Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
3, 4, 5, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het Duitse Westerwald incl. ontbijt

Pension Hubertus
Oberraden, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
73,-
totaal: 165,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 213 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4, 5, 6 of 8 dagen in een gezellig pension in het Duitse Westerwald incl. ontbijt

Pension Hubertus ligt in het kleine Duitse plaatsje Oberraden (Niederraden), in het Natuurpark Westerwald. Dit gemoedelijke Pension is onder leiding van een Nederlands echtpaar en ligt op ruim een half uur rijden ten noorden van Koblenz. Voor natuurliefhebbers en ook als je op doorreis bent is Pension Hubertus een heerlijke bestemming. Het ligt in een rustige en bosrijke omgeving. Een ideaal vakantieoord voor natuurliefhebbers en wandelaars en ook voor het maken van uitstapjes een goed adres. Zo ben je door de centrale ligging snel aan de Rijn met steden als Koblenz en Linz. Het mooie Cochem, gelegen aan de Moezel, is met haar kronkelende steegjes zeker een bezoek waard en ook de Vulkaaneifel is goed voor een aantrekkelijk uitstapje.

Autovakanties
3, 4, 5, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het Duitse Westerwald incl. ontbijt

Pension Hubertus
Oberraden, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: Bezoek de steden Koblenz en Keulen
  • Tip: maak prachtige wandel-, en fietstochten
Wat is er in de buurt te doen?

Pension Hubertus ligt erg centraal, je kan vanuit hier verschillende leuke steden bezoeken. Wij hebben enkele hoogtepunten op een rij gezet:

Keulen
Wanneer je aan Keulen denkt, denk je niet meteen aan het bezoeken van een dierentuin of waterpark, maar niet is minder waar... Het leuke aan de dierentuin is, de Kölner Zoo bevindt zich midden in het centrum van Keulen. Na de Tweede Wereldoorlog is de dierentuin uitgebreid en opgeknapt, zo is er een aquarium, een speciaal apenverblijf en een tropisch onderkomen toegevoegd. Iets avontuurlijker, en zin aan waterpret? Bezoek waterpark AQUALAND! In dit zwembad vind je de gaafste glijbanen (er gaat er zelfs een door een looping, en in eentje moet je staan... ja echt)

Koblenz
De kabelbaan van Koblenz (de Koblenz Seilbahn) is zo’n gevalletje: lekker toeristisch, gewoon doen. Want vanuit de kabelbaan heb je simpelweg een geweldig uitzicht over de rivieren, de stad en de omliggende heuvels. Je wordt bovendien afgezet bij Festung Ehrenbreitstein, één van de top bezienswaardigheden Koblenz.

Pension Hubertus
Bismarckstraße 37,
Oberraden, Duitsland
Kaart
Bismarckstraße 37, Oberraden, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Pension Hubertus ligt in het kleine Duitse plaatsje Oberraden (Niederraden), in het Natuurpark Westerwald. Dit gemoedelijke Pension is onder leiding van een Nederlands echtpaar en ligt op ruim een half uur rijden ten noorden van Koblenz. De kamers van Pension Hubertus zijn voorzien van Wi-Fi, televisie, koelkast, een zithoekje en gedeeltelijk met balkon. De badkamer is voorzien van douche en toilet. Bij het hotel is geen restaurant aanwezig.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Nee
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Alte Burg Koblenz

Bezienswaardigheden
Burgstrasse 1

De Alte Burg is in de 13e eeuw gebouwd ter bescherming tegen opstanden van de burgerij. Je vind hier nu de stadsbibliotheek en het stadsarchief. Het gebouw hoort nu bij UNESCO.

Festung Ehrenbreitstein Koblenz

Bezienswaardigheden
Festung Ehrenbreitstein Koblenz

De Festung Ehrenbreitstein was één van de sterkste en machtigste vestingen van Europa uit de tijd na 1815. Nu biedt het onderdak aan musea, een filmarchief en aan een jeugdherberg.

Liebfrauenkirche Koblenz

Bezienswaardigheden
An Der Liebfrauenkirche 16

De Liebfrauenkirche is sinds de middeleeuwen de hoofdkerk van de stad. De kerk bepaalt het silhouet van het oude stadscentrum.

Deutsches Eck

Bezienswaardigheden, Cultuur
Konrad-Adenauer-Ufer

Op dit punt komen de Rijn en Moezel samen en heb je een schitterend uitzicht over het water, de heuvels en de stad. Op de Deutsches Eck staat ook het monument voor Keizer Wilhelm I.

Koblenz

Steden
Koblenz

De historische stad Koblenz heeft naast de beroemde wijn vele historische monumenten die een bezoek meer dan waard zijn.

Mutter-Beethoven-Haus

Musea
Wambachstraße 204

Het Mutter-Beethoven-Haus is een museum dat gewijd is aan Ludwig van Beethoven. In dit huis werd zijn moeder geboren. Het staat op de lijst van UNESCO cultureel erfgoedlijst.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00-10.30/16.00-22.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau