Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Modern hotel in de bossen van Zeist incl. ontbijt

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Zeist, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
55,50
totaal: 136,15 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 19 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3, 4 of 5 dagen in de bossen van Zeist nabij Utrecht incl. ontbijt

Woudschoten ligt echt midden in de bossen en dat voel je al vanaf het moment dat je aan komt rijden via de 400 meter lange oprijlaan. Op het landgoed heerst een oase van rust. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannen wandelingen of mooie fietstochten op de adembenemende Utrechtse Heuvelrug. Als u terugkomt van een heerlijke wandeling of fietstocht kun je plaatsnemen in de lounge of op een van de sfeervolle terrassen voor een versnapering.

Natuur
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Modern hotel in de bossen van Zeist incl. ontbijt

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Zeist, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen midden in de natuur
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Beoordeeld met een 8,6 op Zoover!
  • Tip: maak een fietstocht door de Utrechtse Heuvelrug
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Wat kun je in de buurt ondernemen?

De mogelijkheden vanuit Hotel Woudschoten zijn zeer uiteenlopend. Begin de dag met een mooie boswandeling op het landgoed van het hotel of huur een fiets om de groene omgeving te verkennen. Wilt u liever het bruisende stadsleven opzoeken, dan is dit ook mogelijk. De levendige stad Utrecht ligt namelijk op ongeveer 15 trein/autominuten. Hier shopt u eindeloos langs de grachten of in het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne.

Een dagje shoppen in gezellig Utrecht
Ga zeker een dagje naar Utrecht! De stad zit vol met leuke winkels, boutiques en winkelcentrum Hoog Catharijne. Na het winkelen kan je heerlijk eten bij een van de terrassen aan de gracht. Wil je nog meer van Utrecht zien? Ga kanoën over de grachten, of doe een tour onder leiding van een gids.

Wandel door de prachtige natuur
Zeist ligt in een prachtig bebost gebied van de Utrechtse heuvelrug. Maak prachtige wandelingen of fietstochten door de natuur. En maak ook zeker een bezoek aan slot Zeist of het Militaire luchtvaart museum. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54,
Zeist, Nederland
Kaart
Woudenbergseweg 54, Zeist, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Woudschoten ligt verscholen in de Zeister bossen. Dit sfeervolle hotel is een ideale locatie voor een verblijf in een bosrijke omgeving of om steden als Zeist en Utrecht te bezoeken. Het monumentale pand is gebouwd in 1932 en ligt op een landgoed van 45 hectare dat overgaat in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het hotel beschikt over een à la carte restaurant, een bar, lounge, terras en fietsverhuur. De kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon, zitje, gratis Wi-Fi en een badkamer die is uitgerust met een douche, toilet en föhn. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
Hoogtepunten

Slot Zeist

Bezienswaardigheden
Zinzendorflaan 1

Congrescentrum, feest en trouwlocatie

Pyramide van Austerlitz

Bezienswaardigheden
Zeisterweg 98

De 'Pyramide van Austerlitz' is gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte.

Thermen Soesterberg

Spa en Wellness
Frits Koolhovenweg 8

In Thermen Soesterberg draait alles om ervaren en beleven. Alle wellnessfaciliteiten zijn er om de zintuigen te raken. Vergeet het alledaagse en geef jezelf over aan wat je hier voelt, ruikt, hoort en beleeft.

Nationaal Militair Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Velengde Platzerweg 1

In het NMM, op de voormalige vliegbasis Soesterberg, krijg je een indruk van hoe de Nederlandse krijgsmacht er uitzag in het verleden, hoe ze er nu uit ziet en in de toekomst eruit zal zien.

Landgoed Oostbroek

Bunnikseweg 39

Landgoed van ongeveer 80 hectare met bossen en landschap

Von Gimborn Arboretum

Natuur & Parken
Velperengh 13

Het Von Gimborn Arboretum is een bomentuin van 27 hectare die gesticht is door Max von Gimborn. Hij heeft dit in 1925 gesticht door zijn liefde voor bomen door allerlei soorten bomen samen te brengen.

Belangrijke informatie

Uitchecken is van maandag t/m vrijdag tot 10.00 uur. Op weekenddagen en in vakanties is dat tot 11.00 uur.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau