Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnacht in een hotel met treinthema in Amsterdam

A-Train Hotel
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
55,04
totaal: 136,03 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 16 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in een hotel met treinthema in Amsterdam: A-Train Hotel

Als je van treinen houdt, ben je helemaal op je plaats in het A-Train Hotel. Dit hotel staat niet alleen op loopafstand van Amsterdam CS, maar volgt ook qua inrichting grotendeels een treinthema. Vanuit het historische pand waarin het A-Train Hotel is gevestigd, zijn de belangrijke winkelstraten goed te bereiken. En ook voor een bezoek aan een van de Amsterdamse musea of een avondje uit in de veelzijdige horeca zit je hier eersteklas. Het hotel heeft uiteenlopende kamers die geschikt zijn voor één, twee of drie personen. Daarnaast zijn er een familiekamer en appartement waar je met vier tot vijf mensen kunt logeren. Alle kamers beschikken over een moderne badruimte, satelliet-tv, kluisje, airco en gratis wifi. In een van de kamers heb je zelfs een tuin helemaal voor jezelf. Ongeacht welke kamer je boekt is een uitgebreid ontbijtbuffet bij de prijs inbegrepen. Daarvoor kan je terecht in de lounge, die je door zijn interieur het echte treingevoel geeft. Overigens ben je hier ook op andere momenten van de dag welkom voor een drankje of hapje. Kom je niet met de trein naar Amsterdam? Binnen tien minuten loopafstand van het A-Train Hotel zijn meerdere parkeergarages gevestigd. Net buiten de stad vind je diverse P+R-locaties met een goede ov-verbinding naar het centrum. Hoe je ook reist, het A-Train Hotel heet je van harte welkom en biedt je een gezellige en informele sfeer in hartje Amsterdam. Je kunt 24 uur per dag inchecken.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnacht in een hotel met treinthema in Amsterdam

A-Train Hotel
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
A-Train Hotel
Prins Hendrikkade 23,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Prins Hendrikkade 23, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
€ 25 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

€ 25 per dag

Inchecken

Vanaf 07:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau