Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

MEGADEAL! ⚡ Verblijf in het hart van Champagne incl. ontbijt en meer!

ibis Château-Thierry
Essomes Sur Marne, Hauts-de-France, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 2, 3, 4, of 5 dagen in het hart van Champagne incl. ontbijt en meer

Ben je op zoek naar een korte vakantie, waarbij je niet zover hoeft te rijden en je meteen een vakantiegevoel geeft? Geniet dan van een korte autovakantie naar de Champagnestreek in het noorden van Frankrijk. De omgeving is groen en heuvelachtig en wordt omgeven door meren en rivieren. Breng een bezoek aan de historische steden en proef natuurlijk de champagnewijnen waar de regio over de hele wereld bekend ons staat! Je verblijft in een hotel gelegen op slechts 20 meter van Château-Thierry. Het stadje ligt in het hart van de Marne Vallei. Maak een wandeling door de oude stad, naar het oude kasteel en wandel langs de vestingmuur en geniet van een prachtig uitzicht over Château-Thierry en de Marne vallei. Vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan het geboortehuis van de dichter Jean de La Fontaine in Château-Thierry. Het geboortehuis is omgetoverd tot een museum. Na een indrukwekkende dag neem je plaats op het terras van het hotel en geniet je van een goed glas champagne!

Autovakanties
dagen

MEGADEAL! ⚡ Verblijf in het hart van Champagne incl. ontbijt en meer!

ibis Château-Thierry
Essomes Sur Marne, Hauts-de-France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje (alcoholvrij)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief early check-in vanaf 10.30 uur
  • Inclusief late check-out tot 14.00 uur
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip! Bezoek de overblijfselen van het kasteel in Château-Thierry
Breng een bezoek aan de historische stad Reims

In Noord-Frankrijk vind je de historische plaats Reims, bekend om zijn kathedraal en de champagnes. Een champagne proeverij kan hier dan ook niet ontbreken! Vele belangrijke champagnehuizen hebben hier hun hoofdkantoor. Daarnaast zijn het Palais du Tau en de Basiliek Saint-Remi, die tot het Werelderfgoed van de UNESCO behoren ook een bezoek waard.

ibis Château-Thierry
50, Av. Général de Gaulle,
Essomes Sur Marne, Frankrijk
Kaart
50, Av. Général de Gaulle, Essomes Sur Marne, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het ibis Château-Thierry is gelegen in het hart van Champagne en op slechts 20 meter van Château-Thierry. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar in het hotel. Voor ontspanning kun je terecht aan de bad. Daarnaast beschikt het hotel over een tuin en een terras met uitzicht op de rivier de Marne. De champagne kelders liggen op slechts 1 kilometer afstand. Alle kamers bieden uitzicht op de rivier de Marne of op een wijngaard in de omgeving. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een kledingkast en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Let op! De kamers zijn niet voorzien van bad. Tevens kun je gebruik maken van een kluisje, een bagagekamer en maak je gratis gebruik van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.88 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau