Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Mystery hotels
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

4*-Mystery hotel in de havenstad Rotterdam incl. ontbijt

Mystery 4*-hotel Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
56,-
totaal: 131,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 16 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2 of 3 dagen in een 4*-Mystery hotel in de havenstad Rotterdam incl. ontbijt

Toe aan een weekend er tussenuit? Dan is de havenstad Rotterdam een echte aanrader! Tijdens je verblijf in Rotterdam geniet je van de veelzijdige binnenstad en is er voor ieder wat wils. Zo kun je een hele dag cultuursnuiven met veel bezienswaardigheden, maar ook shoppen door de grote winkelstraten! Tijdens je verblijf in Rotterdam mag een bezoekje aan de welbekende Euromast niet ontbreken! Vanaf een hoogte heb je een prachtig zicht over de stad in een uniek perspectief. Eenmaal weer met beide benen op de grond plof je neer op een van de vele gezellige terrassen en geniet je na van een heerlijke dag in deze stad.

Mystery hotels
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

4*-Mystery hotel in de havenstad Rotterdam incl. ontbijt

Mystery 4*-hotel Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-Mystery hotel
  • Ontdek de havenstad Rotterdam
  • Tip: bezoek de Euromast
Tips voor tijdens je verblijf

Fietsen in Rotterdam
Iets waar je misschien niet snel aan denkt bij Rotterdam, maar in Rotterdam en omstreken is het ontzettend leuk fietsen en je kunt – letterlijk en figuurlijk – alle kanten op: bewonder de architectuur van de stad, waai uit langs het water, ontdek de Rotterdamse haven of geniet van de natuur in de parken en buitengebieden. Goed om te weten: Rotterdam heeft 600 kilometer aan fietspaden en maakt deel uit van het fietsknooppuntennetwerk. In de stad zijn meerdere gratis fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen.

Euromast
De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland en biedt een fantastisch uitzicht op de stad en de haven. Je gaat met de lift in 30 seconden naar een hoogte van 100 meter, waar het uitkijkplatform en de brasserie zich bevinden. Vandaar heb je een wijds uitzicht van 360 graden over Rotterdam en omstreken. Met de Euroscoop is het mogelijk om naar een hoogte van 185 meter te klimmen. Voor waaghalzen: de Euromast is de enige attractie in Europa waar je vanaf kunt abseilen, uiteraard onder begeleiding van een professional.

Markthal
Een overdekte markthal kom je in meer wereldsteden tegen, maar door de combinatie met woningen heeft Rotterdam een wereldprimeur. De appartementen zijn in hoefijzervorm over de versmarkt gedrapeerd. Wie tussen de marktkramen door loopt en omhoog kijkt, ziet het kunstwerk ‘Horn of plenty’ (Hoorn des overvloeds) van Arno Coenen en Iris Roskam. Door dit grootste kunstwerk van Nederland wordt de Markthal ook wel de Nederlandse versie van de Sixtijnse Kapel genoemd. Een bezoek aan Rotterdam is natuurlijk niet meer compleet zonder Markthal te zien, te ruiken, te proeven of te voelen.

Mystery 4*-hotel Rotterdam
Stationsplein 1,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Stationsplein 1, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een verrassend verblijf in de havenstad Rotterdam? Boek dan dit 4*-Mystery hotel en ontdek de veelzijdige stad. De wereldstad staat bekend om zijn moderne skyline, met wolkenkrabbers, spiegelende torens en gebouwen met een unieke architectuur, waaronder het Centraal Station van Rotterdam. Verder kent de stad veel winkels en terrassen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Kijk-kubus museumwoning

Musea
Overblaak 70

Je kent ze vast: de gekke kubuswoningen in Rotterdam. In deze speciaal ingerichte kubuswoningen krijg je als bezoeker een indruk hoe het is om hier te wonen.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Belangrijke informatie

Nadat je de definitieve reserveringsbevestiging hebt ontvangen, ontvang je op een later moment nog een aparte mail waarin staat aangegeven in welk hotel je zal overnachten.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau