Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Roadtrip Denemarken met verblijf in Falster, Gilleleje en Kopenhagen incl. ontbijt

Roadtrip Denemarken - Kopenhagen en achterland
Nykøbing Falster, Falster, Denemarken bekijk op kaart
9-daagse roadtrip door Denemarken met een verblijf in Falster, Gilleleje en Kopenhagen incl. ontbijt

Maak een unieke roadtrip door Denemarken! Tijdens deze 9-daagse roadtrip verblijf je op verschillende plaatsen in het oosten van Denemarken. Combineer een bezoek aan de natuur en de stranden van Seeland met een bezoek aan de hippe stad Kopenhagen. Je verblijft achtereenvolgens in twee hotels vlakbij het strand, vanwaar je de mooie natuur van Seeland kunt ontdekken. Vervolgens ga je naar de trendy stad Kopenhagen en overnacht je in stijl, in een luxe, centraal gelegen hotel. Hier heb je alle tijd om de Deense hoofdstad te ontdekken!

Je reist o.b.v. eigen vervoer naar Denemarken, vanwaar je rondreis gaat beginnen!

Autovakanties
dagen

Roadtrip Denemarken met verblijf in Falster, Gilleleje en Kopenhagen incl. ontbijt

Roadtrip Denemarken - Kopenhagen en achterland
Nykøbing Falster, Falster, Denemarken bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen in Falster
  • 3 overnachtingen in Gilleleje
  • 3 overnachtingen in Kopenhagen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Combineer natuur, cultuur en strand!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Tip! ontdek Kopenhagen per fiets
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: aankomt Denemarken
Je overnacht de aankomende twee nachten in Falster incl. ontbijt

Vandaag kom je aan in Denemarken. Wij raden je aan om vanuit Puttgarden in Duitsland de veerboot naar Rødbyhavn te nemen (dit is op eigen kosten). Vanuit Rødbyhavn is het nog 85 kilometer rijden naar je eerste accommodatie.

Dag 2: De natuur van Zuid-Seeland
Voor de natuur ga je naar Zuid-Seeland. Hier kun je eilandhoppen langs de gezellige eilandjes Lolland, Møl en Falster of de spectaculaire witte kliffen Møns Klint en Stevns Klint aanschouwen. De kliffen van Møn worden omringd door een mooi natuurgebied. Wil je de grootsheid van de kliffen echt aanschouwen, ga dan via de lange trap naar beneden (bijna 500 treden!) en bekijk de hoge rotsen vanaf het strand. Op de lange zandstranden van Falster is het heerlijk wandelen, om vervolgens te genieten van een heerlijke lunch in een van de gezellige badplaatsen.

Dag 3 t/m 5: Aan het strand van Noord-Seeland
Je verblijft de aankomende drie nachten in Gilleleje incl. ontbijt

Je rijdt verder noordwaarts en arriveert in de badplaats Gilleleje. Inwoners van Kopenhagen trekken in de zomer vaak naar de noordkust, de regio die bekend staat als de Deense Riviéra. In dit mooie gebied met prachtige zandstranden, vind je ook voldoende cultuur en historie. Vanuit je accommodatie kunt de vele bezienswaardigheden van het noorden van Seeland verkennen. Drie prachtige kastelen, Kronborg, Frederiksborg en Fredensborg, zijn er een bezoek waard. Het Louisiana Museum of Modern Art combineert een unieke ligging en architectuur met steeds wisselende exposities. In Roskilde ligt het Vikingschepenmuseum en de domkerk waar de Deense vorsten liggen begraven.

Dag 6 - 8: Trendy Kopenhagen
Je verblijft de aankomende drie nachten in Kopenhagen incl. ontbijt

Voor stadsliefhebbers is een bezoek aan Kopenhagen een must. Je verblijft de komende 3 nachten in een heerlijk, centraal gelegen hotel. Kopenhagen is een moderne stad met een ontspannen sfeer. Je kunt er wandelen door de kronkelende straatjes in de oude binnenstad, genieten van de prachtige koninklijke paleizen en de unieke architectuur. Verken de stad per fiets of maak een heerlijke wandeling! Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Nationaal Museum, SMK-National Gallery en het Amalienborg Museum, gevestigd in het gelijknamige koninklijk paleis. In Nyhavn, de gezellige haven van Kopenhagen kun je wandelen langs de kleurrijke oude huizen, maar ook genieten van een heerlijke maaltijd in een van de visrestaurants. In Christianshavn, met de oude grachtjes en negentiende-eeuwse huizen waan je je in het oude Amsterdam. Deze alternatieve wijk is de laatste jaren sterk in opkomst en zeker een bezoek waard!!

Dag 9: Terugreis naar huis

Helaas zit vandaag je roadtrip door Denemarken er alweer op. Na het ontbijt, check je uit in het hotel en reis je terug naar huis. Hopelijk kijk je terug op een fantastische reis!

Hotels waar je verblijft zijn onder voorbehoud. Wanneer hier geen beschikbaarheid voor is verblijf je in een gelijkwaardig hotel!

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Roadtrip Denemarken - Kopenhagen en achterland
Stubbekøbingvej 150,
Nykøbing Falster, Denemarken
Kaart
Stubbekøbingvej 150, Nykøbing Falster, Denemarken
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze 9-daagse roadtrip verblijf je op verschillende plaatsen in het oosten van Denemarken. Combineer een bezoek aan de natuur en stranden van Seeland met een bezoek aan de hippe stad Kopenhagen. Je verblijft achtereenvolgens in twee hotels vlakbij het strand, vanwaar je de mooie natuur van Seeland kunt ontdekken. Vervolgens ga je naar de trendy stad Kopenhagen en overnacht je in stijl, in een luxe, centraal gelegen hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeerkosten
Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeerkosten

Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau