Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Feestdagen
dagen

KERSTSPECIAL! 🎅 Vier de Kerst in het hart van Twente in Ootmarsum incl. ontbijt, 4- en LUXE 5-gangendiner!

Hotel van der Maas Ootmarsum
Ootmarsum, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
KERSTSPECIAL! 🎅 Verblijf 4 of 5 dagen tijdens Kerst in het hart van Twente in het pittoreske Ootmarsum incl. ontbijt, 4- en LUXE 5-gangendiner!

Beleef een onvergetelijke kerst in het sfeervolle Hotel Restaurant Van der Maas, gelegen in het hart van het pittoreske Ootmarsum. Omringd door authentieke vakwerkhuizen en gezellige straatjes, is dit de perfecte plek om de feestdagen door te brengen. Geniet van de warme Twentse gastvrijheid terwijl je je onderdompelt in de kerstsfeer van dit charmante stadje. Wandel langs de prachtig versierde winkels en galerieën, bezoek de lokale kerstmarkt, of maak een winterse wandeling door het omliggende natuurschoon. 's Avonds kun je je opwarmen bij de gezellige openhaard in de lounge, voordat je aanschuift voor een heerlijk kerstdiner in het à la carte restaurant. Begin elke dag feestelijk met een uitgebreid ontbijt en laat je verwennen! Een magische kerst in Ootmarsum wacht op jou.

Feestdagen
dagen

KERSTSPECIAL! 🎅 Vier de Kerst in het hart van Twente in Ootmarsum incl. ontbijt, 4- en LUXE 5-gangendiner!

Hotel van der Maas Ootmarsum
Ootmarsum, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 of 4 overnachtingen
  • Ontvangst met een kopje koffie/thee met een kerstlekkernij
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Eerste kerstdag een luxe kerstbrunch i.p.v. ontbijt
  • Dagelijks 4-gangen diner
  • Eerste kerstdag een luxe 5-gangen diner i.p.v. 4-gangen
  • Wandel- en fietsroutes ter beschikking
  • Gratis gebruik van afgesloten fietsenberging
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en gratis parkeren nabij bij het hotel
  • Tip: maak fiets- of wandeltochten in de omgeving
Tips voor tijdens je verblijf

Wandel- en Fietsroutes in Ootmarsum en Omgeving
Ootmarsum, gelegen in het hart van Twente, is een waar paradijs voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Met zijn glooiende heuvels, uitgestrekte velden, en dichte bossen biedt de omgeving een divers landschap dat klaar staat om ontdekt te worden. Er zijn verschillende routes beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om je langs de mooiste plekjes van de regio te leiden. Een populaire route is de 'Springendalroute', die je meeneemt door het schilderachtige natuurgebied Het Springendal, ook wel bekend als 'De Tuin van Nederland'. Voor fietsliefhebbers is er de 'Twente-route', een uitgebreide tocht die de diversiteit van de regio in al zijn glorie laat zien, van historische dorpen tot aan de serene rust van het Twentse landschap.

Openluchtmuseum Ootmarsum Het Land Van Heeren en Boeren
Dit unieke museum biedt bezoekers een diepgaande blik in het leven in Twente door de eeuwen heen. Het museum is opgezet als een klein dorp, waarin elk gebouw en elke expositie een ander aspect van het historische Twentse leven belicht. Van de traditionele boerderijen tot aan de ambachtelijke werkplaatsen, bezoekers kunnen hier de sfeer proeven van hoe het leven vroeger was. Het museum organiseert regelmatig demonstraties van oude ambachten, zoals smeden, weven of houtbewerking, waardoor het een levendige en interactieve ervaring wordt voor jong en oud.

Galerieën en Ateliers
Ootmarsum heeft zichzelf op de kaart gezet als een kunststadje, en met goede reden. Het stadje herbergt een indrukwekkend aantal galerieën en ateliers, waar kunstenaars hun werk tentoonstellen en verkopen. Van moderne kunst tot traditionele Twentse landschapsschilderijen, de diversiteit is groot. Een bezoek aan galerie Ton Schulten is een must voor liefhebbers van kleurrijke landschapskunst. Daarnaast biedt Galerie Année een wisselende collectie van hedendaagse kunstenaars. Het unieke aan Ootmarsum is dat veel kunstenaars hun atelier openstellen voor bezoekers, waardoor je de kans krijgt om met hen in gesprek te gaan en meer te leren over hun inspiratie en technieken. Het maakt een bezoek aan Ootmarsum tot een inspirerende ervaring voor elke kunstliefhebber.

Hotel van der Maas Ootmarsum
Grotestraat 7,
Ootmarsum, Nederland
Kaart
Grotestraat 7, Ootmarsum, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Binnen de oude stadswallen van het Pittoreske Ootmarsum vind je Hotel van der Maas. Een sfeervol hotel met een gezellig stadsterras, ruime lounge met openhaard, een restaurant en zaalruimte. De kamer heeft een fijn bed, een volledige badkamer met bad en/of douche, een zitje, kluis, televisie en wekkerradio. Het hotel heeft een fietsenstalling en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. In het hotel kun je gebruik maken van gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In de buurt van het hotel
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Ootmarsum

Steden
Ootmarsum

Ootmarsum staat bekend om de vele kunstgalerieën en wordt wel de 'Kunststad van het oosten' genoemd.

Nordhorn

Steden
Nordhorn

Vooral winkelliefhebbers halen hier hun hart op. Met een breed aanbod aan winkels is er voor ieder wat wils. Aan de rand van de stad vind je Tierpark Nordhorn.

Preston Palace

Eten en drinken, Nachtleven, Attractieparken
Laan Van Iserlohn 1

Preston Palace is hét uitgaans- en entertainment centra van Twente. Van een dagje zwemmen in het subtropische zwem- en saunaparadijs naar een indoor-kermis. Preston Palace heeft alles!

Bolletje koffieschenkerij en museum

Musea
Grotestraat 182

Heb je weleens gewinkeld in 1867? Of een bakje ‘troost’ gedronken in een authentieke koffieschenkerij uit die dagen? Als je houd van de sfeer van het verleden, dan moet je beslist eens het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo. De traditionele bakkerijwinkel is daar volop in bedrijf. Alle producten van Bolletje zijn er te koop, plus de aanlokkelijkste cadeaupakketten.

Almelo

Steden
Almelo

Almelo heeft een leuk centrum waar je gezellig kunt winkelen. Ook vind je hier veel monumenten en oude gebouwen.

Polman Stadion

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stadionlaan 1

Het Heracles Stadion is opgericht in 1903 en behoort daarmee tot een van de oudste voetbalverenigingen van Nederland. Het thuis stadion van Heracles Almelo is het Polman stadion.

Parkeren

In de buurt van het hotel

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:30 - 18:00 & 20:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau