Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

4*-Stedentrip naar het wonderlijke Edinburgh incl. vlucht

Moxy Edinburgh Fountainbridge
Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
242,50
totaal: 517,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Stedentrip van 3, 4, 5 of 6 dagen naar het wonderlijke Edinburgh incl. vlucht

Edinburgh... In één woord: wauw! Dit is een stad waar je zeker een keer geweest moet zijn. Het is niet voor niets een veel gebruikte film locatie. Met zijn prachtige parkeren, historische gebouwen en heerlijke whisky. De stad bestaat uit een middeleeuws oud gedeelte en het nieuwe gedeelte. Deze twee delen worden met elkaar verbonden door de North Bridge. Het hotel waarin je verblijft ligt op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden, waaronder Edinburgh Castle. Dit is ongetwijfeld de grootste publiektrekker van de stad. Hier wordt elke dag (behalve op zon- en feestdagen) een kanon afgeschoten om 13:00 uur. Om alle bezienswaardigheden van Edinburgh te zien, zoals de Royal Botanic Garden, Royal Yacht Brittania en Leith Docks, is het handig om een ticket te kopen voor de hop-on hop-off bus. Naast bezienswaardigheden, heeft Edinburgh ook vele parken waardoor je ook van groen kunt genieten in deze wonderlijke stad!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

4*-Stedentrip naar het wonderlijke Edinburgh incl. vlucht

Moxy Edinburgh Fountainbridge
Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Optioneel: inclusief ontbijt
  • Retourvlucht Edinburgh vanaf luchthaven naar keuze
  • Het hotel ligt in het centrum en heeft een ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken
  • Op 1.3 km van Edinburgh Castle en op 1 km van Meadows Play Park
  • Adults only hotel, minimumleeftijd is 18 jaar
  • Op loopafstand van het busstation
  • Tip: beklim de oude vulkaan Arthur's seat
5 bekende bezienswaardigheden Edinburgh

Edinburgh Castle
Je kunt eigenlijk niet om Edinburgh Castle heen tijdens een stedentrip Edinburgh. Het kasteel rijst dramatische boven het centrum van de stad uit en je ziet het dan ook meteen liggen als je vanaf het vliegveld de stad in komt rijden. Het is leuk om met een rondleiding door het kasteel mee te gaan, maar geniet ook vooral van het prachtige uitzicht over de stad.

Royal Mile
De bekendste straat van Schotland is toch wel the Royal Mile met aan de ene kant Edinburgh Castle en aan het andere uiteinde Palace of Holyroodhouse. Onderweg komt je tientallen pubs en winkels tegen.

Mary King’s Close
Het spookt, naar verluid, behoorlijk in de Edinburghse binnenstad en daarom kun je er mee met diverse spooktochten. Die door Mary King’s Close, met een hilarische gids te boeken zijn.

Scotch Whisky Heritage Centre
Zeker doen in Edinburgh: echte Schotse whisky proeven. Dat doe je in Edinburgh het best bij het Heritage Centre, waar niet alleen whisky proeft, maar ook alles te weten komt over de geschiedenis en het productieproces.

National Gallery of Scotland
Alleen al om het schitterende gebouw zou je al even langs de National Gallery of Schotland moeten, maar de collectie is ook de moeite waard. Deze is gratis te bezoeken, alleen voor exposities betaal je.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Moxy Edinburgh Fountainbridge
2 Freer Gait,
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
Kaart
2 Freer Gait, Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Moxy Edinburgh Fountainbridge is een speels, viersterrenhotel dat is ontworpen om creativiteit te inspireren en ruimte te bieden voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers om te ontspannen. De minimum leeftijd om hier een kamer te boeken is 18 jaar. Het moderne hotel in Edinburgh zal je verwelkomen met een warme glimlach. De kamers zien onder andere voorzien van een flatscreen-tv met Chromecast, USB-poorten en Britse en Europese stopcontacten, krachtige douches en snelle gratis Wi-Fi. Het hotel is gelegen in het centrum, op 1.3 km van Edinburg Castle, en heeft een geweldige bar op het dak waar cocktails en ambachtelijk bier worden geserveerd met uitzicht op Edinburgh Castle, een bioscoopscherm en een buitenterras. Als je even wil ontspannen, staan in de lobby een tafelvoetbal en diepe banken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Betaald, in parkeergarage Thistle Car Park
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Intrepidus Outdoors in Edinburgh

Outdooractiviteiten
Unit 2/2, Eldin Industrial Estate, Edgefield Rd

Zet je kuiten aan het werk en trap naar boven. Voel de adrenaline als je afdaalt. Intrepidus Outdoors heeft mountainbikeroutes voor elk niveau en neemt je mee naar hun favoriete trails. Laat je uitdagen en voel je hart sneller kloppen, terwijl je geniet van een volledige dag in de natuur.

Op naar de top - wandelen door Edinbugh

Outdooractiviteiten
-

In de omgeving van Edinburgh kun je overal terecht met je wandelschoenen. De weg naar de toppen van Caerketton en Allermuir Hills is een geliefde route onder wandelaars die houden van uitdaging. Eenvoudiger is bijvoorbeeld de Blackford Hill Loop. Met een rondje Holyrood Park, het koninklijke park van Schotland, kun je sowieso niet de mist in gaan. Hier vind je ook Arthur's Seat.

Cycle Scotland

Outdooractiviteiten
29 Blackfriars St.

Voel de wind in je haren en spits je oren. Turlough vertelt je alle spannende verhalen over Edinburgh vanaf de e-bike. Zoef naar boven op je elektrische fiets en voel de kriebels in je buik als je afdaalt naar beneden. Deze ervaring en vertelsels vergeet je nooit meer. Boek je tour bij Cycle Scotland en vraag naar Turlough.

Royal Mile

Shoppen
Royal Mile

De hoofdstraat van het oude centrum wordt ook wel Royal Mile genoemd. De straat loopt van Edinburgh Castle naar Holyrood Palace.

St. Giles Cathedral

Kerken en kathedralen
High Street

De stad staat vol met bijzondere oude architectuur. Eén daarvan is de St. Giles Cathedral. De toren is een opvallend kenmerk van de stad.

Edinburgh Castle

Bezienswaardigheden, Cultuur
Castlehill

Het Edinburgh Castle is al in de 12de eeuw gebouwd. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Betaald, in parkeergarage Thistle Car Park

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau