Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Boek een overnachting in een 4* hotel in Leeuwarden

Post-Plaza Hotel & Grand Café
Leeuwarden, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in 4*-Post-Plaza Hotel & Grand Café in Leeuwarden

Post-Plaza Hotel & Grand Café ligt in het centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden. Het luxe hotel heeft een moderne, hip-stoere uitstraling. De ligging in een voormalig bankgebouw en het oude postkantoor is echt uniek. Er zijn hoge plafonds en oude houten steunbalken die gecombineerd worden met veel hedendaags comfort. Het postkantoor is nu het Grand Café en de twee monumentale panden zijn verbonden door een glazen loopbrug waardoor je al lopend een kijkje in de keuken krijgt. Het Grand Café is de hele dag geopend en naast heerlijke gerechten van de uitgebreide menukaart, kun je er ook terecht voor een door de barrista gemaakt kopje koffie. De hotelkamers van Post-Plaza Hotel & Grand Café zijn modern ingericht. Ze zijn voorzien van een flatscreen televisie, telefoon, gratis Wi-Fi, laptopkluis, bureau, koffie- en theefaciliteiten en een luxe badkamer met douche en/of bad, toilet en föhn. Vanuit Post-Plaza Hotel & Grand Café kun je Leeuwarden makkelijk verkennen. Deze culturele stad kenmerkt zich door mooie grachten en talrijke historische panden zoals het Paleis van Justitie, de Waag en de Sint-Bonifatiuskerk. Als je meer over Friesland te weten wilt komen dan is het Fries Museum in Leeuwarden een echte aanrader. Houd je van shoppen? Ook dan ben je in Leeuwarden op de juiste plek. Verder biedt de provincie Friesland tal van wandel- en fietsmogelijkheden en is met de vele meren en plassen uiteraard 'the place to be' voor watersportliefhebbers.

Hotelovernachtingen
dagen

Boek een overnachting in een 4* hotel in Leeuwarden

Post-Plaza Hotel & Grand Café
Leeuwarden, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Post-Plaza Hotel & Grand Café
Tweebaksmarkt 27,
Leeuwarden, Nederland
Kaart
Tweebaksmarkt 27, Leeuwarden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Post-Plaza Hotel & Grand Café ligt in het centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden. Het luxe hotel heeft een moderne, hip-stoere uitstraling. De ligging in een voormalig bankgebouw en het oude postkantoor is echt uniek. Er zijn hoge plafonds en oude houten steunbalken die gecombineerd worden met veel hedendaags comfort. In het hotel kun je plaatsnemen in het restaurant of in de bar, maar ook kun je tot rust komen in het wellnesscentrum. De kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Openbaar
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Openbaar

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau