Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Romantisch weekend weg o.b.v. halfpension in een 4*-hotel in Asendorf nabij de Lüneburger Heide

Hotel Heidschnucke
Asendorf, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
3 dagen een romantisch weekend weg o.b.v. halfpension in een 4*-hotel in Asendorf nabij de Lüneburger Heide

Samen een romantisch weekend weg? Dan is het comfortabele viersterren hotel Heidschnucke in Asendorf de perfecte plek! Bij aankomst krijg je een bos bloemen en een fles sekt op de kamer waardoor de romantische sfeer er al goed in zit. Begin je dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het hotel ligt in een prachtige natuurrijke omgeving, dus doe de fietsendrager achter op de auto en neem de fiets mee! Geniet van de adembenemende omgeving en de frisse lucht. Tijdens het weekend, mogen jullie samen één keer minigolven. Kan je dat niet zo goed? Je partner wil je vast wel helpen. Als je weer even de drukte op wil zoeken, kan je met de auto naar Hamburg rijden. Daar ben je vanaf het hotel ongeveer met een half uur. Na een actieve dag in de buitenlucht, kan je heerlijk ontspannen in het hotel. Op de eerste avond krijg je een romantisch candlelight 4-gangen diner en op de laatste avond een culinair 4-gangen diner. De avond zullen overstromen van romantiek! Neem voor of na het even nog even een frisse duik in het zwembad. Alle ingrediënten voor een romantisch weekend binnen handbereik!

Autovakanties
dagen

Romantisch weekend weg o.b.v. halfpension in een 4*-hotel in Asendorf nabij de Lüneburger Heide

Hotel Heidschnucke
Asendorf, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Ontvangst met een bos bloemen en een fles sekt op de kamer
  • Dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 4-gangen romantisch candlelight diner op de eerste avond
  • Culinair 4-gangen diner op de laatste avond
  • 1 x minigolven
  • Gratis entree tot het zwembad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een dagtripje naar Hamburg
Leuke tips in de omgeving

Hamburg
De stad Hamburg is één van de leukste en verrassende steden van Duitsland! Het stadhuis 'Rathaus' van Hamburg wordt gezien als één van de mooiste regeringsgebouwen van Duitsland. Om cultuur te snuiven ga je naar de St. Petrikirche. Dit is de oudste hoofdkerk van Hamburg. De bouw van de kerk begon aan het einde van de 12de-eeuw, op de locatie van een voormalige kathedraal. Of maak een romantische wandeling maken langs de Elbe. De beroemde Mönckebergstraße nodigt uit voor lange shopping trip. Andere bekende bezienswaardigheden, zoals Reeperbahn, de vismarkt, Landungsbrücken en Millerntor Stadion zijn ook zeker een bezoek waard! In Hamburg is genoeg te doen!

Lüneberg
Lüneburg is een stad met een gezellig oud centrum ten zuidoosten van Hamburg. Het is een Hanzestad die bijzonder goed bewaard is gebleven. Een klein deel van het oude centrum van Lüneburg is autovrij. Het heeft een prachtige oud stadhuis. Deze is echter alleen met een gids te bezoeken. Er zijn verschillende mooie kerken in het centrum van Lüneburg. Je kan de kerktoren beklimmen, maar voor een schitterend uitzicht kan je in Lüneburg beter de oude watertoren beklimmen. Gelukkig gaat er een lift naar boven. Als je naar beneden loopt, zie je een tentoonstelling op verschillende etages en een enorm vat waar vroeger water in werd opgeslagen. Kortom genoeg bezienswaardigheden om je een middag te vermaken!

Fietsen naar Buchholz in der Nordheide
Met de fiets is het ruim een half uur fietsen naar de culturele stad Bucholz in der Nordheide. Moderne baksteenarchitectuur kenmerkt het beeld van de jonge stad. Ontdek de winkelstad Buchholz met zijn vele winkels, de kleurrijke weekmarkt en het moderne retailpark. Maak een wandeling door de stad. Er is een voetgangerszone met kunstwerken, een vijver en een overdekte winkelgalerij. Ook is de gastronomie in deze plaats uitstekend!

Hotel Heidschnucke
Zum Auetal 14,
Asendorf, Duitsland
Kaart
Zum Auetal 14, Asendorf, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Heidschnucke is een viersterrenhotel en ligt op de Lüneburger Heide, net ten zuiden van Hamburg. Hier kan je terecht voor een actieve vakantie, maar ook voor een wellnessvakantie. Er is een wellnessruimte met een bio en Finse sauna en een zwembad. Ook kan je hier tegen betaling een ontspannende massage krijgen of een schoonheids- en lichaamsbehandeling. In het restaurant worden culinaire hoogtepunten gecreëerd met bijpassende drankjes. Voor drankjes kan je ook terecht in de biertuin of op het koffie terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Wildpark Lüneburger Heide

Dierentuinen en aquaria
Wildpark 1

Het wildpark Lüneburger Heide is vlakbij het beschermde natuurgebied Lüneburger Heide gelegen en biedt op een uitgestrekt terrein meer dan 1.000 dieren en aangelegde tuinen.

Lüneburger Heide

Natuur & Parken
Lüneburger Heide

De Lüneburger Heide is een groot heide- en boslandschap in het noordoosten van Nedersaksen, gelegen in de stedendriehoek Hamburg – Bremen – Hannover.

Vismarkt Hamburg

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Große Elbstraße 135

Elke zondagmorgen vindt er een vismarkt plaats in Hamburg. Maar er wordt niet alleen vis verhandeld, ook kun je er bloemen, fruit, souvenirs en levende dieren kopen. Je moet er wel vroeg bij zijn, want in de zomer begint het spektakel al om vijf uur in de morgen en in de winter om zeven uur.

St. Michaeliskirche

Bezienswaardigheden, Cultuur
Englische Planke 1

Dat Hamburg vele kerken heeft is een feit, maar Hamburg heeft slechts één 'Michel'. De Barokke st. Michielskirche heeft een bewogen geschiedenis. In 1750 en 1906 werd de kerk door de branden totaal verwoest ook was de kerk zwaar beschadigd door de Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag steekt de toren weer trots boven de omliggende bebouwing uit.

Sint Petrikathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Mönckebergstrasse 23

De Sint Petrikathedraal dateert uit het jaar 1195 en is de oudste hoofdkerk van Hamburg. Na een brand in 1842 is het gebouw weer herbouwd en vindt u er vandaag de dag verschillende bekende beelden.

Hamburg

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Musea, Shoppen, Steden
Hermannstrasse 37

Wie van winkelen houdt, kan in Hamburg zijn hart ophalen. Hamburg is de rijkste stad van Duitsland en dat willen de Hamburgers graag laten zien. De pakhuizen in Speicherstadt, prachtige groenzones en interessante musea maken Hamburg tot een geweldig stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau