Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Minicamping Sous Les Cloches

Terjat, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk bekijk op kaart

Minicamping Sous Les Cloches

Terjat, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk bekijk op kaart

Camping Sous les Cloches ligt in het prachtige Frankrijk in een heuvelachtige omgeving. Op deze kleinschalige camping heeft een prachtige uitzichten over de Allier, Puy de Dome en de Creuse. Verblijf in de safaritent van Vodatent op Camping Sous les Cloches en je gaat een fantastische vakantie beleven!

De camping is ideaal voor mensen met kleinere kinderen en voor diegenen die rust en de natuur zoeken. De camping heeft een eigen receptie en parkeerplaats. In verband met de rust en de veiligheid, zijn auto's op het campingterrein niet toegestaan. Er zijn ruime parkeerplaatsen aanwezig voor de toegangspoort van de camping. Voor het vervoer van persoonlijke spullen van de auto naar de tenten zijn bolderkarren aanwezig. Verder is bbqén toegestaan met een eigen bbq. Bovendien heeft de camping een oplaadpunt voor elektrische fietsen en zijn honden (tegen een kleine vergoeding) welkom mits ze aangelijnd zijn op de camping. Daarnaast is er op de camping Wi-Fi, een broodjesservice en een wasserette. Tot slot is er een buitenzwembad en een peuterbad voor de kleinste.

Samengevat; een super leuke kleinschalige camping met alle basisvoorzieningen op korte afstand en genoeg leuke dingen in de omgeving. Daarnaast is de camping kindvriendelijk en ideaal voor mensen die van rust en natuur houden.

Diensten

Parkeren
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€5,- per nacht, maximaal 2.

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten

Hotelfaciliteiten

Fiets- en wandelroutes
Ja
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau