Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het heuvelachtige en historische Valkenburg incl. ontbijt

Hotel Botterweck Valkenburg
Valkenburg, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
52,-
totaal: 128,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 72 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het heuvelachtige en historische Valkenburg incl. ontbijt

Zodra je de Limburgse heuvels ziet, heb je meteen het idee dat je in het buitenland bent. Het landschap is zo anders dan de rest van Nederland. De omgeving rondom Valkenburg is prachtig met mergelwanden, hellingbossen en holle wegen. De klimmetjes vergen hier en daar wel wat inspanning, maar het adembenemende uitzicht is dat helemaal waard. Geniet ook van heerlijke wandelingen langs de Geul. Daarnaast zijn er prachtige fietsroutes die je door het heuvelachtige landschap leiden. Naderhand kom je bij op een gezellig terras in het centrum van Valkenburg. Hotel Botterweck ligt op één van de mooiste plekken direct aan de Geul. Het casino en de mergelgrotten zijn op loopafstand. Naast suites en kamers beschikt Hotel Botterweck ook over appartementen waar je zelf je maaltje kan koken. Boek vandaag nog je verblijf in ’t zuuje!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het heuvelachtige en historische Valkenburg incl. ontbijt

Hotel Botterweck Valkenburg
Valkenburg, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Verblijf in het centrum van Valkenburg
  • Tip: bezoek Maastricht
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst

Tips voor jouw verblijf

De beroemde grotten van Valkenburg
In Valkenburg is geen dag hetzelfde. Er valt elke dag wel iets te beleven. De stad is bekend geworden door de mergelgrotten. Onder Valkenburg bevindt zich een heel andere wereld. Door de Romeinen werd hier vroeger mergel gewonnen, maar tegenwoordig geeft de Gemeentegrot toegang tot de deze bijzondere plek. Je kunt de grot te voet of met een treintje verkennen.

De gezellige stad Maastricht
Wandel langs historische panden en bezoek statige kerken. In Maastricht vind je veel gezelligheid en leuke plekjes. Het is voornamelijk een geliefde bestemming voor een dagje shoppen of een paar dagen weg. Nu je er toch heen gaat, moet je ook zeker naar de ENCI-groeve. Het wandelpad door de groeve is vanaf april tot september geopend van 08.00 tot 20.00 en van september tot april van 09.00 tot 17.00 uur. De ENCI-groeve is een kalksteengroeve aan de Maaszijde, waar je het leven van vroeger en nu kunt ontdekken.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Botterweck Valkenburg
Bogaardlaan 4,
Valkenburg, Nederland
Kaart
Bogaardlaan 4, Valkenburg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een van de mooiste plekken van het gezellige Valkenburg vind je Hotel Botterweck Valkenburg. Met een ligging middenin het centrum heb je direct al een prachtig uitzicht op het historische Geulpoort en de meanderende Geul. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en terras waar je heerlijk kunt zitten in het zonnetje. Bij het hotel is het mogelijk om te overnachten in verschillende soorten verblijven. Zo heb je de keuze tussen een hotelkamer, junior suite, studio of appartement. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Op aanvraag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag geopend

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau