Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Luxe 4*-boetiekhotel in hartje Maastricht

Mabi City Centre Hotel
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een luxe 4*-boetiekhotel in hartje Maastricht incl. ontbijt

Het 4*-Mabi City Centre Hotel ligt in het historische centrum van de gezellige stad Maastricht en is gevestigd in een voormalige bioscoop. Bij aankomst in het hotel ontvang je een een lokale kortingskaart voor kortingen bij verschillende ondernemers in Maastricht. Bezoek bijvoorbeeld het Vrijthof en de Markt of ga een middagje winkelen in Entre Deux. De Zuid-Limburgse stad Maastricht staat garant voor een heerlijk weekendje weg vol Limburgse gastvrijheid! Kunstliefhebber? Bewonder dan de collectie oude- en hedendaagse kunst in het Bonnefantenmuseum! Zin in een boottocht? Maak een boeiende rondvaart over de Maas.

Stedentrips
dagen

Luxe 4*-boetiekhotel in hartje Maastricht

Mabi City Centre Hotel
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 18,50 p.p.p.d.
  • Inclusief Live Like a Local Card met lokale kortingen in Maastricht
  • Hotel gevestigd in een voormalige bioscoop
  • Gelegen op slechts 100 meter van de Markt
  • Met 3 minuten lopen bent je op het Vrijthof
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: fiets door de prachtige omgeving van Maastricht
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf

Fietsen in Maastricht
Maastricht is een gezellige, bourgondische stad en heeft voor iedereen wat wils. Je kunt hier uitgebreid winkelen, speciaalbier drinken of een bezoek brengen aan de grotten van St. Pietersberg. Fietsen in Maastricht is een bijzonder leuke ervaring. Deze historische stad biedt veel gezelligheid, maar de omgeving kan ook erg goed verkend worden met een knooppuntenroute. De omgeving is heuvelachtig en heeft prachtige vergezichten. Maastricht is een leuke stad en erg geschikt voor jong en oud. Maar ook in de directe omgeving van de stad is veel te zien. Een goede reden om een paar dagen in en om deze mooie stad door te brengen!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Mabi City Centre Hotel
Kleine Gracht 24,
Maastricht, Nederland
Kaart
Kleine Gracht 24, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Mabi City Centre Hotel in Maastricht wilt graag dat jij je fantasie in de vrije loop laat om zo je eigen verhaal te schrijven. Dat is de uitstraling die je kan vinden in dit hotel. Mabi staat voor de ''Maastrichtse Bioscoop''. Dat is het idee en het achtergrondverhaal dat het hotel en zijn medewerkers aan je willen vertellen. De sfeervolle, warme kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon, kluisje, kluisje, gratis Wi-Fi en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en een föhn. Verder beschikt het hotel over een eigen bioscoop, bibliotheek en een bar. Bij aankomst in het hotel ontvangt elke gast een lokale kortingskaart voor kortingen bij verschillende ondernemers in Maastricht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, nabij gelegen parkeergarage
Parkeerkosten
€ 25,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Sint-Servaasbasiliek

Bezienswaardigheden
Keizer Karelplein 3

Deze imposante basiliek is gebouwd op het graf van Sint Servaas, de eerste bisschop van Maastricht. De binnenkant is even indrukwekkend als de buitenkant doet vermoeden.

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Kasteelruïne Lichtenberg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Lichtenbergweg 2

Op de oostelijke helling van de St. Pietersberg ligt de Ruïne Lichtenberg. Het is het oudste kasteelrestant van Nederland met fundamenten uit de 10e eeuw.

Bisschopsmolen Maastricht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stenenbrug 3

Midden in het centrum van Maastricht vindt u de Bisschopsmolen. In deze oude en nog steeds draaiende watermolen worden op ambachtelijke wijze broden gebakken.

Helpoort

Bezienswaardigheden
Sint Bernardusstraat 24B

Deze poort uit 1229 is de oudste stadspoort van Nederland. De poort en zijn gebouw hebben eerst dienst gedaan als kruithuis en later als woonhuis en atelier van Jef Schipper.

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Enkele foto's die gebruikt zijn op deze pagina zijn afkomstig van © VVV Maastricht.

Parkeren

Ja, nabij gelegen parkeergarage

Parkeerkosten

€ 25,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau