Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de indrukwekkende stad Bilbao incl. verblijf in een 4*-hotel en vlucht

Hotel Gran Bilbao
Bilbao, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
285,97
totaal: 604,39 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de indrukwekkende stad Bilbao incl. verblijf in een 4*-hotel en vlucht

Dit trendy hotel is perfect om Bilbao en de omgeving te ontdekken! In het hotel barst het van de originele kunstwerken. Daarnaast zul je je hier als sportieveling helemaal thuis voelen. Zo is er een uitstekende fitnessruimte, zijn er speciale faciliteiten voor fietsers en kun je hier hele gezonde gerechten eten. Je zit hier bovendien op een steenworp afstand van de oude stad van Bilbao. Het oudste deel staat bekend onder de naam Casco Viejo, oftewel de zeven straten. Het is een gezellig gebied met mooie gekleurde panden, authentieke winkeltjes en smalle steegjes. Wil je graag in het zonnetje zitten en genieten van een drankje? Dan is Plaza Nueva een ideale plek. Rondom dit grote plein bevinden zich statige gebouwen en gezellige cafés en restaurants. Bezienswaardigheden in het historische centrum zijn onder andere de Santiagokathedraal, de Basilica de Begona en het Teatro Arriaga. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in en rondom het Guggenheim Museum. De collectie bestaat uit moderne kunst van Dali, Warhol, Picasso en anderen. Ook buiten het museum kun je diverse kunstwerken bewonderen, zoals een groot beeldwerk van een puppy dat bekleed is met duizenden bloemen en een enorme reuzenspin van brons. Voor een fraai uitzicht over de stad neem je vanuit het centrum de kabelbaan naar de top van de Artxandaberg.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Stedentrip naar de indrukwekkende stad Bilbao incl. verblijf in een 4*-hotel en vlucht

Hotel Gran Bilbao
Bilbao, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Bilbao vanaf luchthaven naar keuze
  • Optioneel: inclusief ontbijt
  • Verblijf in een stijlvol 4*-hotel
  • Het hotel ligt tegenover het park Mina Del Morro
  • De tramhalte ligt op 750 meter van het hotel
  • Tip: ontdek Bilbao per fiets!
Wat is er te doen in de omgeving?

Fietsen door Bibao stad
Er is niets leukers dan de stad per fiets te ontdekken! Op deze manier ontdek je op een leuke en snelle manier alle highlights van Bilbao. Huur zelf een fiets of neem deel aan een inspirerende fietstour met een gids. In een lekker tempo ontdek je de leukste plekjes van de stad en fiets je langs de bekende bezienswaardigheden. De gids verteld je alles wat je wilt weten over de stad!

Breng een bezoek aan het Guggenheim Museum Bilbao
Tijdens je verblijf in Bibbao mag een bezoek aan het wereldberoemde Guggenheim Museum niet ontbreken! Het Guggenheim Museum in Bilboa is een van de vier Guggenheim musea op de wereld. Het bijzondere gebouw is ontworpen door de architect Frank O. Gehrey. In het museum kun je een moderne kunstcollectie bewonderen met o.a. werk van Picasso en Salvador Dalí.

Proef Pintxos
Vergeet ook zeker niet om een heerlijke Pintxos te proeven. De typische Baskische tapas op een prikker is een gerecht uit het Spaanse Pais Vasco. Een Pintox is een sneetje brood met daarop verschillende toppings, varierend van vlees, vis, salade, groente of combinaties. De Baskisch tapas op een prikker zijn sosm ware kunstwerkjes.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Gran Bilbao
Prieto Indalecio Hiribidea, 1,
Bilbao, Spanje
Kaart
Prieto Indalecio Hiribidea, 1, Bilbao, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren hotel Gran Bilbao ligt in de nieuwe wijk Miraflores. Het hotel ligt op slechts 700 meter van het station Bilbao-Atxuri en op 5 minuten lopen van de wijk Las Siete Calles del Casco Viejo. De receptie staat 24 uur per dag klaar voor al je vragen. In het hotel zit een fitnessruimte, restaurant, bar en cafetaria. In het restaurant kan je lokale gerechten proberen. In het hotel en in de kamers is gratis Wi-Fi beschikbaar. Elke kamer in het hotel is uniek. Ze beschikken allemaal over onder andere een televisie, bureau, airconditioner, kluisje en eigen badkamer met bad en/of douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
€ 16,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Plaza Nueva

Bezienswaardigheden
Plaza Nueva

Onder de bogen aan het monumentale plein ‘Plaza Nueva’ zijn verschillende restaurants, winkels en barretjes al dan niet met terrassen te vinden.

Bilbao

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Steden
Bilbao

Bilbao staat vooral bekend om zijn culinaire lekkernijen. Hier eet u tapas (of pintxos) zoals het ooit bedoeld is. Daarnaast kunt u hier vele bezienswaardigheden bewonderen.

Vitoria

Bezienswaardigheden, Steden
Vitoria

Bezoek in Vitoria de gotische Kathedraal van Santa María en de prachtige neo-gotische Nieuwe kathedraal (Catredral Nueva).

Palacio de la Magdalena

Bezienswaardigheden
Av. De La Reina Victoria

Dit paleis werd tussen 1909 en 1911 gebouwd voor koning Alfonso XIII. Het ontwerp en de contructie werden verzorgd door architecten Javier González Riancho en Gonzalo Bringas Vega.

Santander

Steden
Santander

Santander wordt ook wel ‘de stad tussen blauw en groen’ genoemd, omdat deze tussen bergen en zee is gelegen. de stad is gelegen aan een baai die wordt gevormd door stranden.

Biarritz

Steden, Stranden
Biarritz

De bruisende badplaats Biarritz is een populaire kustplaats in Frankrijk. Mede dankzij de fraaie baai en het mooie strand. Wandel over de boulevard en strijk neer op een van de gezellige terrasjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

€ 16,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau