Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Kerstmarkten
dagen

Kerstshoppen in Monschau incl. ontbijt

De Lange Man
Monschau-Rohren, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
3 of 4 dagen kerstshoppen in Monschau: de parel van de Eifel incl. ontbijt

Het comfortabele Hotel de Lange Man bevindt zich in het sfeervolle Rohren, gelegen in de prachtige Duitse Eifel. Deze locatie dient als ideale uitvalsbasis om de betoverende kerstmarkten en pittoreske plaatsen in de regio te verkennen. Ervaar de warme en gezellige sfeer van authentieke kerstmarkten, waaronder die in Monschau, Keulen en Valkenburg. Met deze centrale ligging heb je eindeloze mogelijkheden om te genieten van de feestelijke ambiance en kerstinkopen te doen. Kortom, Hotel de Lange Man biedt de perfecte gelegenheid om de magische kersttradities van de omgeving te ontdekken en te beleven.

Kerstmarkten
dagen

Kerstshoppen in Monschau incl. ontbijt

De Lange Man
Monschau-Rohren, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 1 x Brainlight massage therapie
  • Gratis gebruik van GPS en wandelkaarten
  • Gratis gebruik van parkeren bij het hotel
  • 1 x kerstmarkten boekje en uitstapjesgids met tips uit de omgeving
  • Tip: bezoek de kerstmarkten in Keulen, Aken en Valkenburg
Kerstmarkten in de omgeving

Kerstmarkt Monschau
In het idyllische centrum staan rondom de grote verlichte kerstboom vele knusse kerststalletjes. De geur van wafels en glühwein, de live muzikanten en de mooi versierde straatjes en pleinen zorgen samen voor dat héle speciale kerstmarkt-gevoel wat u eens meegemaakt moet hebben.

Openingstijden:
Vrijdag - zaterdag 11:00 uur tot 21:00 uur
Zondag van 11:00 uur tot 20:00 uur
Op de andere dagen van de week is de markt buiten gesloten maar zijn wel de overdekte markt en alle winkels gewoon geopend!

Kerstmarkt Keulen
De kerstmarkt van Keulen is een hele bijzondere kerstmarkt in Duitsland. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Veel kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom. En misschien kunnen de hapjes en een glaasje glühwein dienen als inspiratie voor het kerstmenu...

Openingstijden:
17 november t/m 23 december 2023
Iedere dag: 11:00 uur - 22:00 uur

Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg
De kerstmarkt in de Gemeentegrot – gelegen onderaan de bekende Cauberg – is de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Laat je verrassen door de mooie settings en decors die harmonisch overgaan in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. De ruime, lange gangen die de Gemeentegrot typeren, nodigen je uit voor een urenlang verblijf in een muzikale en met uitstekende voorzieningen uitgeruste kerstgrot.

Openingstijden:
15 november t/m 30 december 2023
Maandag – vrijdag: 11:00 – 19:00 uur
Zaterdag - zondag: 10:00 – 19:00 uur

De Lange Man
Dröft 3,
Monschau-Rohren, Duitsland
Kaart
Dröft 3, Monschau-Rohren, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel De Lange man is een comfortabel hotel dat is gelegen in het gezellige plaatsje Rohren, net buiten Monschau in de Duitse Eifel. De 23 ruime kamers van Hotel De Lange Man zijn standaard voorzien van een televisie en Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en haardroger. Het hotel heeft een hotel-restaurant waar je de dag start met een ontbijtje, een lichte lunch neemt of geniet van gerechten uit de streek tijdens het diner. Het hotel heeft tevens een ruim aanbod van wellness- en sportfaciliteiten, zoals een Himalaya zoutsauna.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Midgetgolf
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Monschau

Steden
Auf Dem Schloss 2

'De parel van de Eifel', zo wordt Monschau ook wel genoemd. Het is een prachtige stad met een historierijk verleden. Bezoek bijvoorbeeld de mosterdmolen of maak een prachtige wandeling.

De mosterdmolen

Bezienswaardigheden, Cultuur
Am Wiesenthal 6

De Mosterdmolen van Monschau werd vroeger in beweging gebracht door een waterrad, maar nu gebeurd dit elektrisch. De mosterd wordt bij deze molen nog traditioneel gemaakt.

Dom van Aken

Bezienswaardigheden
Domhof 1

De Dom van Aken is een van de beroemdste monumentale bouwwerken van het land. Het is o.a. de kerk waar meer dan 30 Duitse koningen zijn gekroond.

Aken

Steden
Aken

Aken wordt veel bezocht om zijn waardevolle historische centrum met oude architectuur en de geneeskrachtige warmwaterbronnen. Maar het heeft nog zo veel mee te bieden.

Spa en Francorchamps

Outdooractiviteiten, Spa en Wellness
Spa

Spa staat bekend om de oude kuuroorden en het natuurlijke bronwater. De oude kuuroorden zijn nog steeds te bekijken. Tevens ligt bij Spa het circuit de Spa Francorchamps.

Labyrint Drielandenpunt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt ligt op de grens van Nederland, België en Duitsland. Tevens is het het hoogste punt van Nederland, namelijk 323 meter boven NAP.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau