Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Kom tot rust in de Achterhoek incl. ontbijt

Hotel De Kastanjefabriek
Eibergen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
57,24
totaal: 136,93 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen van het mooie landschap in de Achterhoek incl. ontbijt

B&B Hotel de Kastanjefabriek is een heerlijke accommodatie voor wie er samen even op uit wil. Geniet van de natuur en de rust, ontspan met een boek in de gezamenlijke lounge of speel één van de vele spelletjes. Het B&B is gevestigd in een eeuwenoud pand en heeft hierdoor een zeer sfeervolle uitstraling. Er zijn verschillende luxe kamers die zijn voorzien van een luxe boxspring van Auping, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien. Sommige kamers hebben zelfs een eigen jacuzzi! B&B Hotel de Kastanjefabriek heeft een prachtige ligging in Eibergen. Vanuit hier ontdek je per fiets of te voet het Gelders landschap. Op warme dagen vind je verkoeling in Zwembad ’t Vinkennest en ook Natuurpark De Leemputten is een bezoek waard. Ga met de kinderen een rondje waterfietsen over het meertje of maak een wandeling langs het water. Op het gezellige terras aan de waterkant geniet je van een lekker drankje met uitzicht op het water.

Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Kom tot rust in de Achterhoek incl. ontbijt

Hotel De Kastanjefabriek
Eibergen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Inclusief ontbijt
  • Gerenoveerde textielfabriek
  • Tip: bezoek het Kristalmuseum
Ontdek de omgeving

De prachtige ligging in Eibergen waar letterlijk om de hoek per fiets of te voet genoten kan worden van het Gelders landschap. Op loopafstand van het centrum. Een absolute aanrader om dit deel van Nederland te bezoeken. De vele restaurants en activiteiten in de omgeving zijn goed bereikbaar ter voet of op de fiets. Hier een aantal tips aan activiteiten in de omgeving:

Meest bekend in Berkelland is misschien wel Kasteel Ruurlo-Museum MORE. In het gemeentehuis van de vroegere gemeente Ruurlo is nu een prachtige collectie van realistisch kunstschilder Carel Willink te bewonderen. Rondom het kasteel ligt een Engelse landschapstuin, die je al wandelend steeds weer een ander perspectief biedt op het imposante middeleeuwse kasteel.

Eén van de manieren om de Berkel van dichtbij te beleven is het maken van een rondvaart met de Berkelschippers. Opstappen doe je in Eibergen of Borculo. Je geniet dan vanuit de Berkelzomp van de kalme en natuurrijke oevers. Met wat geluk zie je de ijsvogel over het water scheren! De Berkel op geheel eigen wijze verkennen? Huur dan een kano in Rekken of Borculo of een raft of ‘sup’ in Borculo.

Op zoek naar een sportieve uitdaging? Klimmen en afdalen in een prachtig sparrenbos doe je in Klimbos Ruurlo. Je bedwingt er diverse parcours met uiteenlopende niveaus, terwijl je geniet van adembenemende doorkijkjes door de bomen!

Hotel De Kastanjefabriek
Haaksbergseweg 16,
Eibergen, Nederland
Kaart
Haaksbergseweg 16, Eibergen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het eeuwenoude pand was vroeger een textielfabriek en is gerenoveerd tot Hotel De Kastanjefabriek. Een Hotel waar de echte Achterhoekse gastvrijheid en gemoedelijkheid nog terug te vinden is. De naam “Kastanjefabriek” vindt zijn oorsprong in het feit dat er vroeger grote kastanjebomen voor hebben gestaan. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een Auping boxspring en koffie- en theefaciliteiten. Met een drankje en een hapje in de lobby of grote park tuin is het goed vertoeven tussen de fluitende vogels. De ligging in Eibergen is geweldig; op loopafstand van het centrum en letterlijk om de hoek kun je per fiets of te voet genieten van het Gelders landschap.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 22.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau