Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Luxe 4*-Van der Valk Hotel in Brussel

Van der Valk Hotel Brussels Airport
Diegem, Vlaams Brabant, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
42,17
totaal: 116,29 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf in luxe 4*-Van der Valk Hotel in Brussel

Stedentripje naar Brussel? Dan ben je bij Van der Valk Hotel Brussels Airport aan het juiste adres. Je bereikt het centrum van Brussel binnen no time per auto of trein. Slenter lekker rond in de stad om heerlijk te winkelen. Maar zo kun je ook vele bezienswaardigheden bekijken in en rondom het centrum. Loop de wandelroute langs de Brusselse striproute, met 31 muurschilderingen van bijvoorbeeld Suske & Wiske, Astrix & Obelix en Kuifje! Ben je iemand die meer van cultuur en geschiedenis houdt? Dan zijn bijvoorbeeld het Koninklijk Paleis en de kerk en antiekmarkt van De Grote Zavel interessant. Het paleis is al in 1826 gebouwd en door de jaren heen verbouwd door meerdere koningen en koningin. De antiekmarkt van De Grote Zavel gebeurt voor de Lieve Vrouwen kerk op elke zaterdag en zondag van het jaar. De wijk staat ook bekend om zijn vele antiekwinkeltjes, leuke restaurants en chocolatiers. Na bijna alles gezien te hebben kun je rond de Grote Markt genieten van vele restaurants en cafés. Vergeet ook zeker niet een Belgische bonbon te proeven of een heerlijke wafel!

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Luxe 4*-Van der Valk Hotel in Brussel

Van der Valk Hotel Brussels Airport
Diegem, Vlaams Brabant, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Vrij gebruik van de fitnessfaciliteiten
  • Het hotel ligt dichtbij vele bezienswaardigheden!
  • Per auto of trein ben je met een halfuur in het centrum van Brussel!
  • Bewandel de Brusselse striproute in de stad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het Atomium
Van der Valk Hotel Brussels Airport
Culliganlaan 4B,
Diegem, België
Kaart
Culliganlaan 4B, Diegem, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Brussels Airport heeft alle faciliteiten en is gelegen in een mooi en nieuw gebouw vlak bij de luchthaven van Zaventem, op slechts 20 minuten van het centrum van Brussel. Deze stad staat bekend om zijn prachtige winkelstraten, de hipste clubs, interessante musea en niet te vergeten het markante figuur Manneken Pis. Het hotel heeft smaakvol ingerichte kamers en een aantal exclusieve suites. Alle kamers beschikken over een gratis minibar met soft drinks, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, een LCD-televisie en gratis Wi-Fi. De badkamer is voorzien van een föhn, bad en/of douche en een toilet. In het karakteristieke hotel-restaurant Catharina ben je welkom voor het ontbijt, de lunch en het diner. Je geniet hier van een moderne keuken met mediterrane invloeden, bereid met verse seizoensproducten. Dit restaurant dient ook als loungebar, dus perfect voor een Belgisch biertje of een wijntje tussendoor!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 p./n.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Pajottenland

Natuur & Parken
Pajottenland

In dit natuurgebied beland je in een oase van ruimte, groen en stilte. Verken het gebied met de vele fiets- en wandelroutes.

Het Atomium

Bezienswaardigheden
Atomiumlaan

Het Atomium, symbool van Brussel en België, is een internationale toeristische trekpleister. Dit unieke staaltje architectuur is de meest populaire attractie van Brussel.

Koninklijk Paleis van Brussel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Brederodestraat 16

Het Koninklijk Paleis van Brussel is een paleis waar de Belgische koning zijn functie uitoefent. Hij houdt er audiënties en behandelt er staatszaken.

Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Galerie Du Roi 5

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen vormen een complex van 3 met glas overdekte winkelgalerijen in het centrum van Brussel, namelijk de Konings-, de Koninginne- en de Prinsengalerij.

Brussel

Steden
Brussel

Brussel wordt vaak gezien als de hoofdstad van Europa. De stad heeft vele bezienswaardigheden te bieden.

Manneken Pis

Bezienswaardigheden
1000 Brussel

Dit wereldberoemde standbeeldje van een plassend jongetje staat in het centrum van Brussel op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 p./n.

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau