Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Boutique Hotel Beekhuizen

Velp, Gelderland, Nederland bekijk op kaart

Boutique Hotel Beekhuizen

Velp, Gelderland, Nederland bekijk op kaart

Boutique Hotel Beekhuizen, genesteld in het adembenemende Nationaal Park Veluwezoom, biedt een intieme en unieke hotelervaring. Dit kleine, eigenzinnige hotel charmeert gasten met zijn sfeervolle en ruime kamers, waarvan er 22 variëren van (junior) suites tot hotellodges, strategisch geplaatst in het hoofd- en poortgebouw.

Boutique Hotel Beekhuizen, idyllisch gelegen in het weidse Nationaal Park Veluwezoom, is jouw pittoreske toevluchtsoord. Dit kleinschalige en karaktervolle hotel verwelkomt je met sfeervolle en ruime kamers, waaronder 22 (junior) suites en hotellodges, verdeeld over het hoofd- en poortgebouw.

Het knusse Bakhuis, recht tegenover het hotel, is jouw plek voor een heerlijk ontbijt en ontspannende momenten in de lounge. Met een honesty bar en een serre die uitmondt op een uitnodigend terras, vind je hier de ideale plek om te genieten van de rust.

De tuin van het hotel gaat naadloos over in de weelderige natuur van de Veluwezoom, wat jouw verblijf bij Boutique Hotel Beekhuizen transformeert in een exclusieve ervaring waar de schoonheid van de natuur jouw dagelijkse uitzicht is.

Acties:
Verblijf in een luxe suite midden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom
Tips voor tijdens je verblijf
Suite in sfeervol hotel in Nationaal Park Veluwezoom
2 dagen, Logies
Suite in sfeervol hotel in Nationaal Park Veluwezoom incl. ontbijt
2 dagen, Logies + ontbijt
  v.a. p.p.
83,38
totaal: 192,71 *
Bekijk Actie

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau