Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Voetbaldeals
3 of 4 dagen

Onvergetelijke ervaring tijdens voetbalwedstrijd van FC Barcelona incl. verblijf, vlucht en entreekaart

FC Barcelona voetbalreis
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
259,-
totaal: 556,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
Onvergetelijke ervaring tijdens je 3- of 4-daagse voetbalreis naar Barcelona incl. verblijf, vlucht en toegang tot een wedstrijd van FC Barcelona

Ooit al eens een voetbalwedstrijd van FC Barcelona willen meemaken van dichtbij? Dan is dit je kans! In Camp Nou kun jij toeschouwer zijn van een onvergetelijke wedstrijd van FC Barcelona. Je hebt de keuze uit maar liefst 9 topwedstrijden waar jij bij aanwezig kunt zijn! Met je bezoek aan Barcelona mag je natuurlijk een kijkje in het centrum niet missen. Bezoek bijvoorbeeld de Sagrada Familia of plof neer op een van de vele gezellige terrassen.

Voetbaldeals
3 of 4 dagen

Onvergetelijke ervaring tijdens voetbalwedstrijd van FC Barcelona incl. verblijf, vlucht en entreekaart

FC Barcelona voetbalreis
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Barcelona vanaf luchthaven naar keuze
  • Ticket voor FC Barcelona (wedstrijd en categorie naar keuze)
  • Tip: neem nog een kijkje in het centrum van Barcelona!
Wedstrijden en categorieën in het stadion

Wedstrijden en wedstrijddagen:

Afhankelijk van je gekozen vertrekdatum zul je één van onderstaande wedstrijden bijwonen:

  • FC Barcelona - Inter Milan 12-10-2022
  • FC Barcelona - Villarreal 20-10-22
  • FC Barcelona - Athletic Bilbao op 23-10-2022
  • FC Barcelona - Bayern München op 26-10-2022
  • FC Barcelona - UD Almería op 06-11-2022
  • FC Barcelona - RCD Espanyol op 01-01-2023
  • FC Barcelona - Getafe CF op 22-01-2023
  • FC Barcelona - Sevilla op 06-02-23
  • FC Barcelona - Cadiz op 19-02-23
  • FC Barcelona - Valencia op 05-03-23
  • FC Barcelona - Real Madrid op 19-03-23
  • FC Barcelona - Girona op 09-04-23
  • FC Barcelona - Atletioco Madrid op 23-04-23
  • FC Barcelona - Real Betis op 30-04-23
  • FC Barcelona - Osasuna op 03-05-23
  • FC Barcelona - Real Sociedad op 21-05-23
  • FC Barcelona - Mallorca op 28-05-23

Categorie zitplaatsen in het stadion:

  • Categorie Premium
    Vanuit hier heb je het beste uitzicht op het veld. De stoelen bevinden zich op de 1e en 2 niveaus.
  • Categorie 1
    Dit is gelegen in de bocht van het stadion en bevindt zich op de 1e 2 niveaus. Vanuit hier heb je zijzicht op het veld.
  • Categorie 2
    Deze categorie bevindt zich op de 1e 2 niveaus achter beide doelen.
  • Categorie 3
    Ook deze categorie bevindt zich achter beide doelen. Hierbij zit je verder naar achter en dus ook hoger.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Anderen bekeken ook
FC Barcelona voetbalreis
El Prat de Llobregat,
Barcelona, Spanje
Kaart
El Prat de Llobregat, Barcelona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze reis verblijf je in een 3*-hotel en ga je de voetbalwedstijd van FC Barcelona bijwonen. Het hotel zal standaard voorzien zijn van de benodigde faciliteiten tijdens jouw verblijf. De kamers zullend voorzien zijn van een telefoon, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Port de Barcelona

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijken
Port Of Barcelona

De Haven van Barcelona is net zo oud en belangrijk als de stad zelf. Aan het begin van de Ramblas bevindt zich de oude “plezier” haven ‘Port Vell’. U vindt hier diverse excursies en goede restaurants, barretjes en terrassen. Ook is er een groot winkelcentrum ‘Maremàgnum’ te vinden en Europa’s grootste aquarium gevuld met zes miljoen liter zeewater.

Camp Nou

Musea
C. Aristides Maillol 12

Camp Nou is het thuisstadion van FC Barcelona en het stadion is het derde grootste voetbalstadion in de wereld na de stadions in Sao Paulo, Brazilië en Mexico-City. U kunt het bijbehorende museum bezoeken of uiteraard een voetbalwedstrijd.

Font Màgica Montjuïc

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Plaça De Carles Buïgas 1

Tijdens de Grote Wereldtentoonstelling van 1929 werd er iets spectaculairs gebouwd: de Font Màgica Montjuïc. De fontein is tot vandaag de dag een van de populairste toeristische bestemmingen van Barcelona en een van de mooiste fonteinen in de wereld. Overdag is het er rustig, maar na zonsondergang komt de fontein tot leven.

Mercat de la Boqueria

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Shoppen
Les Rambles 91

Deze markt is de grootste en mooiste versmarkt van Spanje. Dit paradijsje voor wie van lekker eten houdt, prikkelt werkelijk alle zintuigen. De markt heeft internationale faam en wordt dagelijks bezocht door zeer veel toeristen en lokale klanten.

Plaça Reial

Eten en drinken
Plaça Reial

Plaça Reial is een prachtig plein naast La Rambla in de gotische wijk Barri Gòtic. Hier vindt u gezellige restaurants met leuke terrasjes aan het plein.

La Rambla

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijken, Shoppen
La Rambla

Via de Rambla werd vroeger water afgevoerd naar zee, wat van de bergen af kwam. Nu is dit een zeer gezellige boulevard waar altijd wat te beleven is. La Rambla loopt vanaf Plaça Catalunya tot aan de haven Port Vell. Via het meest zuidelijke stuk van de Rambla loopt u zo richting de haven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
Houd er rekening mee dat de wedstrijddatum een voorlopige datum is en nog kan worden gewijzigd naar een dag ervoor of een dag erna. Deze wijzigingen kunnen op elk moment plaatsvinden tot enkele dagen voor de wedstrijd.
Het is aan de reiziger om de informatie over de definitieve wedstrijddatum te controleren (ongeveer 7 dagen voor het verblijf).

  • Tickets worden een aantal dagen voor de wedstrijd verstuurd via de e-mail
  • Je reist op eigen gelegenheid naar het hotel en stadion.
  • Bookunited/Traveldeal kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer de wedstrijd verplaatst wordt.
  • Tijden en dagen onder voorbehoud!
  • Hotelovernachting in 3*-Hotel Hesperia Sant Joan of gelijkwaardig.
  • Er wordt aangeraden 3 nachten te boeken i.v.m. mogelijke verplaatsing van de wedstrijden.
  • De boeking kan niet meer worden geannuleerd.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen € 19,95 voor het afhandelen van je boeking.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart