Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Verblijf in hartje Brugge

Hotel 't Putje
Brugge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in hartje Brugge

Hotel 't Putje ligt in hartje Brugge midden in het uitgaanscentrum en op loopafstand van de winkelstraten, musea en bezienswaardigheden. Op het moment dat je je in de binnenstad van Brugge begeeft, lijkt het net alsof je een openluchtmuseum binnenwandelt. De historische binnenstad is een grote verzameling van oude straten, sfeervolle pleinen en prachtige gevels die je terug lijken te voeren naar vroegere tijden. Ontdek de veelzijdigheid van deze stad te voet of huur een fiets. Maak een rondvaart over de Brugse reien, bezichtig Onze-Lieve-Vrouwekerk of beklim het Belfort. Even lekker uitwaaien? Binnen een kwartier rijden ben je aan de kust bij Oostende.

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in hartje Brugge

Hotel 't Putje
Brugge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen o.b.v. logies
  • Gratis kamerupgrade indien beschikbaar
  • Verblijf in een Economy of een Superior kamer
  • Binnen 15 autominuten bij de kust Oostende
  • Op loopafstand van de winkelstraten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek ook eens één van de vele chocolaterieën
Hotel 't Putje
Het Zand 31,
Brugge, België
Kaart
Het Zand 31, Brugge, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel 't Putje ligt in het hart van Brugge, de perfecte plek om je bezoek aan het middeleeuwse Brugge te starten. Het hotel is centraal gelegen tegenover het hart van het uitgaanscentrum. Het hotel ligt op slechts een paar minuten lopen van het Concertgebouw, de Grote Markt, Belfort van Brugge, de Markt en op slechts een paar minuten lopen van het station. Hotel 't Putje beschikt over 37 onlangs gerenoveerde kamers die een moderne inrichting combineren met comfort tot luxe kamers.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee, wel in de omgeving
Parkeerkosten
ca. € 8,70 per dag (op een openbare parkeerplaats)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Nee
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Halve Maan

Bezienswaardigheden
Walplein 26

De Halve Maan is een bierbrouwerij in het centrum van Brugge. In het prachtige pand zit ook een museum met een mooi uitzicht over de stad.

Prinselijk Begijnhof

Bezienswaardigheden, Musea
Begijnhof 30

Dit Begijnhof bestaat voornamelijk uit wit geschilderde kleine huisjes uit de 17e en 18e eeuw. Dit hof is alleen bereikbaar via de Wijngaardbrug. Op huisnummer 1 vind je een museum.

Rondvaart Brugge

Boottochten en watersporten
Katelijnenstraat 4

Brugge wordt ook wel het 'Venetië van het noorden' genoemd. Een rondvaart door Brugge, is dan ook een zeer populaire attractie.

Museum Salvador Dali

Musea
Markt 7

In het Brugse kunstcentrum Oud Sint-Jan, is veel kunst te bewonden van Salvador Dali.

The Chocolate Museum

Musea
Wijnzakstraat 2

The Chocolate Museum, ook wel Choco-Story genoemd, is een museum dat geheel gewijd is aan chocolade en de geschiedenis ervan. Zelfs een gesprek met een echte chocolade-expert is mogelijk.

Brugge Anno 1468

Bezienswaardigheden
Vlamingstraat 86

Ga terug in de tijd naar 1468 en beleef een heerlijk diner in stijl. Je bent te gast op het huwelijksfeest van Karel de Stoute en Margaretha van York in een voormalige kerk.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op: I.v.m. het Corona-virus kan deze accommodatie op dit moment tot nader orde geen ontbijt bieden. Indien beschikbaar krijg je een kamer upgrade.

Parkeren

Nee, wel in de omgeving

Parkeerkosten

ca. € 8,70 per dag (op een openbare parkeerplaats)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau