Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip Krakau incl. vlucht, transfer en hotel met ontbijt op toplocatie in het centrum

Secesja Hotel
Krakau, Klein-Polen, Polen bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
289,-
totaal: 612,05 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 18 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 3-, 4-, of 5-daagse stedentrip naar Krakau incl. vlucht, transfer en hotel met ontbijt op toplocatie in het centrum

Ga op stedentrip naar Krakau in Polen en overnacht in het fraaie Secesja Hotel. Dit staat in de trendy wijk Kazimierz, nabij het Koninklijke Kasteel en het grote marktplein met de majestueuze Mariakerk. Je zit hier echt in hartje stad en bent omringd door talloze cafés, restaurants en musea. Alle grote attracties van Krakau zijn te voet bereikbaar. Wil je eens wat anders doen? Laat je dan rondrijden in een koetsje voor een ontspannen rondrit. Tot slot is het heel indrukwekkend om een dag op excursie te gaan naar het voormalige concentratiekamp van Auschwitz.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip Krakau incl. vlucht, transfer en hotel met ontbijt op toplocatie in het centrum

Secesja Hotel
Krakau, Klein-Polen, Polen bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Krakau vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Alle belangrijke bezienswaardigheden op loopafstand
  • Hotel gelegen op een top locatie in hartje centrum!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het Koninklijke Kasteel van Wawel
Wat te doen in Krakau:

Koninklijke Kasteel van Wawel
De heuvel met daarop een kasteel en kathedraal ligt aan de Wisła, de Wawel is dan ook prima per voet te bereiken vanuit het centrum. Onderaan de heuvel ligt de Drakengrot met het standbeeld van de draak Smok Wawelski. Van tijd tot tijd spuugt de draak nog steeds vuur, zeker de moeite van een foto maken waard! Bovenaan de heuvel vind je de UNESCO-bezienswaardigheid het kasteel, voormalig koninklijke residentie en de kathedraal. De toegang tot het terrein is gratis, voor de verschillende musea binnen kunnen kaartjes gekocht worden.
Vanaf de heuvel geeft de Wawel een mooi uitzicht over de stad ten zuiden van de Wisła.

De Grote Markt
Dit is een van de grootste pleinen van Europa en het centrum van de stad. Midden op het plein staat de imposante lakenhal genaamd Sukiennice. Aan het plein ligt de Mariakerk, misschien wel het bekendste gebouw en symbool van Krakau. Aan de andere kant van het plein staat de 70 meter hoge Raadhuistoren, onderdeel van het oude Raadhuis. Vanaf de Grote Markt vertrekken ook de koetsjes. Maak een rit met deze traditionele paardenkoetsjes en je zult de leukste plekken ontdekken en stad goed leren kennen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Secesja Hotel
Paulińska 24,
Krakau, Polen
Kaart
Paulińska 24, Krakau, Polen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Secesja Hotel is gelegen in de levendige, modieuze wijk Kazimierz en in de nabijheid van het Wawel-kasteel en de Grote Markt. Het is gelegen in het centrum van het culturele en amusementsleven van de stad met talrijke restaurants, pubs, musea en galerieën. Dankzij de perfecte locatie zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van Krakau op loopafstand. Voor een maaltijd of een drankje kun je in het hotel prima terecht Het restaurant van het hotel is gespecialiseerd in traditioneel Poolse en internationale gerechten. Ook de kamers ontbreekt het aan niets e zijn o.a. voorzien van airconditioning, flatscreen tv en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sint-Petrus-en-Pauluskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Sint-Petrus-En-Pauluskerk

De Sint-Petrus-en-Pauluskerk is de eerste en direct ook één van de mooiste vroegbarokke gebouwen van heel Polen.

Mariakerk

Bezienswaardigheden
Plac Mariacki 5

Deze prachtige kerk is zowel van binnen als van buiten een lust voor het oog. Vooral het altaar is indrukwekkend.

Rynek Głowny - Grote Markt

Wijken
Rynek Głowny

De Grote Markt is het bruisende hart van Krakau. Op dit belangrijke marktplein vindt u een aantal bezienswaardigheden, zoals de Mariakerk en de Adalbertkerk.

Lakenhallen/Sukiennice

Bezienswaardigheden
Rynek Główny 1-3

Op de Grote Markt vind je de Lakenhallen. Deze bazaar gevuld met Poolse handgemaakte producten, is zeker een bezoek waard. Kijk je ogen uit, alleen het gebouw zelf is een lust voor het oog.

Wieliczka-zoutmijn

Bezienswaardigheden, Cultuur
Wieliczka-Zoutmijn

Net iets buiten de stad in het plaatsje Wieliczka vindt u de Wieliczka-zoutmijn. Deze mijn is één van de oudste zoutmijnen ter wereld en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Energylandia

Attractieparken
Aleja 3 Maja 2 Zator

Vermaak voor de hele familie met meer dan 60 attracties, van unieke extreme achtbanen en drop towers tot glijbanen, carrousels, shows en de winkels en restaurants van het park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau