Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Luxe 5*-hotel in Carcassonne in Zuid-Frankrijk incl. ontbijt en fietsverhuur

Hôtel Le Roi & Spa
Carcassonne, Occitanie, Frankrijk bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Verblijf 4, 6 of 8 dagen in een luxe 5*-hotel in de vestingstad Carcassonne in Zuid-Frankrijk incl. ontbijt en fietsverhuur

Carcassonne is een vestingstad in het zuiden van Frankrijk, en het staat bekend om zijn middeleeuwse architectuur en historische betekenis. De stad ligt in het departement Aude en is een populaire toeristische bestemming vanwege zijn goed bewaard gebleven stadsmuren, smalle straatjes en indrukwekkende kasteel, het Château Comtal. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd en heeft in de loop der jaren verschillende culturele invloeden gekend. Een ideale manier om de omgeving te ontdekken is per fiets! Ontdek diverse kastelen en wijngaarden in de omgeving van Carcassonne. Maak een stop bij een wijnhuis en proef de lokale wijnen. Verken het beroemde Canal du Midi, een historisch kanaal dat door het landschap slingert. Je kunt wandelen of fietsen langs de paden, of zelfs een boottocht maken op het kanaal. Of ontdek charmante middeleeuwse stadjes in de buurt zoals, Minerve en Lagrasse. Na een heerlijke dag er op uit te zijn geweest kom je helemaal tot rust in het 5*-hotel Hotel du Roi & Spa. Geniet van een goed glas wijn op het terras of kom helemaal tot rust in het wellnesscentrum.

Let op! Deze deal is tijdelijk boekbaar t/m 12 september!

Autovakanties
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Luxe 5*-hotel in Carcassonne in Zuid-Frankrijk incl. ontbijt en fietsverhuur

Hôtel Le Roi & Spa
Carcassonne, Occitanie, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis 1 uur fietshuur (vanaf 12 jaar, kinderfietsen zijn niet aanwezig)
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Gelegen nabij historische dorpjes Minerve en Lagrasse
  • Gratis gebruik van het zwembad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip! breng een bezoek aan Château Comtal
Château Comtal

Het Château Comtal is een kasteel in de stad Carcassonne, gelegen in het zuiden van Frankrijk. Het maakt deel uit van de middeleeuwse vestingstad Carcassonne en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO als onderdeel van het historische verdedigingssysteem van Carcassonne.

Het kasteel heeft een lange geschiedenis en is een opvallend voorbeeld van middeleeuwse architectuur. Het diende oorspronkelijk als een verdedigingsfort, maar heeft in de loop der eeuwen verschillende functies gehad, waaronder koninklijke residentie en gevangenis. Het kasteel heeft dikke stenen muren, torens en ophaalbruggen die karakteristiek zijn voor middeleeuwse kastelen.

Hôtel Le Roi & Spa
2 Rue des Calquières,
Carcassonne, Frankrijk
Kaart
2 Rue des Calquières, Carcassonne, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hôtel Le Roi & Spa is een 5*-hotel gelegen in Carcassonne. Dit luxe hotel biedt roomservice, 24-uursreceptie en gratis Wi-Fi. Daarnaast beschikt het hotel over een binnenzwembad. Tegen betaling maak je gebruik van de sauna, hammam en het bubbelbad (vooraf reserveren bel hiervoor de receptie). Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avond kun je voor het diner terecht in het restaurant en voor een ontspannen drankje neem je plaats aan de bar. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, minibar, koffiezetapparaat, een telefoon en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€15,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
max 1 huisdier €10,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ordino

Bezienswaardigheden
Ordino

Ordino is een gezellig bergdorpje met als hoogste punt de toren van de oude kerk uit de 12e eeuw.

Escaldes-Engordany

Bezienswaardigheden, Steden
Escaldes-Engordany

In Escaldes-Engordany bevinden zich de grootste waterbekken van Andorra. Een opvallend puntig gebouw in de stad is die van de Thermen Spa Caldea.

Andorra la Vella

Bezienswaardigheden, Steden, Shoppen
Andorra

Dit is de hoofdstad van Andorra. Shopliefhebbers halen hier hen hart op, want de meeste winkels zijn taxfree. Daarnaast kunt u hier de St. Stefanuskerk en het parlementshuis bezoeken.

Sant Julià de Lòria

Bezienswaardigheden
Sant Julià De Lòria

Ga terug in de tijd in dit rustieke dorpje uit de 12e eeuw. Bezoek één van de vele oude plekjes, zoals het kapelletje bovenop de berg of de Romaanse kerk.

Sant Pere de Rodes

Musea, Cultuur
Camí Del Monestir

Sant Pere de Rodes is een schitterend benedictijnenklooster dat in de 11e en 12e eeuw gebouwd werd. Het ligt op een hoogte van 520 meter boven de baai van Port de la Selva.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

max 1 huisdier €10,00 per nacht

Belangrijke informatie

Let op! Je maakt gratis gebruik van het zwembad. Tegen betaling kun je gebruik maken van de sauna, hammam en het bubbelbad. Hiervoor dien je vooraf te reserveren bij de receptie.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€15,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau