Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de historische binnenstad van Belgrado vanuit een 4*-hotel in het centrum incl. vlucht!

Kopernikus Hotel Prag
Belgrado, Belgrado, Servië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
222,12
totaal: 482,29 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de historische binnenstad van Belgrado vanuit een 4*-hotel in het centrum incl. vlucht!

In het prachtige centrum van de hoofdstad van Servië staat het fraaie art deco Kopernikus Hotel Prag. Alle grote attracties, monumenten, entertainment en winkelstraten liggen op loopafstand. Als je van shoppen houdt, val je met je neus in de boter. Het hotel ligt aan de grootste winkelstraat van Belgrado. Het bijbehorende restaurant serveert zowel heerlijke nationale als internationale gerechten. Vanaf je tafeltje heb je een schitterend zicht over één van de oudste straten in het centrum. Ga naar het terras op het dak voor een spectaculair uitzicht over de gehele stad. Een belangrijke bezienswaardigheid is de imposante witte Kathedraal van de Heilige Sava. Dit is het grootste Oosters orthodoxe kerkgebouw van de wereld. Een ander hoogtepunt is het stoere Kalemegdan Fort. Dit ligt in een mooi park en huisvest het Militaire museum. Andere mooie plekken om te bezoeken zijn: de wijk Zemun met de Gardos-toren en uniek architectuur, het paleis Beli Dvor en het Nationaal Museum. Belgrado ligt aan de rivieren de Donau en de Sava. Op het schilderachtige stadseiland Ada Ciganlija vind je stranden waar het goed vertoeven is als je het rumoer van de stad even wilt ontlopen. Je kan er lekker zwemmen en andere sporten beoefenen. Vlakbij zijn leuke barretjes voor een hapje en drankje. Alles is hier echt ideaal voor een geslaagde stedentrip!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de historische binnenstad van Belgrado vanuit een 4*-hotel in het centrum incl. vlucht!

Kopernikus Hotel Prag
Belgrado, Belgrado, Servië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Belgrado vanaf luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief dagelijks ontbijtbuffet
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Hotel gelegen in het centrum
  • Tip: breng een bezoek aan het Fort van Belgrado
Wat is er te doen in Belgrado:

Breng een bezoek aan de St. Sava kerk
Belgrado heeft veel mooie kerken om te bewonderen. Een van de grootste orthodoxe kerken is de St. Sava kerk, die gewijd is aan de Heilige Sava. De bouw van de Saint Sava kerk is begonnen in het jaar 1930, maar werd helaas onderbroken door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in Servië. In het jaar 1958 zijn ze verder gegaan om dit bouwwerk af te krijgen. De buitenkant is prachtig, maar de kerk is vanbinnen nog altijd niet af. Dit komt omdat de bouw van de kerk niet door de staat wordt gefinancierd, maar afhankelijk is van giften en donaties.

Wandel door de historisch wijk Zemun
Een leuke wijk om te bezoeken tijdens jouw bezoek aan Belgrado is Zemun. Je kunt hier de drukte van de stad even achter je laten en ontspannen slenteren door de kleine straatjes van Zemun. Bekijk hier de historische huizen en loop langs de Danuba rivier naar het grote marktplein. Op dit marktplein kun je de markt bezoeken, een ijsje kopen of een heerlijk drankje bestellen en genieten van de zon. Ook vind je hier vele kleine boetiekjes waar je leuke souvenirs voor thuis kunt kopen.

Neem een kijkje bij het Kalemegdan Fort
Tijdens jouw stedentrip mag een bezoek aan het Kalemegdan Fort niet ontbreken. Dit is een historisch verdedigingsfort dat aan de voet van de Donau en de Sava ligt. Vanaf het Fort van Belgrado heb je een geweldig uitzicht over de stad. Daarnaast is het ook nog eens een fijne plek om te relaxen, want bij het Fort vind je het Kalemegdanski Park. Dit is een geliefde plek om de zonsondergang te bekijken onder het genot van Rakija (een Servische sterke drank). Je vindt hier gezellig kraampjes en in de zomer vinden hier ook regelmatig festivals plaats.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Kopernikus Hotel Prag
Kraljice Natalije 27,
Belgrado, Servië
Kaart
Kraljice Natalije 27, Belgrado, Servië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Kopernikus Hotel Prag is een 4*-hotel, gelegen in het centrum van de stad. Vanaf het hotel zijn alle bezienswaardigheden op loopafstand te bereiken, het Fort Kalemegdan ligt bijvoorbeeld op ca. 1 km afstand. Het stadscentrum van Belgrado biedt een verscheidenheid aan musea en culturele monumenten, zoals het Nationaal Museum van Servië, op slechts ca. 850 meter afstand. Na een drukke dag kun jij je heerlijk terugtrekken op de ruime hotelkamers, die beschikken over comfortabele bedden, een kluis, een minibar en een bureau. Ook vind je hier een telefoon, een tv met kabelzenders en Wi-Fi. De badkamers beschikken over een douche en/of bad , toilet en een föhn. Het Prag Hotel beschikt over 2 à-la-carterestaurants waar lokale en internationale gerechten worden geserveerd. Wil je graag buiten het hotel eten? Wandel dan richting de wijk Skadarlija, waar je plaats kunt nemen bij verschillende leuke restaurantjes en cafés.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
18
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

De citadel van Belgrado

Bezienswaardigheden
Tadeuša Košćuška 8-12

Het 2000 jaar oude Belgrado Fort (Citadel van Belgrado) ligt midden in het Kalemegdan Park. Vanaf het uitkijkpunt heb je prachtig uitzicht over de rivieren Donau en Sava. In het fort is een museum ingericht waar je meer leert over de geschiedenis van Belgrado

Belgrado

Steden
Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića

De stad zelf bestaat al meer dan 2000 jaar en is al meer dan 600 jaar de hoofdstad van Servië. Het kent dan ook een rijke geschiedenis en dit zie je terug in het straatbeeld. Belgrado heeft dan ook veel historische gebouwen en parken waardoor de stad een heuse attractie is hedendaags.

Oude stadscentrum

Bezienswaardigheden
Milenka Vesnića 2

Het historische centrum van Belgrado ligt tegen het Kalemegdan Park aan, met in het hart de straat Knez Mihailova. Overdag kun je hier prima winkelen, 's avonds is het een geliefd uitgaansgebied. Op het centrale plein van de stad, de Trg Republike, vind je onder andere het standbeeld van vorst Michaël Obreovic III en het Nationale Theater.

Sarajevo

Steden
Hiseto

Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina. Ook wel het Jeruzalem van Europa. Er leven hier namelijk superveel verschillende religies bij elkaar. Loop door het fascinerende centrum, het oude centrum van de stad zit vol leuke winkels.

Mostar

Steden
Stari Most

Mostar is een grote stad in Bosnië en Herzegovina. Het is de grootste en belangrijkste stad van Herzegovina. Mostar is vooral bekend door de oude brug op de UNESCO werelderfgoedlijst en staat voor veel mensen symbool voor de vernielingen die tijdens de Bosnische Burgeroorlog zijn gepleegd.

Siófok

Bezienswaardigheden, Steden, Musea, Eten en drinken, Cultuur
Bajcsy-Zsilinszky U. 143

Siófok is de meest bekende badplaats en één van de grootste steden aan het Balatonmeer. Siofok is het centrum van het toerisme.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

18

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau