Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Genieten in de bergen van Tirol o.b.v. volpension

Hotel Bruggner Stub'n
Landeck, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
145,-
totaal: 320,75 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 28 aankomstdagen beschikbaar!
4-, 6-, 8- of 15-daags verblijf in landelijk hotel nabij Innsbruck en Serfaus o.b.v. volpension

Het traditionele, gemoedelijke Bruggner Stub'n hotel in Landeck ligt in Tirol nabij de populaire plaatsen Serfaus en Nauders. In de omgeving is genoeg te beleven. Je kunt diverse wandelingen en fietstochten maken in de prachtige bergen. Ga met de stoeltjeslift omhoog en geniet van het prachtige uitzicht. Je kunt hier heerlijk ontspannen, wandelen, fietsen en genieten van de weidse uitzichten. Ga ook eens een dagje naar Innsbruck of bezoek het kasteel van Landeck. Het hotel biedt een restaurant met regionale gerechten, waar je 's avonds kunt genieten van een heerlijk 4-gangendiner.

Familiekamers met hoge kinderkortingen!

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Genieten in de bergen van Tirol o.b.v. volpension

Hotel Bruggner Stub'n
Landeck, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks zelf een lunchpakket samenstellen (behalve aankomst & vertrekdag)
  • Dagelijks 4- gangen keuzediner
  • Dagelijks 2 drankjes bij het diner p.p. (een klein formaat wijn, bier of frisdrank)
  • Tirol West Card voor leuke kortingen en gratis extra's in de regio
  • 50% korting in het fitnesscenter Vitadom
  • Kinderen t/m 10 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tips: Bezoek St. Anton am Arlberg en Slot Landeck
Ontdek de omgeving!

Verken de Stuibenfall-waterval
Op 45 minuten rijden van het hotel ligt de Stuibenfall-waterval, de grootste waterval in Tirol. De waterval is meer dan 150 meter hoog en biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap. Er is een pad dat langs de waterval loopt en je naar verschillende uitzichtpunten brengt. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je ook de "Klettersteig" of de "via ferrata" klimroute volgen, die je naar de top van de waterval brengt.

Breng een bezoek aan de Kaunergrat-natuurpark
Op ongeveer 25 minuten rijden van het hotel ligt het Kaunergrat-natuurpark, een uitgestrekt beschermde natuurgebied met een spectaculair landschap. Hier kun je wandelen door bossen, bergen, gletsjers en prachtige valleien, waar je kunt genieten van de rust en stilte van de natuur. Er zijn ook tal van educatieve tentoonstellingen en informatieve rondleidingen beschikbaar om meer te leren over de flora en fauna van het gebied.

Bezoek het kasteel van Landeck
Het kasteel van Landeck, dat op ongeveer 10 minuten rijden van het hotel ligt, is een historisch monument dat stamt uit de middeleeuwen. Het kasteel biedt een prachtig uitzicht op de stad Landeck en de omliggende bergen en valleien. Het kasteel herbergt ook een museum, waar je meer kunt leren over de geschiedenis van het kasteel en de regio. Er zijn regelmatig rondleidingen beschikbaar om het kasteel te verkennen en het uitzicht te bewonderen.

Hotel Bruggner Stub'n
Flirstraße 30,
Landeck, Oostenrijk
Kaart
Flirstraße 30, Landeck, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Bruggner Stub'n is op 2 kilometer van het centrum van Landeck gelegen, in het westen van Oostenrijk. Het hotel ligt aan de oevers van de rivier de Inn, en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Het hotel beschikt over een traditioneel Tirools restaurant, met een gezellige sfeer, met houten lambrisering en een openhaard. Tevens beschikt het hotel over wi-Fi en een eigen parkeerplaats. De kamers zijn ingericht in een traditionele Oostenrijkse stijl en voorzien van een televisie en eigen badkamer met toilet, douche of bad en een föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per dag

Belangrijke informatie

Je inclusief-service begint bij het diner op de aankomstdag en eindigt met het ontbijt op de vertrekdag (op de vertrekdag ook geen lunchpakket vanaf het ontbijt samen te stellen inclusief!)

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30-20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau