Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
dagen

Ontdek het Duitse Emsland o.b.v. halfpension

Hotel Zur Linde Heede
Heede, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
4 of 5 dagen in het Duitse Emsland o.b.v. halfpension en vele extra's

Toe aan een korte vakantie en geen zin in drukte? Dan zit je met dit arrangement goed! Tijdens jouw vakantie bij Hotel Zur Linde in het Duitse Heeden kom je volledig tot rust. Het hotel is gelegen in het rustige Emsland vlak over de grens met Nederland. In dit prachtige gebied maak je de mooiste fiets- en wandeltochten en geniet je van alles wat de natuur je te bieden heeft. Toch zin in het bezoeken van een stad? Breng dan een bezoekje aan de plaatsen Papenburg en Meppen! Je kunt alle kanten op!

Natuur
dagen

Ontdek het Duitse Emsland o.b.v. halfpension

Hotel Zur Linde Heede
Heede, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 of 4 overnachtingen
  • 3 of 4 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 3 of 4 x 3-gangendiner menu
  • 1 klein drankje inbegrepen bij het diner (bier, frisdrank, huiswijn rood/wit)
  • Incl. fietsverhuur van 1 dag bij verblijf van minimaal 5 nachten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de steden Meppen en Papenburg!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Zur Linde Heede
Dörpener Strasse 1,
Heede, Duitsland
Kaart
Dörpener Strasse 1, Heede, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Zur Linde beschikt over 30 gezellige kamers waarvan elke kamer voorzien is van een radio, televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met een douche en toilet. Laat je verwennen in het hotel-restaurant waar je in de ochtend van een ontbijt geniet en in de avond bereidt de chef-kok heerlijke regionale specialiteiten voor je. Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het terras van Zur Linde.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Vesting Bourtange

Bezienswaardigheden
Vesting Bourtange

Vestingstadje Bourtange is toegankelijk en het bruist er van de activiteiten. Ga terug in de tijd en bekijk alle historische verdedigingswerken. Bezoek ook de musea in de vesting.

Papenburg

Steden
Papenburg

Verken Papenburg met zijn vele bruggen en kanalen tijdens een fijne stadswandeling. Bezoek dan ook het imposante gemeentehuis met daarvoor de brik Friederike.

Fontana Bad Nieuweschans

Spa en Wellness
Weg Naar De Bron 3-9

Kom volledig tot rust en geniet van de vele wellnessfaciliteiten. Met diverse sauna's, een stoom badhuis, thermaalbad en een rustpaviljoen kun je volop ontspannen.

Leer

Steden
Leer

In het gezellige Leer is veel te zien. Naast het bewonderen van de historische gebouwen, kunt u er ook goed shoppen. In de kleine, oude stadskern zijn vele leuke winkels gevestigd.

Doe Museum

Musea, Recreatie en spellen
Transportweg 5

Een keer iets anders? Breng zeker een bezoek aan het Doe museum, leuk voor jong en oud, breng de kunstenaar in je naar boven!

Meppen

Steden, Shoppen
Meppen

Het historisch centrum van Meppen biedt een divers assortiment van winkels, cafés en restaurants. Bezichtig de mooie gebouwen van deze stad, zoals het Raadhuis.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06.00 - 24.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau