Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Kerstmarkten
dagen

Kerstshoppen in de historische stad Edinburgh

Wilde Aparthotels by Staycity Edinburgh Grassmarket
Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de kerstmarkten van de historische stad Edinburgh

Wil jij je in december helemaal onderdompelen in de kerstsfeer? Kom dan naar Edinburgh! Geniet van een magisch winterwonderland midden in het centrum van een sprookjesstad. Luid de feestelijke maand in met een magische explosie aan fonkelende lichtjes, betoverende geluiden, overheerlijke smaken en met veel plezier en gezelligheid! Geniet van een rit in het reuzenrad met panoramisch uitzicht, maak een rit op de charmante carousel in de East Princes Street Gardens of waag je in de 60 meter hoge zweefmolen. Vergeet ook zeker niet om de 'hot toddies te proeven! Er worden verschillende varianten van het warme drankje geschonken, maar die met Schotse whiskey en honing is veruit de favoriet! Voor kleine kinderen is er het Santa Land in de Princes Street Gardens. De feestelijke plek bestaat uit zes leuke attracties en een kindermarkt, waar je speelgoed kunt kopen. Heb je genoeg geshopt? Huur een paar schaatsen en geniet een heerlijke middag op het ijs te midden van de schitterende stad.

Kerstmarkten
dagen

Kerstshoppen in de historische stad Edinburgh

Wilde Aparthotels by Staycity Edinburgh Grassmarket
Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht Edinburgh vanaf luchthaven naar keuze
  • Optioneel ook boekbaar incl. ontbijt
  • Het hotel ligt ca. 14 minuten wandelen van East Princes Street Gardens
  • Hotel gelegen aan de voet van Edinburgh Castle
  • Centraal gelegen op loopafstand van alle beroemde bezienswaardigheden
  • Tip: breng een bezoek aan de kerstmarkten in Edinburgh
Meer over de kerstmarkten in Edinburgh

Wil je helemaal in de kerstsfeer komen? Dan is een bezoek aan het jaarlijkse kerstfestijn in Edinburg een goed idee! De kerstmarkt vind op verschillende plekken in de stad plaats. Aan George Street vindt u de kerstmarkt met al haar stalletjes. In de East Princes Street Gardens zijn verschillende attracties waaronder Santaland, een reuzenrad en sfeervolle kraampjes. Een magisch tafereel! Wil je graag een pirouetje maken op de schaatsbaan? Dan kun je op de St Andrews Square terecht voor de schaatsbaan.

De kerstmarkten in Edinburgh zijn geopend van 19 november 2022 t/m 3 januari 2023
Let op! De meeste locaties zijn op 1ste kerstdag gesloten!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Wilde Aparthotels by Staycity Edinburgh Grassmarket
26 King's Stables Rd,
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
Kaart
26 King's Stables Rd, Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Wilde Aparthotels by Staycity Edinburgh Grassmarket is gelegen aan de voet van Edinburgh Castle, op korte afstand van de beroemde Royal Mile en de vele bezienswaardigheden van de stad. De appartementen hebben prachtige designelementen zoals natuurlijke houten vloeren en op maat gemaakt houtwerk en stoffering. De kamers zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken of kitchenette, moderne technologie, regendouche, Hypnos-matrassen, gratis bronwater, Nespresso-capsules, Brew-theezakjes, verse melk, handgemaakte snoepjes, olijfolie en balsamico azijn. Tevens kun je bij Wilde Aparthotels by Staycity Edinburgh Grassmarket gebruik maken van de fitnessruimte en beschikt het over een restaurant en een voorraadkast met zelfbediening.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Wi-Fi

Kamerfaciliteiten

  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Edinburgh Castle

Bezienswaardigheden, Cultuur
Castlehill

Het Edinburgh Castle is al in de 12de eeuw gebouwd. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de stad.

St. Giles Cathedral

Kerken en kathedralen
High Street

De stad staat vol met bijzondere oude architectuur. Eén daarvan is de St. Giles Cathedral. De toren is een opvallend kenmerk van de stad.

Royal Mile

Shoppen
Royal Mile

De hoofdstraat van het oude centrum wordt ook wel Royal Mile genoemd. De straat loopt van Edinburgh Castle naar Holyrood Palace.

Cycle Scotland

Outdooractiviteiten
29 Blackfriars St.

Voel de wind in je haren en spits je oren. Turlough vertelt je alle spannende verhalen over Edinburgh vanaf de e-bike. Zoef naar boven op je elektrische fiets en voel de kriebels in je buik als je afdaalt naar beneden. Deze ervaring en vertelsels vergeet je nooit meer. Boek je tour bij Cycle Scotland en vraag naar Turlough.

Edinburgh

Steden
Edinburgh

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland. In deze mooie stad is genoeg te zien. Bezoek bijvoorbeeld het Dugald Stewart Monument, het Kasteel van Edinburgh en de City Chamber.

Holyrood Palace

Kerken en kathedralen
Canongate

Deze officiële residentie en tegenwoordig werkpaleis van het koningshuis van Schotland, staat aan het einde van de beroemde straat ‘Royal Mile’ van Edinburgh.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau