Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Center Parcs Het Heijderbos

Heijen, Limburg, Nederland bekijk op kaart

Center Parcs Het Heijderbos

Heijen, Limburg, Nederland bekijk op kaart

Pluspunten:
-In een bosrijke omgeving vlak bij Nijmegen
-Avontuurlijke overnachting in een Jungle Cabana
-Aqua Mundo met de snelste wildwaterbaan
-Dicht bij een manege en Nationaal Park Land van Maasduinen

Summer Vibes bij Center Parcs
Bij Center Parcs beleef je een onvergetelijke zomer tijdens Summer Vibes. Ontspan bij de Zomer Hotspot of neem deel aan een XXL-spel! Bekijk een film in de Zomerbioscoop (niet bij elk park aanwezig). Oefen je danskwaliteiten bij de Stille Disco of speel games op een groot scherm (alleen parken met een Zomerbioscoop). Geniet van één van de verschillende sportactiviteiten. De zomer is een goede tijd voor wateractiviteiten. Zwem in het zwembad of maak een ritje van een waterglijbaan. Speel samen in een van onze buiten thematische speeltuinen. De Summer Vibes duren van 1 juni tot 31 augustus. Het aanbod kan per park verschillend zijn.

Ligging van Center Parcs Het Heijderbos
In het stroomgebied van de Maas dicht tegen de Duitse grens. Vanaf Center Parcs Het Heijderbos fietst u zo door de duinen en langs de vele vennen van het Nationaal park De Maasduinen. Nijmegen met zijn rijke historie, als oudste stad van het land, bevindt zich op nog geen 30 km.

Faciliteiten van Center Parcs Het Heijderbos
Samen met de kids sporen zoeken van exotische dieren, jungle geluiden raden en wakker worden met de vroege vogels. In de overdekte Jungle Dome van Center Parcs Het Heijderbos waant u zich in een echt stukje oerwoud. Geniet ook van watersensatie in de wondere waterwereld van de Aqua Mundo. Eén voor één gillend van plezier de snelle wildwaterbaan of Duo Racer glijbaan af. Of ontdek met z'n allen snorkelend de mysterieuze Verzonken Stad. Waterpret alom! Raadsels oplossen in de Escape Room en daarna de spanning eruit springen op de trampolines? Rondracen in elektrische mini-cars? Of tegen andere kinderen aanbotsen in zwevende Bumper Cars? In indoor speelhal Action Factory verveel je je geen moment! Of ga klimmen in het indoor klimparadijs. Hier zijn verschillende klimwanden voor verschillende niveaus.

Eten en drinken bij Center Parcs Het Heijderbos
In de Market Dome vind je zes restaurants. Kies uit Italiaanse gerechten, een uitgebreid buffet, grillspecialiteiten, pannenkoeken, snacks of kom naar het Grand Café. Wil je liever in jouw cottage eten? Bezoek de supermarkt, bestel een pizza, laat het ontbijt bezorgen of ga voor Table Cooking!

Omgeving van Center Parcs Het Heijderbos
Eén van de leukste uitjes van Limburg zijn de Kasteeltuinen van Arcen, gelegen aan de rand van het Nationaal Park De Maasduinen. Tijdens een wandeling door maar liefst 15 tuinen van het park kan genoten worden van een diversiteit aan geuren en kleuren en vele waterpartijen. Met de kids op pad? Verras ze met een bezoek aan attractiepark Toverland of amusementspark Tivoli. Oorlogsmuseum Overloon geeft op indrukwekkende wijze een beeld van de Tweede Wereldoorlog met speciale aandacht voor de Slag om Overloon.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau