijk diner ben je in het gezellige hotel-restaurant Buitenhuis aan het juiste adres. Iedere avond kun je genieten van een heerlijk diner met uitzicht op natuurgebied Spaarnwoude. Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude beschikt tevens over enkele wellness faciliteiten. Kom tot rust in het overdekte zwembad, de sauna en het Turks stoombad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Haarlem

Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen
Haarlem

In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod en de grote diversiteit aan winkels.

Molens van Haarlem

Cultuur, Musea
Papentorenvest 1A

De meest bekende molens van Haarlem zijn de Adriaan Molen en de Eenhoorn. Tegenwoordig is de Adriaan Molen als museum te bezoeken.

Teylers museum

Musea
Spaarne 16

Het Teylers Museum werd in 1778 gesticht als boek en konstzael, een gelegenheid voor kunst/wetenschap. Het heeft een authentiek gebouw en interieur uit de achttiende eeuw.

De Grote Markt, Haarlem

Bezienswaardigheden, Cultuur, Eten en drinken
Grote Markt

De grote markt van Haarlem is vaak het decor voor gezelligheid en bijzondere gebeurtenissen. Met panden zoals de oude Vleeshal, het Stadhuis en de Grote of St. Bavokerk is er nog veel historie te bespeuren.

Amsterdam

Steden
Amsterdam

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is uniek in haar soort. De eeuwenoude stad heeft een wereldberoemde grachtengordel met daaraan prachtige authentieke grachtenpanden.

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau