Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Verblijf in een 4*-designhotel nabij Nationaal park de Hoge Kempen incl. ontbijt en vele extra's!

Hotel van Eyck
Maaseik, Limburg (B), België bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een 4*-designhotel nabij Nationaal park de Hoge Kempen incl. ontbijt en vele extra's!

Ben jij op zoek naar een weekendje weg, maar niet al te ver van huis? Breng dan een bezoek aan Maaseik in België! Je verblijft in een 4*-designhotel op ca. 500 meter van de Nederlandse grens. Het hotel is gelegen nabij Aken, Maastricht en Hasselt, wat de perfecte mogelijkheid is voor een leuk dagje uit. Hotel Van Eyck ligt direct aan het fietsroutenetwerk van de Maasvallei, en leent zich dus ook perfect voor het maken van een mooie fietstocht! Bij het hotel is een fietshuur beschikbaar, maar voor zelf meegebrachte fietsen heeft het hotel ook een beveiligde fietsenstalling tot zijn beschikking. Ga er in de omgeving op uit, en ontdek de natuur! Tijdens je verblijf krijg je ook gratis toegang tot alle musea van Maaseik voor 2 personen, en krijg je een gratis flesje huiswijn geserveerd voor een eventueel diner in de brasserie van het hotel. Ook wordt je ontvangen met een lokaal welkomstgeschenk op de kamer, en staat er elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels voor je klaar. Klinkt dit niet als een heerlijk weekendje weg?

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in een 4*-designhotel nabij Nationaal park de Hoge Kempen incl. ontbijt en vele extra's!

Hotel van Eyck
Maaseik, Limburg (B), België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen in een Deluxe Twin of Deluxe Grand Lit
  • Lokaal welkomstgeschenk op de kamer bij aankomst
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • Toegang tot alle musea van Maaseik voor 2 personen
  • Inclusief een flesje huiswijn (wit of rood) geserveerd bij een eventueel diner in de brasserie (diner exclusief)
  • Hotel beschikt over een afgesloten fietsenstalling met stroomvoorzieningen
Ga fietsen in de omgeving:

Hotel Van Eyck ligt direct aan het fietsroutenetwerk van de Maasvallei, en leent zich dus perfect voor een mooie fietstocht! Hotel Van Eyck bevind zich tussen knooppunt 24 en knooppunt 25, en is volledig uitgerust voor fietslogies. Het hotel beschikt over een afgesloten fietsenstalling met stroomvoorzieningen voor het opladen van een elektrische fiets. Deze fietsenstalling bevindt zich aan de overkant van de ingang van het hotel en is gratis voor alle hotelgasten. Heb je zelf geen fietsen kunnen meebrengen? Dat is geen enkel probleem! In samenwerking met Vespamaaseik.be word er fietsenverhuur aangeboden van kwaliteitsvolle en perfect onderhouden fietsen. Je krijgt hierbij ook gegarandeerd ondersteuning en service als je onderweg in de problemen komt. Het unieke knooppuntensysteem, de handige fietskaart, en de handige nummerplaatjes op elk knooppunt helpen je probleemloos de weg te vinden.

Hotel van Eyck
Markt 48,
Maaseik, België
Kaart
Markt 48, Maaseik, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Van Eyck is een prachtig nieuw hotel, direct gelegen aan het marktplein van Maaseik. Dit 4*-hotel ligt op slechts 500 meter van de Nederlandse grens, en nabij Aken, Maastricht en Hasselt. Dit moderne en luxurieuze hotel is ingericht met een bijzonder interieur, en beschikt over een gemeenschappelijke salon, een open haard en een bar om het verblijf nog prettiger te maken. In het stijlvolle restaurant kun je à la carte dineren, en na een heerlijke maaltijd kun je je terugtrekken op de ruime hotelkamer. Deze hotelkamer beschikt over een telefoon, TV, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, airco, zithoek, draadloos internet en een luxe badkamer met bad en/of douche, toilet, föhn, badjas en slippers. Tijdens je verblijf kan je gratis gebruik maken van de infrarood cabine of de sportschool. Elke ochtend word er een uitgebreid ontbijt verzorgd, om de dag goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 9,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Maasmechelen Village

Shoppen
Zetellaan 100

Maasmechelen Village ligt op het kruispunt van België, Duitsland en Nederland. Prestigieuze Belgische en internationale merken zoals Gaastra, Levi’s, Nike en Karen Millen.

Roermond

Steden
Munsterstraat 21

Je vindt de stad Roermond op de plek waar sinds de 12e eeuw het riviertje de Roer uitmondt in de Maas. De karakteristieke bouwwerken, pleinen, straten en parken maken Roermond tot een prachtige stad.

Designer Outlet Roermond

Shoppen
Stadsweide 2

Shopliefhebbers kunnen hier hun hart op. Alle bekende modemerken worden hier verkocht met hoge kortingen.

Fietsen door het Limburgse landschap

Natuur & Parken
Beekdaelen, Limburg

Het Limburgse landschap biedt de perfecte gelegenheid om op ontdekking te gaan op de fiets. Doe dit bijvoorbeeld op de Beekdaelnroute, de populairste fietsroute van Nederland van 2021!

Nationaal Park Hoge Kempen

Natuur & Parken
Nationaal Park Hoge Kempen

Nationaal Park Hoge Kempen, natuur in al haar glorie! Het Nationaal Park in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 5700 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten. In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Thor Park

Bezienswaardigheden
Thor Park

Thor Park is dé hotspot voor technologie, energie en innovatie in de stad Genk.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 9,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau