Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Wageningen nabij N.P. De Hoge Veluwe incl. ontbijt

Hotel WICC
Wageningen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
59,50
totaal: 144,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 110 aankomstdagen beschikbaar!
2 of 3 dagen in het centrum van Wageningen nabij N.P. De Hoge Veluwe incl. ontbijt

Hotel WICC is gunstig gelegen naast het centrum in het historische en gezellige Wageningen. Wageningen geniet grote bekendheid als Stad der Bevrijding. Het centrum is niet alleen rijk gezegend met een grote verscheidenheid aan monumentale panden, maar ook met een gevarieerd aanbod op het gebied van kunst en cultuur. Op en rond de Markt wemelt het bovendien van de gezellige cafés en restaurants met hun terrassen.

In de omgeving van Wageningen kun je leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Arnhem of Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Wissel je bezoek aan Wageningen af met de schitterende natuur die de stad omringt. Zo vind je in de omgeving natuurgebieden als de Blauwe Kamer, het uiterwaardenlandschap van de Rijn, de Veluwe met de Ginkelse Heide en de Betuwe. Fietsen en wandelen in Nationaal Park De Hoge Veluwe is natuurlijk ook mogelijk! En dit alles vrijwel direct binnen handbereik.

Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Wageningen nabij N.P. De Hoge Veluwe incl. ontbijt

Hotel WICC
Wageningen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietstochten
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij de receptie (tegen betaling) á €15,00 per fiets per dag
  • Hotel gelegen op loopafstand van de winkels en restaurants
  • Gratis toegang tot de Monkey Fitness
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga lekker shoppen in Wageningen of ontdek één van de omliggende natuurgebieden
Hotel WICC
Lawickse Allee 9,
Wageningen, Nederland
Kaart
Lawickse Allee 9, Wageningen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het vernieuwde 4*-hotel WICC is gezegend met een zonovergoten terras dat uitkijkt op de schilderachtige stadsgracht. Verwen jezelf met een bijzonder verblijf, compleet met een eigen parkeerterrein, drie gastronomische restaurants en een prachtig terras aan het water. In BEAU Fine Dining beleef je de creativiteit en ongeëvenaarde smaakcombinaties van Chef de Cuisine Nourdine Bahaj met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden. BEAU Fine Dining is lid van Euro-Toques Nederland. Voor de kleine trek of grote eter. Van broodjes tot aan salades of een burger met friet. Geniet van een lunch of proost met een classy cocktail in Brasserie BEAU. Op het menu van Restaurant BEAU·Sai vind je een combinatie van Aziatische gerechten, Japanse sushi tot aan de echte klassiekers, maar wel met een eigen touch van de chefkok. Het personeel ontvangt je open met armen en staat 24 uur per dag klaar om jou in de watten te leggen!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Dierentuinen en aquaria
Grebbeweg 111

Ouwehands Dierenpark is en dierentuin die is gelegen in Rhenen

Kasteel Doorwerth

Bezienswaardigheden
Fonteinallee 2

Dit prachtige middeleeuwse kasteel is gelegen in Doorwerth. Het kasteel is opengesteld voor publiek en beschikt over maar liefst 3 musea. Ook is er een kasteelwinkel met streekproducten.

Arnhem

Musea, Shoppen, Steden
Arnhem

Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang winkelen in de binnenstad, lekker uitgaan of genieten van spectaculaire natuur in één van de vele stadsparken!

Kröller Müller Museum

Musea
Houtkampweg 6

Breng een bezoekje aan het Kröller Müller museum en bewonder de kunst van 's werelds bekendste kunstenaars. Ook beschikt dit museum over één van de grootste beeldentuinen van Europa.

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Musea, Outdooractiviteiten, Cultuur
Houtkampweg 13

Nationaal Park de Hoge Veluwe is een natuurpark in de provincie Gelderland, gesticht in 1935. Het park biedt natuur, kunst en historie. Hierbij is het mogelijk om het landschap te ontdekken per fiets of te voet.

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau