Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de historische binnenstad van Bergen vanuit een 4*-designhotel in het centrum incl. ontbijt!

Martin’s Dream Hotel
Bergen, Henegouwen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
62,50
totaal: 151,31 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 8 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 2, 3 of 4 dagen de historische binnenstad van Bergen vanuit een 4*-designhotel in het centrum incl. ontbijt!

Geniet van een heerlijk verblijf in Martin’s Dream Hotel in Bergen. Je kunt gebruik maken van verschillende faciliteiten voor een ontspannen overnachting in dit hotel. Bovendien is de ligging perfect voor een gezellig dagje uit! Martin's Dream Hotel is gelegen in het centrum van de stad, waardoor je op je gemak de historische binnenstad van Bergen kan verkennen. Ook kun je uitgebreid gaan winkelen in de winkelstraat die op loopafstand is gelegen. Geniet van een heerlijk kopje koffie of een echt Belgisch biertje op een van de terrassen op het Grand Place, en ga op ontdekking in de stad. Wil jij graag wat meer ontspanning? Breng dan een bezoek aan de spa in het hotel, waar je kunt genieten in de hamam, een bubbelbad en een sauna! Trek er samen op uit en verken de prachtige omgeving van Bergen. Gegarandeerd heb je een heerlijke tijd bij Martin’s Dream Hotel!

Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de historische binnenstad van Bergen vanuit een 4*-designhotel in het centrum incl. ontbijt!

Martin’s Dream Hotel
Bergen, Henegouwen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in het enige 4*-hotel in Bergen!
  • Hotel gelegen midden in het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan het huis van Vincent van Gogh!
  • Extra tip: schaf de Mons card aan voor extra kortingen en gratis entree!
Wat is er te doen in Bergen:

Breng een bezoek aan het Aapje van Mons
Tijdens jou bezoek aan bergen kan het strelen van de geluksbrenger, het aapje van Mons niet ontbreken. Het verhaal luid, dat wie het kopje van de aap streelt en daarbij een wens doet, een grote kans heeft dat de wens uitkomt. Dit aapje vind je ingemetseld in het stadhuis van Bergen, en is waarschijnlijk rond het eerste deel van de 19e eeuw in de muur van het stadshuis gemetseld. In elke souvenirwinkel van de stad kom je replica's tegen van het standbeeld, dit aapje is niet te missen!

Wandel over de Grand Place
De Grand Palace is het stralende middelpunt van het stadshart van Bergen. Dit is een gezellig stadsplein vol leuke restaurants en cafés, waar je een heerlijk kopje koffie of een echt Belgisch biertje kunt drinken. Hier spreken mensen af om te gaan shoppen in de winkelstraten vlakbij, om op ontdekking te gaan van de mooie gebouwen in de stad of gewoon om er even te genieten op een van de vele terrassen.

Kom cultuur snuiven bij de Collegiale Kerk van Sint-Waltrudis
Tijdens jou bezoek aan bergen kan een bezoek aan de Collegiale Kerk van Sint-Waltrudis natuurlijk niet ontbreken! De eerste steen van de kerk werd gelegd in het jaar 1450, en de bouw van deze bijzondere kerk was in 1686 officieel voltooid. Loop vooral even binnen en bewonder de gouden koets, die erg belangrijk is tijdens een van de bekendste feesten van de stad, de Doudou-feesten. Ook vind je hier prachtige glas in lood ramen, en een bijzonder interieur.

Martin’s Dream Hotel
Rue de la Grande Triperie 17,
Bergen, België
Kaart
Rue de la Grande Triperie 17, Bergen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Martin's Dream hotel is gevestigd in een gebouw in neogotische stijl, uit de 19e eeuw. Het hotel is ideaal gelegen op de zuidelijke helling van het historische stadscentrum van Bergen. Dit bijzondere gebouw deed eerst dienst als een onderkomen voor de Zusters van Bélian, en vervolgens als een kapel. 200 jaar later wordt een nieuw hoofdstuk geschreven na een grondige en bijzonder geslaagde renovatie. Martin's Dream hotel is het enige viersterrenhotel in het hart van de stad, en beschikt over een eigen spa binnen het gebouw. De spa biedt een compleet aanbod om jezelf te verzorgen, waaronder een hamam, een bubbelbad en een sauna. Ontdek ook de fitnessruimte, waar je je lichaam kunt trainen en je batterijen kunt opladen. Verbrand wat calorieën en laat meteen ook je zorgen verdampen. De ruime kamers zijn voorzien van een satelliet-TV, rookmelders, een kluisje, telefoon en airconditioning. Deze luchtgekoelde kamers hebben en-suite badkamers met een douche, toilet en een föhn. Schuif elke morgen aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet, om de dag goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Mindervalidekamers
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Pairi Daiza

Dierentuinen en aquaria
Domaine De Cambron, 7940 Brugelette

Dit park is de leefwereld van talloze exotische dieren, zoals o.a. de witte tijgers, olifanten, giraffes en de babypanda Tian Bao. Na een dag vol indrukken kun je weer helemaal tot rust komen in het hotel!

Abdijkerk Saint-Saulve

Bezienswaardigheden
Rue Jean Jaurès

De kerk maakte deel uit van een benedictijnenabdij gesticht in de 11e eeuw. In de middeleeuwen werd het plafond verlaagd bij een van de renovaties en daardoor is het er nu zo duister.

Le Bois du Casier

Musea
Rue Du Cazier 80

Le Bois du Cazier, ten zuiden van Charleroi is een plek vol leven in een industrieel gebied. Deze plek, waar een grote mijnramp plaatsvond, is een interessant en volledig museum over kolen, staal en glas.

Belfort van Charleroi

Bezienswaardigheden
Rue Du Fond Jacques 6

Het belfort van Charleroi is het belfort aan het stadhuis van de Waalse stad Charleroi. Het dateert uit 1936 en werd ontworpen door Joseph André.

Waterloo Battlefield

Bezienswaardigheden
Waterloo Battlefield

De Slag bij Waterloo was een veldslag bij Waterloo waarbij Napoleon Bonaparte op 18 juni 1815 definitief werd verslagen.

Mémorial 1815 Museum

Musea
Memorial 1815 Museum

In dit museum vindt u alles over de slag bij Waterloo. Het ondergrondse Mémorial 1815 fungeert als de entree tot het slagveld.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Mindervalidekamers

Ja

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.18 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau