Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in een historisch gebouw in Wageningen

Hotel De Wereld
Wageningen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in Hotel De Wereld

Hotel de Wereld is gevestigd in een historisch gebouw met een karakteristieke, afgesloten veranda. Je verblijft in een Deluxe kamer die van alle gemakken is voorzien. Op de benedenverdieping van Hotel de Wereld kun je genieten van een heerlijk culinair 3-gangendiner in restaurant O Mundo die bekroond is met een Michelinster. Ga je er maar eens goed voor zitten. De gerechten verdienen alle aandacht voor het proeven, de smaken en presentatie. De gerechten waaruit je kunt kiezen zijn puur en zonder fratsen en worden met liefde voor het vak bereid. Dit proef je! Bij mooi weer kun je plaatsnemen onder de plataan en kastanjes op het terras. In de omgeving van het hotel kun je leuke uitstapjes maken. Geniet van de natuur in Nationaal Park de Hoge Veluwe of ontdek het gezellige centrum van Wageningen!

Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in een historisch gebouw in Wageningen

Hotel De Wereld
Wageningen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Restaurant O Mundo

Restaurant O Mundo wordt al zeven jaar gewaardeerd met een Michelinster! Het restaurant behaalde in november 2009 voor het eerst een ster. De Michelinster wereld is volop in beweging en dit maakt het niet vanzelfsprekend dat een restaurant zoveel jaar achter elkaar een ster mag dragen. Het harde werken en de ontwikkelingen in de keuken die inspelen op de huidige consumentenmarkt zijn nu al jaren beloond en is een grote prestatie! Ook een vermelding in de top 100 van de ranglijst van ‘Lekker’, eerder dit jaar (2017), laat zien dat O Mundo een stevige basis heeft gelegd en vooruit blijft kijken. De ingrediënten zijn puur, ze gaan terug naar de basis en ze willen de gasten een ware smaakbelevenis geven. Verder zorgen het ervaren team, de prettige ambiance en de mooie wijnen voor het complete plaatje waarvoor je graag terug komt. Een avond uit eten in O Mundo staat garant voor een avond vol smaaksensatie!

Hotel De Wereld
5 Mei Plein 1,
Wageningen, Nederland
Kaart
5 Mei Plein 1, Wageningen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit hotel is gevestigd in een historisch gebouw met een karakteristieke, afgesloten veranda. Het biedt moderne kamers en een restaurant met een Michelinster. Hotel de Wereld heeft ook een kunstbrasserie en een wijnbar. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv met kabelzenders, een bureau en thee- en koffiefaciliteiten. Er is ook gratis Wi-Fi beschikbaar in de kamers.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Dierentuinen en aquaria
Grebbeweg 111

Ouwehands Dierenpark is en dierentuin die is gelegen in Rhenen

Arnhem

Musea, Shoppen, Steden
Arnhem

Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang winkelen in de binnenstad, lekker uitgaan of genieten van spectaculaire natuur in één van de vele stadsparken!

Koninklijke Burgers' Zoo

Dierentuinen en aquaria
Antoon Van Hooffplein 1

Duik in de grootste Ocean van Nederland met 8 miljoen liter water en verschillende soorten haaien. Loop door de grootste overdekte Bush en waan je in het regenwoud. Deze dierentuin is een ware beleving!

Nederlands Openluchtmuseum

Musea, Bezienswaardigheden
Hoeferlaan 4

Beleef de Nederlandse geschiedenis van hunebed tot heden. Loop tussen de spectaculaire 'filmsets' door en ontdek jouw geschiedenis aan de hand van digitale media en authentieke, historische objecten.

Kröller Müller Museum

Musea
Houtkampweg 6

Breng een bezoekje aan het Kröller Müller museum en bewonder de kunst van 's werelds bekendste kunstenaars. Ook beschikt dit museum over één van de grootste beeldentuinen van Europa.

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Musea, Outdooractiviteiten, Cultuur
Houtkampweg 13

Nationaal Park de Hoge Veluwe is een natuurpark in de provincie Gelderland, gesticht in 1935. Het park biedt natuur, kunst en historie. Hierbij is het mogelijk om het landschap te ontdekken per fiets of te voet.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau