Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Verblijf in Karinthië op EuroParcs Pressegger See

EuroParcs Pressegger See
Presseggen, Karinthië, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 8 dagen in Karinthië op EuroParcs Pressegger See

Aan de idyllische oever van de betoverende Pressegger See in Karinthië, Oostenrijk, wacht een onvergetelijke vakantie op je. Hier, in het zuiden van Oostenrijk, vind je de perfecte combinatie van natuurlijke pracht en boeiende attracties. Laat je bekoren door de weelderige, beboste landschappen die de omgeving sieren. Karinthië staat bekend om zijn adembenemende meren, en de Pressegger See is een hoogtepunt voor zwemliefhebbers en watersporters. Ontdek de historische charme van het nabijgelegen Hermagor, met zijn schilderachtige oude binnenstad en middeleeuwse architectuur. Geniet van heerlijke lokale gerechten in traditionele restaurants en laat je onderdompelen in de rijke cultuur met talloze evenementen, waaronder festivals en muzikale optredens.

Autovakanties
dagen

Verblijf in Karinthië op EuroParcs Pressegger See

EuroParcs Pressegger See
Presseggen, Karinthië, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de accommodatie
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek het stadje Hermagor
Tips voor tijdens je verblijf

Pressegger See
De Pressegger See, gelegen in het hart van Karinthië, is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Dit betoverende meer biedt kristalhelder water omringd door weelderige groene bossen en majestueuze bergen. In de zomer kun je hier heerlijk zwemmen, peddelen en allerlei watersporten beoefenen. De oeverpromenade nodigt uit tot ontspannende wandelingen met prachtig uitzicht. Het is een ideale plek om tot rust te komen te midden van de ongerepte natuur.

Hermagor
Het pittoreske Hermagor is een charmant stadje in Karinthië dat je meeneemt op een reis terug in de tijd. De schilderachtige oude binnenstad straalt een betoverende sfeer uit met zijn smalle geplaveide straatjes, kleurrijke gevels en historische gebouwen. Het hoogtepunt is de middeleeuwse architectuur, waaronder de indrukwekkende St. Katharina-kerk. Slenter door de gezellige straten, ontdek lokale ambachtswinkels en geniet van een ontspannen cafébezoek op het centrale plein omringd door de bergen.

Nassfeld
Nassfeld is niet alleen een populair skigebied in de winter, maar het biedt ook een overvloed aan activiteiten in de zomer. Omgeven door adembenemende Alpenlandschappen, kun je hier wandelen door schilderachtige bergpaden of avontuurlijke mountainbiketochten maken. De Froneben Adventureregion biedt attracties zoals de "Flying Fox Mile," waar je op hoge snelheid door de lucht zoeft. Of geniet gewoon van de frisse berglucht terwijl je de omgeving verkent. Nassfeld is een speeltuin voor natuurliefhebbers en avonturiers, ongeacht het seizoen.

EuroParcs Pressegger See
Presseggen 29,
Presseggen, Oostenrijk
Kaart
Presseggen 29, Presseggen, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

EuroParcs Pressegger See, gelegen in het schilderachtige zuiden van Oostenrijk, is de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars. De moderne chalets vloeien harmonieus samen met de weelderige Karinthische landschappen. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke wandelingen of een ontspannende spavakantie, dit park heeft het allemaal. Met de Karinthië kaart kun je genieten van talloze voordelen. Op het park zelf zijn huisdieren welkom en vind je voorzieningen zoals een speeltuin, draadloos internet, een restaurant met lokale gerechten, rolstoeltoegankelijkheid, een kinderzwembad, een boeiend animatieprogramma, een verfrissend zwembad en sportfaciliteiten. EuroParcs Pressegger See biedt de perfecte mix van comfort en natuurlijke schoonheid voor een onvergetelijke vakantie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€6,00 per huisdier per dag

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet
Hoogtepunten

Kärntner Erlebnispark

Attractieparken
Presseggersee 50

Nabij de Pressegger See vind je Kärntner Erlebnispark. Dit belevenispark heeft vele attracties voor jong en oud!

Presseger See

Natuur & Parken
Presseggersee 1076

Dit prachtige meer in Oostenrijk wordt omringd door bergen, bossen en heidevelden. Er zijn vele watersportmogelijkheden.

Weissensee

Natuur & Parken
Neusach 40

Bij dit prachtige bergmeer kijk je je ogen uit. Het meer is maar liefst 12 kilometer lang. Er worden zowel in de zomer als de winter diverse activiteiten georganiseerd.

Triglav Nationaal Park

Natuur & Parken
Ukanc 149

Dè attractie in het nationaal park is natuurlijk Triglav; met 2864 meter de hoogste berg van Slovenië. De naam betekent driehoofd en komt van de drie toppen van de berg.

Meer van Bohinj

Natuur & Parken
Bohinjsko Jezero

Het meer van Bohinj is een schitterend en groot meer, uitgestrekt tussen de Alpenbergen in Slovenië. Rondom dit meer lopen verschillende wandelroutes waar een fantastisch uitzicht gegarandeerd is! Het is er minder toeristisch dan het meer van Bled. Hier kan je ook suppen, zwemmen en is het mogelijk om een kano te huren.

Vintgar Kloof

Natuur & Parken
Turistično Društvo Gorje

De Vintgar Kloof is uitgesleten door de rivier Radovna en heeft een diepte van 300 meter. Er is een mooi en goed aangegeven wandelpad door de hoge Vintgar Kloof.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€6,00 per huisdier per dag

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau