Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de bruisende stad San Sebastián incl. vlucht

Axel Hotel San Sebastian - Adults Only
San Sebastian, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
317,89
totaal: 668,23 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Genieten van een 3-, 4-, 5- of 6-daagse stedentrip naar het gezellige en luxueuze San Sebastián incl. vlucht

San Sebastian is zonder twijfel een van de leukste steden van Spanje. San Sebastian is een bruisende stad waar je kunt genieten van het typische Spaanse leven, prachtige cultuur en een geweldige natuur met de bergen en stranden op loopafstand. Er is een overvloed aan bezienswaardigheden en een rijke historie. Bezoek bijvoorbeeld het historische centrum om de imposante kathedraal te bewonderen of ontdek de natuurrijke omgeving. Het Pagoeta Nature Reserve is een groen natuurpark waar je prachtige wandelingen of fietstochten maakt. Of beklim de Peñas de Aya, Aiako Harria genoemd in het Baskisch. Wat wil je nog meer?

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de bruisende stad San Sebastián incl. vlucht

Axel Hotel San Sebastian - Adults Only
San Sebastian, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Bilbao vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken: incl. ontbijt
  • Op 10 minuten lopen van het strand
  • Tip: bewonder de stad vanaf de Monte Igueldo!
Tips in San Sebastián

San Sebastián Kathedraal
De mooiste kerk van San Sebastián, de Koruko Andre Mariaren Basilika staat in het historische centrum van de stad, maar de mooiste kathedraal vind je in het modernere gedeelte. De Good Shepherd of San Sebastián Kathedraal is een werkelijk prachtig om te zien en je kunt er niet omheen. Het is gratis om de kerk te bezoeken en als je het interessant vindt kan je op zondag een mis bijwonen.

Geniet van een fantastisch uitzicht vanaf de Monte Igueldo
Monte Igueldo is een berg die aan het einde van het stadsstrand la Concha ligt en is één van de blikvangers aan de kust. Om deze berg op te gaan, hoef je geen zware wandeltocht te maken. Je kan gewoon met een meer dan honderd jaar oude kabelbaan naar boven. En dit in een paar minuten! Je kunt bovenop de berg genieten van fantastische uitzichten over de stad, stranden en het helderblauwe water.

Bewonder het prachtige Plaza de la Constitución
Vroeger vonden in San Sebastián stiergevechten plaats. Niet zo groot als in de Spaanse stad Pamplona, maar de stiergevechten waren er wel. Het Plaza de la Constitución is dé plek waar dit gebeurde. Nu is dit plein het middelpunt van het historische centrum van de stad. Er zijn hier vele terrassen en restaurants. Geniet van een heerlijk drankje of ga naar een pintxosbarretje en bewonder de prachtige, statige gebouwen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Axel Hotel San Sebastian - Adults Only
Amara Kalea, 26,
San Sebastian, Spanje
Kaart
Amara Kalea, 26, San Sebastian, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in het Axel Hotel San Sebastián. Dit hotel ligt op 10 minuten van het strand. Er is een buitenzwembad, fitnesscentrum en een bar. Ook is er een zonneterras waar je heerlijk kan relaxen. De kamers beschikken over een tv, kluisje, airco en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Vanaf het vliegveld vertrekken bussen (tegen betaling)

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau