Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Mystery hotels
dagen

Mystery 4*-hotel in de omgeving van het Veluwemeer incl. ontbijt

Mystery 4*-hotel omgeving Veluwemeer
Harderwijk, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een 4*-mystery hotel in de omgeving van het Veluwemeer incl. ontbijt

Een verrassend verblijf nabij het Veluwemeer? Boek dan een Mystery Hotel in de omgeving van het Veluwemeer. Je verblijft in een comfortabel 4*-hotel incl. een uitgebreid ontbijtbuffet. De omgeving leent zich uitstekend voor diverse wandel- en fietsroutes om de omgeving te ontdekken. De routes voeren je langs wisselende landschappen van heide, bossen, randmeren en polders. Voor een dagje winkelen breng je een bezoek aan Harderwijk, putten of Amersfoort. Daarnaast vind je diverse bezienswaardigheden in de omgeving.

Mystery hotels
dagen

Mystery 4*-hotel in de omgeving van het Veluwemeer incl. ontbijt

Mystery 4*-hotel omgeving Veluwemeer
Harderwijk, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietstochten over de Veluwe
  • Omgeven door prachtige natuur
  • Tip: ga winkelen in Putten, Harderwijk of Amersfoort
Tips voor tijdens je verblijf

Meer over Harderwijk..
In de knusse binnenstad van Harderwijk valt er meer dan genoeg te winkelen! Duik in de middeleeuwse straatjes van deze Hanzestad en ontdek unieke winkeltjes en kleine boetiekshops in prachtige historische panden. Stuk voor stuk pareltjes waar je iets anders vindt dan de doorsnee dertien-in-een-dozijnitems. Alle adresjes liggen vlak bij elkaar en veel winkelstraatjes in de sfeervolle binnenstad zijn autovrij. Beleef een heerlijke winkeldag en sluit af op een terrasje op de Markt of aan de Strandboulevard.

Breng een bezoek aan Kasteel Essenburgh
Kasteel de Essenburgh is gelegen in het midden van het groene hart van Nederland, de Veluwe. Deze prachtige omgeving biedt uitstekende kansen voor een heerlijk verblijf. Geniet van de uitgestrekte weidevelden en bossen rondom het kasteel. Daarnaast ligt op ongeveer 5 kilometer afstand de stad Harderwijk. Deze eeuwenoude Hanzestad bezit een culturele erfenis en een bruisend centrum. Verder ligt het hotel ook in de nabijheid van diverse attracties zoals het Dolfinarium, Walibi Nederland en Wellnessresort De Zwaluwhoeve. Het landgoed van het kasteel zelf bestaat uit een prachtige tuin met doorkruisende gracht, allen omhuld in een kring van eeuwenoude bomen welke op zich al een verhaal vormen.

Mystery 4*-hotel omgeving Veluwemeer
Stationsplein 1,
Harderwijk, Nederland
Kaart
Stationsplein 1, Harderwijk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een verrassend verblijf nabij het Veluwemeer? Boek dan een Mystery Hotel in de omgeving van het Veluwemeer. Je verblijft in een comfortabel 4*-hotel incl. een uitgebreid ontbijtbuffet. De omgeving leent zich uitstekend voor diverse wandel- en fietsroutes om de omgeving te ontdekken. De routes voeren je langs wisselende landschappen van heide, bossen, randmeren en polders. Daarnaast vind je diverse bezienswaardigheden in de omgeving.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Theater Harderwijk

Theater & concerten
Verkeersweg 1

Kom naar een mooie voorstelling, cabaret, muziek, of liever toneel? Theater Harderwijk biedt het u allemaal.

Stadsmuseum Harderwijk

Musea
Donkerstraat 4

In dit vernieuwde museum wordt het verhaal van Harderwijk verteld.

Harderwijk

Steden
Harderwijk

De havenstad Harderwijk is een bruisende plek op de Veluwe. Maak een mooie stadswandeling, winkel in de knusse winkelstraat of strijk neer op een gezellig terrasje.

Dolfinarium

Dierentuinen en aquaria
Strandboulevard Oost 1

Beleef een spetterend avontuur, en kom een dagje naar het Dolfinarium. Bezoek een dolfijnenshow of de Snorrrrshow met echte walrussen.

Bowling & Party-centrum Harderwijk

Recreatie en spellen
Flevoweg 123

Leef je uit in dit mooi Bowling & Partycentrum, gooi een strike of speel een potje pool. Ook voor borrels en hapjes kunt u hier uitstekend terecht!

Parasailing Nederland

Boottochten en watersporten
Harderhaven 32

Altijd al eens boven iedereen uit willen stijgen? Parasailing Nederland maakt dit mogelijk!

Belangrijke informatie

Nadat je de definitieve reserveringsbevestiging hebt ontvangen, ontvang je op een later moment nog een aparte mail waarin staat aangegeven in welk hotel je zal overnachten.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.15 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau