Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Verblijf in het adembenemende Montespertoli in de Toscane incl. ontbijt

Hotel Gatto Bianco Tizzauli
Montespertoli, Florence, Italiรซ bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8, 11 of 15 dagen in het adembenemende Montespertoli in de Toscane incl. ontbijt

Montespertoli is een prachtig stadje gelegen in de Italiaanse regio Toscane. Met zijn ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป, omringd door glooiende heuvels bezaaid met ๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ณ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป, is Montespertoli de ideale locatie wanneer je zoekt naar rust en schoonheid. De stad kent een rijke geschiedenis en ๐—ฐ๐˜‚๐—น๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป. Zo is het centrum gevuld met charmante middeleeuwse straatjes, oude kerken en prachtige pleinen. Ben jij toe aan een activiteit? Het landschap leent zich uitstekend voor ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น- ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป, waarbij je kunt genieten van adembenemende uitzichten over de heuvels en valleien. Toe aan een dagje er tussenuit en de verdere omgeving te ontdekken? Bezoek dan de prachtige stad ๐—™๐—น๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ.

Autovakanties
dagen

Verblijf in het adembenemende Montespertoli in de Toscane incl. ontbijt

Hotel Gatto Bianco Tizzauli
Montespertoli, Florence, Italiรซ bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis fietsverhuur op basis van beschikbaarheid
  • Inclusief eerste set bed en bad -linnen
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
Tips in de omgeving!

Chianti-wijnstreek
De stad Montespertoli staat vooral bekend om zijn uitstekende wijnproductie. Montespertoli ligt in het hart van de Chianti-wijnstreek, en de lokale wijnmakers creรซren enkele van de meest verfijnde Chianti-wijnen ter wereld. Een bezoek aan de plaatselijke wijnhuizen is een absolute must voor wijnliefhebbers, waar je geniet van proeverijen en de kunst van het wijnmaken.

Florence
Florence is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en van de regio Toscane. Een sfeervolle, cultuurrijke en toeristische stad in Italiรซ. Vele beroemde kunstenaars, wetenschappers en schrijvers hebben hier gewoond of zijn er geboren. De stad barst van de fraaie pleinen, bruggen en paleizen. Wil je zoveel mogelijk van Florence zien in korte tijd? Dan kun je misschien beter een fiets huren! Verken de stad onder begeleiding van een Engelstalige gids en fiets langs de hoogtepunten van Florence. 2 uur lang fiets je met een kleine groep door de stad en geniet van het uitzicht, de sfeer en de verhalen van de gids.

Hotel Gatto Bianco Tizzauli
via tizzavoli 4 (Via Barrucciano),
Montespertoli, Italiรซ
Kaart
via tizzavoli 4 (Via Barrucciano), Montespertoli, Italiรซ
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Gatto Bianco Tizzauli ligt in het charmante stadje Montespertoli, in het hart van het prachtige Toscane, Italiรซ. Het is perfect gelegen te midden van de glooiende heuvels en wijngaarden, waardoor je kunt genieten van adembenemende uitzichten op het platteland. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met een rustieke inrichting en een gezellige sfeer. Tijdens het verblijf kun je ontspannen in de tuin, een duik nemen in het buitenzwembad en genieten van de rustige omgeving. Het hotel heeft ook een restaurant waar heerlijke Italiaanse gerechten worden geserveerd, bereid met lokale producten. Met de nabijheid van wijngaarden, historische steden en het prachtige landschap, is Gatto Bianco Tizzauli de perfecte keuze voor een authentieke Toscaanse ervaring.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Boboli tuinen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Piazza Pitti 1, Firenze

De Boboli tuinen is de meest uitgewerkte, historische en theatrale tuinen van heel Toscane. De tuinen zijn aangelegd in de 16e eeuw en zijn heerlijk om door heen te wandelen!

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar รฉรฉn van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Piazza della Signoria

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Signoria, Firenze

Piazza della Signoria is รฉรฉn van de belangrijkste pleinen in Florence. Hier komen o.a. Palazzo Vecchio en Uffizi samen. Je voelt de geschiedenis op het plein, wat bewaakt wordt door de stenen leeuwen.

Palazzo Vecchio

Bezienswaardigheden
Piazza Della Signoria

Palazzo Vecchio is een oud paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis en museum.

Santa Maria del Fiore/Duomo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo, Firenze

De kathedraal is een echt plaatje om te zien. De grote koepel(Duomo genoemd) is een herkenbaar punt voor Florence. U kunt de hoge toren ook bezoeken en beklimmen

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten ร  € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen โ‚ฌ19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau