Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Verblijf in een hotelkamer in de adembenemende natuur van de Kempen incl. ontbijt

Center Parcs Hotel De Vossemeren
Lommel, Kempen, België bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ 2, 3 of 4 dagen in een vernieuwde hotelkamer in de Kempen op Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren is gelegen midden in de adembenemende natuur van de Kempen. In je hotelkamer heb je een heerlijk bed en een fijne badkamer, zodat je goed uitgerust aan je dag begint. Eerst gezellig samen ontbijten bij het uitgebreide buffet, en dan... eropuit! Je hotelkamer ligt vlak bij zwemparadijs Aqua Mundo en de andere faciliteiten, zoals bowlen, squashen of yoga. Toe aan rust? Bezoek dan het Nature en Spa wellnesscentrum voor een heerlijk moment van pure wellness en ontspanning. Wil je er een dagje op uit? Huur een fiets en ontdek De Kempen, het is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes die je kunt volgen, zowel in de natuurparken als in de landelijke gebieden.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 31 december!

Natuur
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Verblijf in een hotelkamer in de adembenemende natuur van de Kempen incl. ontbijt

Center Parcs Hotel De Vossemeren
Lommel, Kempen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Verblijf in een vernieuwde hotelkamer
  • Vrij toegang tot zwemparadijs Aqua Mundo
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietstochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op de algemene parkeerplaats
  • Tip! Ga winkelen in Antwerpen (ca. 60 min. rijden)
Tips voor tijdens je verblijf | Winter Wonderland Center Parcs

De Kempen is een regio die zich uitstrekt over delen van België en Nederland en staat bekend om zijn prachtige natuur, uitgestrekte bossen en pittoreske dorpjes. De Kempen heeft verschillende natuurparken waar je kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Enkele populaire parken zijn de Hoge Kempen in België en de Groote Heide in Nederland. Deze parken bieden kilometers aan wandel- en fietspaden, evenals prachtige landschappen en flora en fauna.

De Kempen is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes die je kunt volgen, zowel in de natuurparken als in de landelijke gebieden. Je kunt genieten van de rustige landweggetjes, uitgestrekte bossen en pittoreske landschappen tijdens je tochten.

Breng een bezoek aan Antwerpen!
Ideaal voor de shopaholics onder ons. De oude binnenstad ademt geschiedenis. Je vindt dit terug in eeuwenoude gevels in nauwe straatjes of op de imposante Grote Markt. Slenter door de historische binnenstad, plof neer op een van de vele terrassen of bezoek een van de vele musea die de stad rijk is. De Zoo van Antwerpen, één van de mooiste stadsdierentuinen van Europa is ook zeker een bezoek waard!

Ervaar de magie van Center Parcs deze winter
Stel je voor: de feestelijke versiering van Winter Wonderland die het hele vakantiepark in magische sferen steekt en je leidt naar de Winter Hotspot. En nog veel meer: plons tussen de palmen, steek de open haard aan in je cottage, ga met z’n allen gourmetten en maak een wandeling in de natuur. Ook deze winter maak je samen de mooiste herinneringen.

Ga langs bij de Winter Hotspot, dé plek om je eindeloos te vermaken tijdens Winter Wonderland. Doe mee aan verschillende activiteiten, leg je favoriete momenten vast bij de Winter Wonderland Fotospot en rooster een marshmallow op het haardvuur. Even ontspannen? Pak een drankje en een snack en kom gezellig met de hele familie een (kerst)film kijken bij de nieuwe Winter Cinema*. Ook de kleintjes vermaken zich prima tijdens de verschillende Kids Workshops, zoals Kids Workshop: Versier een winter lekkernij. Of de kids luisteren naar een interactief verhaal bij Wonders of the Sky waarbij ze na het verhaal worden meegenomen om de sterrenhemel te ontdekken.

Winter Wonderland is van 13 november 2023 t/m 28 januari 2024

Center Parcs Hotel De Vossemeren
Elzen 145,
Lommel, België
Kaart
Elzen 145, Lommel, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in de Belgische natuur ligt Center Parcs De Vossemeren. Het veelzijdige park ligt in het Belgische Lommel omgeven door de prachtige natuur van Kempen. Er zijn diverse leuke activiteiten te doen zoals tennissen, boogschieten en squashen. Wil je de omgeving verkennen? Huur een fiets of mountainbike! Trakteer jezelf op een lekker diner of koffie met gebak op een terras. Ook is er de Nonna's Family Pizza é Pasta. Hier kun je genieten van gezonde Italiaanse specialiteiten. De hotelkamers beschikken over een heerlijk bed, zodat je je dag uitgerust begint. Daarnaast is de hotelkamer voorzien van een flatscreen-tv, mini-koelkast, kluisje en NESCAFÉ Dolce Gusto. De badkamer is uitgerust met een regendouche, dubbele wastafel, toilet en een föhn. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit kamertype (m.u.v. hulphonden).

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, op de algemene parkeerplaats
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Waterkoker
  • Regendouche
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Squash
Ja
Spa
Ja
Bowlen
Ja
Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Bakkerijmuseum de Grenswachter

Musea
Kapellerweg 15

Dit museum wordt ook wel het gezelligste museum in de Kempen genoemd. In de oude bakkerij wordt door bakkers nog ambachtelijk gebakken met gestookte ovens met takkenbossen.

Abdij van Postel

Bezienswaardigheden, Kerken en kathedralen
Abdijlaan

De Abdij van Postel is een norbertijnenabdij in het dorp Postel. Deze imposante abdij werd in de 12e-eeuw opgericht. Om in hun eigen onderhoud te voorzien brouwden de norbertijnen bier en maakten ze kaas. Ondertussen is dit uitgegroeid tot een ware, ambachtelijke industrie.

Molse Meren

Natuur & Parken
Zilvermeerlaan 18

Bij de Molse Meren kunt uw hart ophalen om de regio te verkennen en om oeverloos te genieten.

Van Abbemuseum

Musea
Bilderdijklaan 10

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend.

Sint-Catharinakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kerkstraat 1

De Sint-Catharinakerk is een rooms-katholieke kerk gelegen aan het Catharinaplein. Het opvallendste kenmerk van de kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, de David-toren en de Maria-toren.

Bottle Distillery

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Bleekweg 1

Bottle Distillery bereidt op kleinschalige en ambachtelijke wijze bierbrand, gin, likeuren en wodka. Je kunt hier terecht voor een rondleiding, workshop of een proeverij.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie
  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn
  • Er zijn geen huisdieren toegestaan in de hotelkamers
Parkeren

Ja, op de algemene parkeerplaats

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau